»нфрачервени лъчи - отопление

ќтопление с инфрачервени лъчи

»нфраред отопление

»нфрачервени лъчи - отопление

Otoplenie-s-Infracherveni-lachi

ѕоради силно изразени€т топлинен ефект на инфрачервените лъчи, те успешно се използват за отопление. Ќабиращото все по-гол€ма попул€рност†инфрачервено отопление†е определ€но като отоплението на новото хил€долетие. »нфрачервените лъчи преминават безпроблемно през въздуха с почти никакви загуби, достигат твърдите обекти, предмети и повърхности и ги затопл€т лъчисто, те, от сво€ страна, акумулират топлината за дълъг период от време и € отдават на въздуха в помещението. »зключително икономично, сравнено с масовите конвенционални уреди за отопление. ¬исока енергийна ефективност, благодарение на преобразуваната до 98% електрическа енерги€ в инфрачервено излъчване. «дравословен начин на отопление взел пример от ѕриродата Ц —лънцето. ѕоради факта, че въздухът не се ползва за транспортьор на топлинната мощност, се намал€ват значително топлинните загуби, тъй като въздуха е добър изолатор, а не акумулатор на топлината.†»нфрачервените уреди за отопление†се раздел€т на н€колко основни групи: 1) —пр€мо температурата на повърхността на излъчващи€ обект, респективно дължината на вълната: Ц†дълговълнови†Ц с температура на повърхността около 100ᴼ—-120ᴼ—, във вид на панели с нагревател от карбон (въглеродни влакна с изключителна еластична €кост, значително по-леки от стоманата, с около 3-4 пъти и от алумини€ с 35-40%). Ѕлагодарение качествата на карбона, панелите с такъв нагревател са с експлоатационен живот до 100 000 часа работа. »зползват се главно за битово отопление; Ц†късовълнови†Ц с температура на повърхността на лампата 800ᴼ—-900ᴼ—, във вид на лъчисти печки с кварцови лампи запълнени със смес от различни газове. Ћампите са със златно покритие за предотврат€ване на вредно излъчване. ѕродължителност на експлоатационен живот на лампите 5000-6000 часа. »зползват се главно за промишлено и индустриално отопление. 2)—пр€мо енергийни€ източник, който използват: Ц†електрически; Ц†газови.
»збрани сайтове отопление

 омплекс јдмирал

јдмирал се намира на 250м от плажа, на първа лини€ в —вети ¬лас. јдмирал се намира на 250м от плажа, на първа лини€ в —вети ¬лас.

 омплекс ѕорто ѕарадизо

ƒиректно на морски€ бр€г в —вето ¬лас, първа лини€ премиум! ƒиректно на морски€ бр€г в —вето ¬лас, първа лини€ премиум!

 омплекс ћанастира 1 и 2

ѕърва лини€ пшремиум! “ова е първи€ апарт-комплекс, положил началото на ƒиневи –изорт. »мето на комплекса е в чест на древните манастири на това м€сто и архитектурни€ му стил. ѕърва лини€ пшремиум! “ова е първи€ апарт-комплекс, положил началото на ƒиневи –изорт. »мето на комплекса е в чест на древните манастири на това м€сто и архитектурни€ му стил.

јпарт-комплекс ƒелфин

јпарт-комплекс ƒелфин е на втора лини€ в —в. ¬лас, на около 250м от плажа и €хтеното пристанище. јпарт-комплекс ƒелфин е на втора лини€ в —в. ¬лас, на около 250м от плажа и €хтеното пристанище.

 омплекс ёжен Ѕр€г

 омплекс ёжен Ѕр€г е на втора лини€, на около 150 м отплажа на —вети ¬лас.  омплекс ёжен Ѕр€г е на втора лини€, на около 150 м отплажа на —вети ¬лас.

 омплекс Ѕриз

—амо на 200м от плажа на —в. ¬лас, над комплекс ћанастира. —амо на 200м от плажа на —в. ¬лас, над комплекс ћанастира.

Ѕо€дисване с латекс

6-те основни грешки при бо€дисване с латекс! Ќай-важното за бо€дисването с латекс. ќсновни правила от Ћукс –емонти Ѕ√ ћатериалът Ѕо€дисване с латекс е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок

ћожем ли да направим ц€лостен ремонт на бан€ за 10 дни и на каква цена? ≈тапи в ремонта на бан€та ƒемонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.ƒемонтират се старите плочки и водопровод. »звозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. —м€на на тръбите в бан€та.ѕолага се нов водопровод и нови тръби за чиста... ћатериалът ÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

ѕърви стъпки за един успешен ремонт

≈дно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-“р€бва да се гледат ц€лостно нещата. “р€бва да се прозрат връзките между помещени€та и услови€та, които залага специфичното им предназначение. ћатериалът ѕърви стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

«а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€..

≈дна етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в бан€та. ћатериалът «а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€.. е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

«апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно!

јко ще правите ц€лостен ремонт на бан€та, редът е €сен. Ќ€ма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... ћатериалът «апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

 акво значи добре ремонтирана бан€?

 огато става дума за ремонт на бан€, експедитивността е от значение. ј за да сме в график, грешките тр€бва да са сведени до минимум.  оето е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. »збраната фирма за ремонт на бан€ тр€бва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. ћатериалът  акво значи добре ремонтирана бан€? е публикуван за пръв път на Ћукс...