Дограма

Популярни марки дограма в България са:

Rehau, Salamander, ProfiLink, Kommerling, Trocal, Veka, Schuco, Weiss profil, Brugmann, Exalco, Lorenzoline, Alumil, Etem...

Саламандър е предпочитаната марка дограма и стъклопакети в анкетата на BgPoll. Най-добрите марки дограми предлагани в България са: 

Rehau или Salamander


Rehau и Salamander са предпочитаните профили за дограма в една от най-активните класации за избор на дограма. На тази страница можете да видите резултатите от пълната анкета за избор на дограма, в която са включени още

 
 Прозорците с дограма GENEO са нов PVC профил на Рехау, изработен от високотехнологичен материал (RAU-FIBRO) с усилени влакна даващи висока степен на стабилност на ядрото на профила, използван в самолетостроенето и Формула 1. Тези PVC прозорци са изключително подходящи за нискоенергийни и пасивни къщи.  повече » прозорци Рехау chehplast.com  

 
повече »

5 от най-предпочитаните PVC дограми


PVC дограмата се използва широко за жилищни и търговски обекти в продължение на няколко десетилетия.  PVC дограмата се състои от метални усилени вложки и PVC профил, устойчив на гниене и подуване. Конструкцията на  PVC дограмата е с гумени уплътнителни контури и няколко стъкла, между които въздухът се съхранява в камерите, надеждно изолира от шум и студ, както и не изисква сложна сезонна поддръжка, какъвто е случаят с дърво. В класацията ни са включени 5-те най-предпочитани PVC дограми, най-популярните модели за монтаж в кухнята, спалнята, антрето, банята и за промишлени съоръжения.

  
повече »

Резултати от гласуването за анкета:

Коя е най-подходящата марка дограма, като съотношение цена качество?

Общо: 232 гласа


20.69%

Саламандър
15.95%

Рехау
13.79%

Кьомерлинг
11.64%

Шуко
11.21%

Тисен
9.05%

KDE
5.17%

Века
5.17%

друга
3.88%

Блик
3.45%

Вайс профил
Покажи още
Коя е най-подходящата марка дограма, като съотношение цена качество?
Коментар

избор на дограма, мнения за дограма,дограма,дограма избор,избор на дограма,марки дограма,марки дограми,
дограми

Чех-пласт с висококачествени видове и модели дограми. Чех-пласт с висококачествени видове и модели дограми.  дограми  chehplast.com повече »  


дограма

ЧЕХ ПЛАСТ- водещият производител на висококачествена дограма и оторизиран Rehau партньор на международният пазар ЧЕХ ПЛАСТ- водещият производител на висококачествена дограма и оторизиран Rehau партньор на международният пазар  дограма  chehplast.com повече »  


дограми

Чех-пласт с висококачествени видове и модели дограми. Чех-пласт с висококачествени видове и модели дограми.  дограми  chehplast.com повече »