Таван

Ако имате възможност за съвременно решение изборът на тавани е между окачен таван и опънат таван! Избор на таван за дома- тавани за стаята, таван за банята, таван за детската. 

Най-разпространените

видове тавани

за дома са: 

окаченият таван

и 

опънатите тавани

 

И двата вида тавани ще Ви позволят да скриете допълнителната изолация, кабели, вентилация и да вградите ефектно осветление. 

 

 

Резултати от гласуването за анкета:

Кой е най-добрият таван за дома

Общо: 1 гласа


100%

0%

Покажи още
Кой е най-добрият таван за доматаван за баня

Окачени тавани? Вижте неограничените възможности на опънатите тавани да внесат красота и уют във Вашия дом! От Clipso! Окачени тавани? Вижте неограничените възможности на опънатите тавани да внесат красота и уют във Вашия дом! От Clipso!  таван за баня  www.clipso.bg повече »  


опънат таван

Най- добрите на пазара фирми за опънат таван. Топ оферти на ТОП цени, за вашият офис, хотел, дом... Най- добрите на пазара фирми за опънат таван. Топ оферти на ТОП цени, за вашият офис, хотел, дом...  опънат таван  www.clipso.bg повече »  


tavani

Идеи за фотореалистични и 3D опънати tavani, подпокривни пространства за дома, офиса, хотела, заведението. Идеи за фотореалистични и 3D опънати tavani, подпокривни пространства за дома, офиса, хотела, заведението.  tavani  www.clipso.bg повече »