Здраве

Най-доброто за нашето здраве и красота- мнения, класации, анкети, опасности, съвети.

Най-добър лекар, стоматолог, клиника... 

Мнения по здравни въпроси

Избрани сайтове

 • Бестамед – най-доверения фармацевтичен партньор Осъществява износ, внос и дистрибуция на маркови лекарства и медицински изделия в България. Работи успешно с най-големите фармацевтични вериги в България.

 • ORTHOSMILE Ортодонтска клиника "Орто Смайл"- модерното лечение в България. Специалист ортодонт д-р Павлина Патаринска.

 • Официалният AtlasPROfilax® център в България Официалният AtlasPROfilax® Център в България. Лечение на главоболие, мигрена, фибромиалгия, болки във врата, вертиго, сколиоза, AtlasProfilax, Atlas Profilax, Atlas Profilax България, изтръпване на главата, шийни прешлени, наместване на атлас.

 • ЕТ ГЕПАР - официален представител на CHIRANA - Dental Словакия за България Фирма 'ГЕПАР' е с дългогодишна история в доставката и поддръжката на комплексни стоматологични кабинети от фирма ''CHIRANA'' - Словакия в България. Доставка на пълното оборудване и обзавеждане на стоматологични кабинети, гаранционен и извънгаранционен сер

 • Актуално

 • Грижи за кожата през лятото повече » ...

 • Естония: Никога няма да признаем анексирането на украински земи, Русия показа истинското си лице Естония: Никога няма да признаем анексирането на украински земи, Русия показа истинското си лицеactualno.com

 • „Галъп“: Формулата 6+2 за парламента се запазва Ниска степен на предвидимост по отношение на изборите в неделя показва моментната снимка няколко дни преди вота. Известно е, че в следващите дни тепърва ще решат стотици хиляди гласоподаватели. Очаква се в изборите да участват около и под 2.6 милиона души (около 39% от официалния списък, като почти пренебрежима част от тях се очаква да изберат „Не подкрепям никого“) – което е сравнително ниска активност и това допълнително намалява предвидимостта. Предвид ситуацията в страната и по света, възможни са сериозни колебания, затова, разбира се, данните не са директна прогноза за #8230; Материалът lt;span gt; #8222;Галъп #8220;: Формулата 6+2 за парламента се запазва lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

 • Учениците от ОУ „Душо Хаджидеков“ в Пловдив се връщат в класните стаи до края на другата седмица Кметът Здравко Димитров направи последна инспекция на ремонтирания покрив Покривът на ОУ „Душо Хаджидеков“ е напълно готов и учениците ще се върнат в класните стаи до края на другата седмица. Това стана ясно по време на инспекция на кмета Здравко Димитров на обекта, където той уточняваше последни детайли със заместник- кмета Пламен Райчев и директора на училището Грозденка Николова. Още на 1 септември, когато изгоря покривът, кметът на място обеща, че до месец децата ще се върнат в училище. Спешният ремонт струваше на общината близо 470 хил. лв., а строителят #8230; Материалът lt;span gt;Учениците от ОУ „Душо Хаджидеков“ в Пловдив се връщат в класните стаи до края на другата седмица lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

 • Тарашат за купен вот в Пловдивско Акцията стартира от 6 ч. вчера и ще продължи до приключване на изборите на 2 октомври Служители от всички полицейски подразделения на пловдивската дирекция на МВР участват в спецакция за противодействие на престъпността и пресичане на нарушенията с политическите права на гражданите. Придадени са сили от Зонално жандармерийско управление #8211; Пловдив, а в част от  действията са включени и представители на ТДНАП, Агенция „Митници” и Областна дирекция по безопасност на храните”. Обекти на проверките  са физически и юридически лица, частни адреси, магазини, заведения, заложни къщи, игрални зали, офиси за бърз #8230; Материалът lt;span gt;Тарашат за купен вот в Пловдивско lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

 • Важно! Водата от чешмата в община Карлово вече е годна за пиене Водата във всички населени места в община Карлово вече е годна за пиене и готвене, съобщават от РЗИ #8211; Пловдив. Направени са две последователни проби, които са показали добри физико-химични и микробиологични показатели. На това основание РЗИ вдига наложената след наводненията от 2 септември 2022 г. забрана за използване на водата от водопроводната мрежа за друго, освен за битови нужди. Материалът lt;span gt;Важно! Водата от чешмата в община Карлово вече е годна за пиене lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

 • 30 години от създаването си празнува 61-ва Стрямска бригада в Карлово/ВИДЕО и СНИМКИ/ „Благодаря ви за силния дух от името на всички граждани на община Карлово, уважаеми бригаден генерал Дешков, офицери, сержанти и войници! Общината и 61-ва Стрямска механизирана бригада, която днес чества 30 години от своето създаване, са двете страни на една прекрасна монета. Бъдете здрави! Бъдете гарант за свободата и независимостта на Родината!“ С тези думи кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов поздрави личния състав на най-голямото подразделение в Българската армия по време на официалната церемония „30 години Дълг, Лоялност, Всеотдайност“, състояла се на 30 септември на централния площад „20-ти #8230; Материалът lt;span gt;30 години от създаването си празнува 61-ва Стрямска бригада в Карлово/ВИДЕО и СНИМКИ/ lt;/span gt; е публикуван за пръв път на Горещите новини на Подбалкана.

 • Картофите няма да се разпаднат в тигана, ако направите това Картофите няма да се разпаднат в тигана, ако направите товаactualno.com