За дома и градината

Най-добрите продукти за дома и градината-паркети, ламинати, дограма, мебели, бои строителство и обзавеждане, торове, почви, видове..

Отопление за дома. С какво отопление сме у дома, и на какво отопление се сгряваме у дома.  Мнения и класация. Всичко необходимо за уюта на вашия дом.

Дограма


Популярни марки дограма в България са: Rehau, Salamander, ProfiLink, Kommerling, Trocal, Veka, Schuco, Weiss profil, Brugmann, Exalco, Lorenzoline, Alumil, Etem...

е предпочитаната марка дограма и стъклопакети в анкетата на BgPoll. Най-добрите марки дограми предлагани в България са: 

  
повече »

Почистване


Избор на фирма за почистване от Вашите мнения. Класация по мнения за избор на фирма за почиствване. Фирми за почистване на дома. Избор на фирма за почистване. Мнения за фирми за почистване. 

  
повече »

Отопление


Отопление..  Отопление за дома, или кое е най доброто решение за отопление на вашия дом? С, какво се отопляваме у дома и на какво се отопляваме у дома?? 

е предпочитаният метод за отопление според анкетата в bgpoll.

  
повече »

Мебели


Мебели или  Кои са перфектните мебели за вашата градина?

  
повече »

Растения и цветя


Всичко за растенията и цветята в дома и градината, растенията и цветята в дома, растенията и цветята в градината, кои са полезни растения и цветя, кои са вредни растения и цветя, кои са най - предпочитаните растения и цветя, най търсените растения и цветя, най редките растения и цветя, кои растения и цветя пречистват въздуха...

  
повече »

Таван


Ако имате възможност за съвременно решение изборът на тавани е между окачен таван и опънат таван! Избор на таван за дома- тавани за стаята, таван за банята, таван за детската. 

  
повече »