Uva Nestrum

Винарска изба Uva Nestrum е най-новото попълнение в картата за винен туризъм в България. Ултрамодерният комплекс, отворил врати в средата на 2016 край Гоце Делчев, съчетава бутикова винарна и луксозен спа хотел. Това е единствената винарска изба по поречието на река Места – район, който доскоро бе напълно далечен за винопроизводството. На този етап избата произвежда само червени вина и розе с марка Uva Nestrum. Те са в лимитирани серии и не се продават в търговската мрежа в страната. Могат да бъдат закупени само на място. 

Една от атракциите, които се предлагат в комплекса, е винотерапията. Тя се провежда в дървени вани, които изглеждат като бъчви. Тялото се потапя в разтвор с гроздов екстракт, който има силни лечебни свойства. На разположение в комплекса са външен и вътрешен басейн, солена зала за релакс, хамам, сауна, парна баня, фитнес, студия за масажи и козметика. 

Комплексът разполага със собствен парк на площ от 9 декара, в който се отглеждат над 800 вида растения. Пред хотелът пък има уникален пеещ фонтан, чиито струи се оцветяват вечер в различни цветове под ритъма на различна музика.