Как да спестим пари за жилище- нашият нов дом!

Събирате пари за ново жилище или строеж на къща, но това ще отнеме 5 до 10 години. Къде да държите парите за най-добра доходност?

Как да спестим пари за ново жилище- нашият нов дом!

  • Банките остават най-сигурният начин за съхраняване на личните средства спестявани за покупка на жилище. . Доходността на тези средства, обаче вече е почти нулева. За Ваша сигурност съхранявайте поне половината от средствата си в банков депозит. 

  • Инвестиции за жилище

    Инвестициите на спестяваните за жилище пари в ценни книжа са по-рисковата инвестиция, но те могат да донесат разумна доходност на Вашите спестени пари от заплата. Ако не познавате спецификата на търговията с ценни книжа- доверете се на опитен посредник. Не забравяйте, че можете да загубите парите, които инвестирате и тази инвестиция не е защитена от закона. 

 

Моето жилище! Как да спестим пари за собствен домИзбрани сайтове жилище

Най-актуални страници жилище

  • Визуализация повече » ...

  • Диван с кожена или текстилна тапицерия модел Windsor. Arketipo, Италия Модел Windsor, Arketipo

  • Търсят шеф на общинско звено

  • Спипаха наркопласьор в Сопот

    37-годишен жител на Сопот е привлечен като обвиняем за разпространение на наркотици. В петък карловски полицаи открили пакет с над 4 грама амфетамин в управлявания от мъжа лек автомобил „БМВ“, а при последвало претърсване в жилището му била намерена и електронна везна със следи от марихуана. По случая е образувано бързо производство и извършителят е задържан за едно денонощие. С постановление на Окръжна прокуратура – Пловдив той е привлечен като...