Една от най-харесваните банки в България купува СиБанк

Обединена Българка Банка (ОББ), ще стане третата по-големина банка в страната и ще изправари Първа Инвестиционна Банка (ПИБ) след придобиването на СиБанк, което се очаква да приключи до края на 2018 година. 

Купувачът на СиБанк е KBC Груп, която в момента притежава ОББ. 

 "KBC груп" е собственикът на Сибанк и ДЗИ и чрез покупката на ОБББ създава най-голямата банково-застрахователна група в България.

 "KBC груп" притежава финансови институции, са в Белгия, Чехия, Унгария, Словакия и България. Дружеството е привлякло 170 млрд. евро, а управлява 208 млрд. евро активи и има общо над 10 млн. клиенти във всички страни. През 2008-2009 г., по време на глобалната финансова криза, групата получи държавна помощ в размер на 7 млрд. евро, която изплати в края на 2015 г. - пет години по-рано от предварително одобрения план. Групата е най-голямата в Белгия по пазарна оценка и е на българския пазар от 2007 г., когато придобива Сибанк за 295 млн. евро.

111
Коя е предпочитаната от Вас банка?
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅМеждународни транспортни услуги

Международни транспортни услуги. Превоз и транспортиране за и в България и чужбина. Международни транспортни услуги. Превоз и транспортиране за и в България  и чужбина.  Международни транспортни услуги   www.olympiatrans.com повече »  


шофьорски курс

Единственият комбиниран шофьорски курс в България дава увереност и умения за управление на всички видове леки коли, съчетавайки теория и практика под ръководството на професионални инструктори. Научете повече от xDrive Единственият комбиниран шофьорски курс в България дава увереност и умения за управление на всички видове леки коли, съчетавайки теория и практика под ръководството на професионални инструктори. Научете повече от xDrive  шофьорски курс  xdrivebg.com повече »  


транспорт с влекачи

Транспорт с влекачи, Евро 6 за България, Европа и чужбина. Транспорт с влекачи, Евро 6 за България, Европа и чужбина.  транспорт с влекачи  www.olympiatrans.com повече »