Избор на CMS за поддръжка на сайт

На какви основни изисквания трябва да отговаря Системата за управление съдържанието на интернет сайт. 

Какво е CMS?

Какво означава преводът на абревиатурата web site Content Managment System вижте тук?

Какво трябва да включва една добра Система за управление на съдържанието?

Необходимостта от проста редакция на текстове и снимки отдавна не е единствената функционалност, която трябва да предостави системата за управление съдържанието на един интернет сайт. 

Една съвременна система за управление на съдържанието трябва да предостави още възможности за: 

  • Актуализация на системата в реално време
  • Независимост на дизайна от съдържанието
  • Вътрешна сайт оптимизация
  • Механизми за външна сайт оптимизация
  • Интегрирани SEO инструменти (?)
  • Възможности за правилна подредба на интернет страниците по важност и поддръжка на динамична Карта на сайта (Sitemap) за Google
  • Независимост на дизайна от съдържанието
  • Възможности за споделяне на информацията
  • Социални сигналиПерде, щора или завеса! Изборът показва вкуса и стила ви. Дизайнерски пердета от evapatternshow.com  дизайнерски пердета  evapatternshow.com повече »  


Сертифицирани стъклопакети, прозиведени от Чех Пласт. Стъклопакети от най-висок клас. Чех-Пласт за вас в избора ви за най добрите сертифицирани стъклопакети.  сертифицирани стъклопакети  chehplast.com повече »  


оранжерия от поликарбонат. Видове, модели, богат избор с най-висок клас крепежни елементи и поликарбонатни плоскости. Изграждане, проектиране и поддръжка от aris-bg оранжерия от поликарбонат. Видове, модели, богат избор с най-висок клас  крепежни елементи и поликарбонатни плоскости. Изграждане, проектиране и поддръжка от aris-bg  оранжерия от поликарбонат  www.aris-bg.com повече »  


Уют и красота за дома! Избор на дограми, видове, модели, цветове на дограми за вашият дом от Чех- Пласт. Chehplast - дограми. Производство, монтаж, поддръжка на дограма от Чех-Пласт. Чех Пласт най-добрият избор за дограма. Дограми от Чех Пласт.  дограми  chehplast.com повече »  


Чех Пласт и pvc дограма rehau - необятните възможности в избора на най-добрият вид дограма за вашият дом, офис, ресторант, хотел, зимна градина! rеhаu прозорци и врати за дома, градината, офиса, хотела  pvc дограма rehau  chehplast.com повече »  


Рехау. Чех Пласт и Рехау. Висококачественит избор. Рехау и Чех-Пласт.  Рехау  chehplast.com повече »