»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене

»ма ли нужда от либерализаци€ на забраните за тютюнопушене на обществени места.  акви са настроени€та и как се приема предложението за либерализаци€ забраната за употреба на цигари.†

≈дна анкета за това има ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места.†


–езултати от гласуването за анкета:

»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места?

ќбщо: 8 гласа


Ќ≈, не е нужно да либерализираме употребата на цигари на обществени места.
62.5%

ƒј, нужна е либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места.
37.5%

ѕокажи още
»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места?
 оментар


»збрани сайтове либерализаци€

Ќай-актуални страници либерализаци€

 • јнкети за тютюнопушене и цигари ÷игари

 • ћаникюр с гел лак SNB Professional, или постав€не на гел върху естествен нокът и 2 декорации

  »скаш ноктите ти да издават тво€ стил? √рабни ваучер за —алон за красота Calipso и изрази себе си с красиви дълготрайни цветове!Х ћаникюр с гел лак SNB Professional - за 13.90лв, вместо за 28лв; Х ѕостав€не на гел върху естествен нокът и лакиране с гел лак, плюс 2 декорации по избор - за 19.90лв, вместо за 40лв.—тъпки на процедурите:»скаш ноктите ти да издават тво€ стил? √рабни ваучер за —алон за красота Calipso и изрази себе си с красиви дълготрайни цветове!Х ћаникюр с гел лак SNB Professional - за 13.90лв, вместо за 28лв; Х ѕостав€не на гел върху естествен нокът и лакиране с гел лак, плюс 2 декорации по избор - за 19.90лв, вместо за 40лв.—тъпки на процедурите:

  ѕостав€не на мигли - по метода "косъм по косъм" или 3D

  ћечтаеш да имаш дълги и обемни мигли, но каквато и спирала да ползваш - ефектът не се получава така, както ти се иска? ¬ —алон Beautique ще се погрижат за желанието ти - при това с 50% отстъпка!Х ѕо метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕо 3D метод - за 49.90лв, вместо за 100лв.ѕовече за процедурите:ћечтаеш да имаш дълги и обемни мигли, но каквато и спирала да ползваш - ефектът не се получава така, както ти се иска? ¬ —алон Beautique ще се погрижат за желанието ти - при това с 50% отстъпка!Х ѕо метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕо 3D метод - за 49.90лв, вместо за 100лв.ѕовече за процедурите:

  160 минути пълен релакс! ƒетокс терапи€ "Ќаслада" на ц€ло т€ло
   ола маска за жени и мъже - на зони по избор

  Ќе допускате нищо да развали вида и усещането за гладка кожа? ¬ъзползвайте се от 50% отстъпка за кола маска във ‘ризьорски салон Moataz Style! ола маска на зона по избор:Х Ќа цели крака и цели ръце - за жени - за 14.50лв, вместо за 29лв; Х Ќа цели крака, ръце и подмишници - за жени - за 17.99лв, вместо за 36лв; Х Ќа цели крака, ръце, подмишници, горна устна, бикини зона, корем и кръст - за жени - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х Ќа цели крака и...Ќе допускате нищо да развали вида и усещането за гладка кожа? ¬ъзползвайте се от 50% отстъпка за кола маска във ‘ризьорски салон Moataz Style! ола маска на зона по избор:Х Ќа цели крака и цели ръце - за жени - за 14.50лв, вместо за 29лв; Х Ќа цели крака, ръце и подмишници - за жени - за 17.99лв, вместо за 36лв; Х Ќа цели крака, ръце, подмишници, горна устна, бикини зона, корем и кръст - за жени - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х Ќа цели крака и...

  ƒълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска

  «а н€кои неща определено е по-добре да се довериш на професионалистите! Ќаправи свежото излъчване сво€ запазена марка, с ваучер за —тудио Ѕютишън!ƒълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска с хидролизиран колаген - за 15.90лв, вместо за 50лв.ѕроцедурата включва:«а н€кои неща определено е по-добре да се довериш на професионалистите! Ќаправи свежото излъчване сво€ запазена марка, с ваучер за —тудио Ѕютишън!ƒълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска с хидролизиран колаген - за 15.90лв, вместо за 50лв.ѕроцедурата включва:

   ласически масаж на гръб или отслабваща процедура с липолазер на крака и седалище

  „увствате се преуморени и ви липсва енерги€? ѕогрижете се за себе си и си подарете време за пълен релакс! ƒоверете се на професионалистите в —тудио за здраве и красота ќренда!Х  ласически масаж на гръб (30 минути) - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х 1 процедура с липолазер на проблемни зони по избор (20 минути) - за 15лв, вместо за 30лв.ћоже да избирате и комбинирате следните проблемни зони в рамките на една процедура с липолазер:Х Ѕедра; Х...„увствате се преуморени и ви липсва енерги€? ѕогрижете се за себе си и си подарете време за пълен релакс! ƒоверете се на професионалистите в —тудио за здраве и красота ќренда!Х  ласически масаж на гръб (30 минути) - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х 1 процедура с липолазер на проблемни зони по избор (20 минути) - за 15лв, вместо за 30лв.ћоже да избирате и комбинирате следните проблемни зони в рамките на една процедура с липолазер:Х Ѕедра; Х...

  7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници

  »змисл€те какви ли не начини, за да се отървете от излишните косъмчета? ќсвен, че са болезнени - ефектът е никакъв. —прете да измъчвате кожата си и опитайте предложението на ћасажно-козметично студио Magnifico!7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници - за 128лв, вместо за 616лв.ѕовече за системата ≈-Light:»змисл€те какви ли не начини, за да се отървете от излишните косъмчета? ќсвен, че са болезнени - ефектът е никакъв. —прете да измъчвате кожата си и опитайте предложението на ћасажно-козметично студио Magnifico!7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници - за 128лв, вместо за 616лв.ѕовече за системата ≈-Light:

   ƒа стопим мазнините и да премахнем ненужното тегло - килограми. ‘актите са на лице! Ѕез диети и ненужно гладуване. «а една перфектна фигура. Ўарп лифт за стоп€ване на мазнини. ќтслабване и подмлад€ване чрез Sharplight - уникална технологи€ за пълна пром€ повече ї за SharpLight www.persona.bg  

  SPA терапи€ за мъже

  “ърсите спасение от натрупани€ стрес? ¬ Wellness Center Grami ще се погрижат да релаксирате наистина качествено!SPA терапи€ за мъже (90 минути) - за 49лв, вместо за 100лв.“ерапи€та включва: Х Ѕазисна терапи€ за лице: класическо почистване на порите, д'арсонвализаци€, нанас€не на хидратиращ серум с ултразвук, успоко€ваща маска с водарасли и масаж с багети (60 минути); Х ѕочистване на гръб с ексфолиант и класически масаж на гръб (30 минути).“ърсите спасение от натрупани€ стрес? ¬ Wellness Center Grami ще се погрижат да релаксирате наистина качествено!SPA терапи€ за мъже (90 минути) - за 49лв, вместо за 100лв.“ерапи€та включва: Х Ѕазисна терапи€ за лице: класическо почистване на порите, д'арсонвализаци€, нанас€не на хидратиращ серум с ултразвук, успоко€ваща маска с водарасли и масаж с багети (60 минути); Х ѕочистване на гръб с ексфолиант и класически масаж на гръб (30 минути).

  Kола маска за жени на ц€ло т€ло, плюс оформ€не на вежди

  »скаш да се радваш на идеално гладка кожа дори и през студените месеци? —тудио за красота Siempre Bella е насреща с изгодно предложение!Kола маска за жени на ц€ло т€ло (цели крака, цели ръце, бикини зона, пълен интим, подмишници, корем, кръст и горна устна), плюс оформ€не на вежди - за 23.50лв, вместо за 47лв.»скаш да се радваш на идеално гладка кожа дори и през студените месеци? —тудио за красота Siempre Bella е насреща с изгодно предложение!Kола маска за жени на ц€ло т€ло (цели крака, цели ръце, бикини зона, пълен интим, подмишници, корем, кръст и горна устна), плюс оформ€не на вежди - за 23.50лв, вместо за 47лв.