»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене

»ма ли нужда от либерализаци€ на забраните за тютюнопушене на обществени места.  акви са настроени€та и как се приема предложението за либерализаци€ забраната за употреба на цигари.†

≈дна анкета за това има ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места.†


–езултати от гласуването за анкета:

»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места?

ќбщо: 8 гласа


Ќ≈, не е нужно да либерализираме употребата на цигари на обществени места.
62.5%

ƒј, нужна е либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места.
37.5%

ѕокажи още
»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места?
 оментар


»збрани сайтове либерализаци€

Ќай-актуални страници либерализаци€

 • јнкети за тютюнопушене и цигари ÷игари

 • Ќоктопластика с изграждане и лакиране с гел лак

  ¬печатл€вайте с из€щни нокти - а такива гарантирано ще имате след посещение в —алон Secret's Vision!Ќоктопластика с изграждане и лакиране с гел лак - за 29.90лв, вместо за 65лв.ѕроцедурата включва:¬печатл€вайте с из€щни нокти - а такива гарантирано ще имате след посещение в —алон Secret's Vision!Ќоктопластика с изграждане и лакиране с гел лак - за 29.90лв, вместо за 65лв.ѕроцедурата включва:

  —прей тен на ц€ло т€ло в професионална кабина EuroSun с инфраред лъчи

  »скате красив тен, но се притесн€вате от вли€нието на вредните UV лъчи? —добийте със здравословен тен само за 5 минути - с предложението на Magic Tan Studio!1 процедура спрей тен на ц€ло т€ло в професионална автоматична кабина EuroSun с инфраред лъчи - за 18.50лв, вместо за 37лв.ѕовече за процедурата:»скате красив тен, но се притесн€вате от вли€нието на вредните UV лъчи? —добийте със здравословен тен само за 5 минути - с предложението на Magic Tan Studio!1 процедура спрей тен на ц€ло т€ло в професионална автоматична кабина EuroSun с инфраред лъчи - за 18.50лв, вместо за 37лв.ѕовече за процедурата:

  ћаникюр с гел лак и 2 декорации

  ѕоглези се качествено и си подари разкошен и добре оформен маникюр - с ваучер за Beauty Studio Selina!ћаникюр с гел лак, плюс 2 декорации - за 14.90лв, вместо за 30лв.—тъпки на процедурата:ѕоглези се качествено и си подари разкошен и добре оформен маникюр - с ваучер за Beauty Studio Selina!ћаникюр с гел лак, плюс 2 декорации - за 14.90лв, вместо за 30лв.—тъпки на процедурата:

  ћаникюр с гел лак, гел върху естествен нокът или ноктопластика с гел

  »скаш ръцете ти да изглеждат съвършено? Saks Hair & Beauty Salon ще се погрижи да впечатл€ваш с из€щество още след първото ръкостискане!Х ћаникюр с гел лак, плюс масаж на пръсти - за 10.99лв, вместо за 27лв; Х ѕостав€не на гел върху естествен ноктът, плюс лакиране с гел лак - за 17.50лв, вместо за 35лв; Х Ќоктопластика с гел, плюс лакиране с гел лак - за 30лв, вместо за 60лв.ѕроцедурите включват:»скаш ръцете ти да изглеждат съвършено? Saks Hair & Beauty Salon ще се погрижи да впечатл€ваш с из€щество още след първото ръкостискане!Х ћаникюр с гел лак, плюс масаж на пръсти - за 10.99лв, вместо за 27лв; Х ѕостав€не на гел върху естествен ноктът, плюс лакиране с гел лак - за 17.50лв, вместо за 35лв; Х Ќоктопластика с гел, плюс лакиране с гел лак - за 30лв, вместо за 60лв.ѕроцедурите включват:

   “ревно покритие - естествено тревно покритие - ќнтарио —порт. »зграждане, проектиране, поддръжка. ≈стествено тревно покритие. ѕокритие с трева от ontariosport. ≈стествено покритие на терени с естествена трева.  повече ї за естествено тревно покритие ontariosport.net  

  «а си€йно лице! ‘отодинамична терапи€ и/или диамантено микродермабразио

  ќт козметичен център ≈н ≈с Ѕюти са ви подбрали н€колко предложени€, с които ще върнете перфектни€ вид на кожата на лицето си. ƒоверете се на професионализма им! Х ‘отодинамична терапи€ на лице с LED маска - за 19.40лв, вместо за 50лв; Х ƒиамантено микродермабразио на лице, плюс терапи€ по избор (хиалуронова, колагенова, салицилова или цитрусова) и ултразвуков масаж - за 19.99лв, вместо за 60лв; Х ƒиамантено микродермабразио на лице, плюс...ќт козметичен център ≈н ≈с Ѕюти са ви подбрали н€колко предложени€, с които ще върнете перфектни€ вид на кожата на лицето си. ƒоверете се на професионализма им! Х ‘отодинамична терапи€ на лице с LED маска - за 19.40лв, вместо за 50лв; Х ƒиамантено микродермабразио на лице, плюс терапи€ по избор (хиалуронова, колагенова, салицилова или цитрусова) и ултразвуков масаж - за 19.99лв, вместо за 60лв; Х ƒиамантено микродермабразио на лице, плюс...

  6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм"

  »скаш да оформиш и подчертаеш по-трайно веждите си, а не вс€ка сутрин да губиш толкова време пред огледалото? ¬  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти ще ти сподел€т една малка женска тайна!6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм" (микроблейдинг) - за 89.90лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:»скаш да оформиш и подчертаеш по-трайно веждите си, а не вс€ка сутрин да губиш толкова време пред огледалото? ¬  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти ще ти сподел€т една малка женска тайна!6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм" (микроблейдинг) - за 89.90лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:

  ”голем€ване на устни или попълване на бръчки с хиалуронова киселина и ултразвук

  ћечтаеш за плътни и чувствени устни или за гладко лице без бръчици?  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти има за теб професионално и трайно предложение!1 процедура уголем€ване на устни или попълване на бръчки със 100% хиалуронова киселина и ултразвук - за 16.50лв, вместо за 50лв. акво включва процедурата:ћечтаеш за плътни и чувствени устни или за гладко лице без бръчици?  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти има за теб професионално и трайно предложение!1 процедура уголем€ване на устни или попълване на бръчки със 100% хиалуронова киселина и ултразвук - за 16.50лв, вместо за 50лв. акво включва процедурата:

  ‘отоепилаци€ на ц€ло т€ло

  ќсигурете си несравними€ комфорт от перфектно гладката кожа - с ваучер за —тудио Face! ‘отоепилаци€ на ц€ло т€ло (цели ръце, цели крака, интим и подмишници) - за 150лв, вместо за 550лв.ќсигурете си несравними€ комфорт от перфектно гладката кожа - с ваучер за —тудио Face! ‘отоепилаци€ на ц€ло т€ло (цели ръце, цели крака, интим и подмишници) - за 150лв, вместо за 550лв.

  ѕочистване на лице с ултразвук, плюс златна терапи€ за лице и ши€

  » вие заслужавате професионална грижа за кожата, а т€ е само на ваучер разсто€ние от —алон Golden Angel!ѕочистване на лице с ултразвук, плюс златна терапи€ за лице и ши€ - за 18.90лв, вместо за 65лв.—тъпки на процедурата:» вие заслужавате професионална грижа за кожата, а т€ е само на ваучер разсто€ние от —алон Golden Angel!ѕочистване на лице с ултразвук, плюс златна терапи€ за лице и ши€ - за 18.90лв, вместо за 65лв.—тъпки на процедурата:

  ћиглопластика по метода "косъм по косъм"

  –адвайте се на красиви и дълги мигли и омагьосвайте всеки с изкусителен поглед - със страхотното предложение на Beauty Studio Selina!ћиглопластика по метода "косъм по косъм" - за 44.99лв, вместо за 100лв.–адвайте се на красиви и дълги мигли и омагьосвайте всеки с изкусителен поглед - със страхотното предложение на Beauty Studio Selina!ћиглопластика по метода "косъм по косъм" - за 44.99лв, вместо за 100лв.