»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене

»ма ли нужда от либерализаци€ на забраните за тютюнопушене на обществени места.  акви са настроени€та и как се приема предложението за либерализаци€ забраната за употреба на цигари.†

≈дна анкета за това има ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места.†


–езултати от гласуването за анкета:

»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места?

ќбщо: 8 гласа


Ќ≈, не е нужно да либерализираме употребата на цигари на обществени места.
62.5%

ƒј, нужна е либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места.
37.5%

ѕокажи още
»ма ли нужда от либерализаци€ на режима за тютюнопушене на обществени места?
 оментар


»збрани сайтове либерализаци€

Ќай-актуални страници либерализаци€

 • јнкети за тютюнопушене и цигари ÷игари

 •  ислородна терапи€ за лице с екстракт от охлюви в 8 стъпки - за регенераци€ на кожата

  ѕоглезете кожата си с терапи€, ко€то ще възстанови нейни€ си€ен вид със силата на професионалната козметика с екстракт от охлюви! La Jolie Beauty Studio ви очаква със специално предложение с ефективността на четири апаратни кислородни процедури! ислородна терапи€ за лице с екстракт от охлюви - за 39.90лв, вместо за 80лв.ѕовече за процедурата:ѕоглезете кожата си с терапи€, ко€то ще възстанови нейни€ си€ен вид със силата на професионалната козметика с екстракт от охлюви! La Jolie Beauty Studio ви очаква със специално предложение с ефективността на четири апаратни кислородни процедури! ислородна терапи€ за лице с екстракт от охлюви - за 39.90лв, вместо за 80лв.ѕовече за процедурата:

   ћезотерапи€та- революционен метод в естетичната дерматологи€ и медицина. ћезотерапи€. повече ї за мезотерапи€ panderma.net  

  “райно изправ€не на коса с био растителен кератин

  »скате трайно права коса, но трудно усп€вате да постигнете желани€ ефект сама? √рабнете ваучер за —алон за красота Denny Divine и се радвайте на копринено гладка прическа!“райно изправ€не на коса с био растителен кератин - за 55лв, вместо за 129лв. акво включва процедурата:»скате трайно права коса, но трудно усп€вате да постигнете желани€ ефект сама? √рабнете ваучер за —алон за красота Denny Divine и се радвайте на копринено гладка прическа!“райно изправ€не на коса с био растителен кератин - за 55лв, вместо за 129лв. акво включва процедурата:

  «латен релакс с екзотичен масаж на ц€ло т€ло, плюс подмлад€ваща терапи€ и масаж на лице

  ѕочувствайте се специални и отделете малко време само за себе си! √рабнете ваучер за —алон за красота Denny Divine и се поглезете съвсем заслужено, отдавайки се на пълноценен релакс!≈кзотичен масаж на ц€ло т€ло и точкова терапи€ на ходила, плюс подмлад€ваща терапи€ и масаж на лице, ши€ и деколте (общо 150 минути) - за 47.50лв, вместо за 190лв. акво включват процедурите:ѕочувствайте се специални и отделете малко време само за себе си! √рабнете ваучер за —алон за красота Denny Divine и се поглезете съвсем заслужено, отдавайки се на пълноценен релакс!≈кзотичен масаж на ц€ло т€ло и точкова терапи€ на ходила, плюс подмлад€ваща терапи€ и масаж на лице, ши€ и деколте (общо 150 минути) - за 47.50лв, вместо за 190лв. акво включват процедурите:

  »змиване и оформ€не на коса, плюс маска, подстригване или бо€дисване, или мъжко подстригване

  ¬реме е да обновите визи€та си? «апочнете с косата! «апов€дайте в —тудио за красота Magic Razor и се поглезете с фризьорска услуга по ваш избор!Х ћасажно измиване на коса, плюс подхранваща маска и оформ€не със сешоар - за 9.99лв, вместо за 20лв; Х ћасажно измиване и подстригване на коса, плюс оформ€не с маша или арганова преса и плитка - за 13.99лв, вместо за 28лв; Х Ѕо€дисване на коса с бо€ на клиента, плюс масажно измиване, нанас€не на...¬реме е да обновите визи€та си? «апочнете с косата! «апов€дайте в —тудио за красота Magic Razor и се поглезете с фризьорска услуга по ваш избор!Х ћасажно измиване на коса, плюс подхранваща маска и оформ€не със сешоар - за 9.99лв, вместо за 20лв; Х ћасажно измиване и подстригване на коса, плюс оформ€не с маша или арганова преса и плитка - за 13.99лв, вместо за 28лв; Х Ѕо€дисване на коса с бо€ на клиента, плюс масажно измиване, нанас€не на...

   ј, само с вода ли? »змиване на плац »змиване. ѕлац измиване. “ук не става въпрос да набивате крак... ј, сапунката е от нас ёнал09.  повече ї за »змиване на плац www.unal09.com  

  ¬ъзстанов€ваща терапи€ за силно увредена коса с UV преса, плюс подстригване

  ћислиш, че нищо не може да помогне на увредената ти коса? ќпитай с терапи€ в —тудио за красота Five - грабни ваучер и се възползвай от 66% отстъпка!¬ъзстанов€ваща терапи€ за силно увредена коса с UV преса, плюс подстригване - за 22.90лв, вместо за 67лв.—тъпки на терапи€та:ћислиш, че нищо не може да помогне на увредената ти коса? ќпитай с терапи€ в —тудио за красота Five - грабни ваучер и се възползвай от 66% отстъпка!¬ъзстанов€ваща терапи€ за силно увредена коса с UV преса, плюс подстригване - за 22.90лв, вместо за 67лв.—тъпки на терапи€та:

  ќформ€не на вежди с натурална къна Brow henna

  ћечтаеш за изразителни вежди, които да подчертават естествената ти красота? ќпитай най-новата технологи€ за оформ€не на вежди с Brow henna - с ваучер за предложението на ’олистичен център ’ало-’иги€!ќформ€не на вежди с натурална къна Brow henna - за 25лв, вместо за 50лв.ѕовече за процедурата:ћечтаеш за изразителни вежди, които да подчертават естествената ти красота? ќпитай най-новата технологи€ за оформ€не на вежди с Brow henna - с ваучер за предложението на ’олистичен център ’ало-’иги€!ќформ€не на вежди с натурална къна Brow henna - за 25лв, вместо за 50лв.ѕовече за процедурата:

  ѕостав€не на мигли - метод по избор, плюс грим

  »скаш да бъдеш красива и да се чувстваш специална по време на празниците? —алон за красота Madonna ще се погрижи за блест€щи€ ти външен вид и самочувствие!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм", 2D или 3D, плюс грим с фон дьо тен, руж и червило - за 30лв, вместо за 60лв; Х ѕостав€не на 5D, 7D или 10D мигли по метода "–уски обем", плюс грим с фон дьо тен, руж и червило - за 40лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на диамантени мигли и оформ€не...»скаш да бъдеш красива и да се чувстваш специална по време на празниците? —алон за красота Madonna ще се погрижи за блест€щи€ ти външен вид и самочувствие!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм", 2D или 3D, плюс грим с фон дьо тен, руж и червило - за 30лв, вместо за 60лв; Х ѕостав€не на 5D, 7D или 10D мигли по метода "–уски обем", плюс грим с фон дьо тен, руж и червило - за 40лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на диамантени мигли и оформ€не...

  ƒълготраен маникюр с гел лак Bluesky и 4 декорации

  ƒобавете цв€т и стил в маникюра си - а и трайност, с ваучер за —тудио за красота Five!ћаникюр с гел лак Bluesky и 4 декорации - за 14.80лв, вместо за 30лв.—тъпки:ƒобавете цв€т и стил в маникюра си - а и трайност, с ваучер за —тудио за красота Five!ћаникюр с гел лак Bluesky и 4 декорации - за 14.80лв, вместо за 30лв.—тъпки:

  Ћаминиране, подхранване и полуперманентна спирала на мигли

  »скате да имате по-дълги, гъсти и извити мигли? √рабнете ваучер за —алон за красота и SPA —таниели и плен€вайте всички още с първи€ поглед!Ћаминиране, подхранване и полуперманентна спирала на мигли - за 19.90лв, вместо за 80лв.ѕовече за процедурата:»скате да имате по-дълги, гъсти и извити мигли? √рабнете ваучер за —алон за красота и SPA —таниели и плен€вайте всички още с първи€ поглед!Ћаминиране, подхранване и полуперманентна спирала на мигли - за 19.90лв, вместо за 80лв.ѕовече за процедурата:

  јнтицелулитен масаж на цели крака и седалище

  Ќе остав€йте на досадни€т целулит да диктува настроението ви! √рабнете ваучер за —тудио за красота ≈стетика и смело облечете любимата си рокл€!јнтицелулитен масаж на цели крака и седалище (50 минути) - за 13.90лв, вместо за 35лв.Ќе остав€йте на досадни€т целулит да диктува настроението ви! √рабнете ваучер за —тудио за красота ≈стетика и смело облечете любимата си рокл€!јнтицелулитен масаж на цели крака и седалище (50 минути) - за 13.90лв, вместо за 35лв.