Профертил- Profertil

Профертил- Profertil

Профертил - Profertil е продуктова гама хранителни добавки на билкова основа, спомагащи както жените така и мъжете в начинанието - ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!

Профертил- Profertil за него - в миналото, при липса на бременност след много опити, изводът винаги е бил инфертилитет. Традиционно това се е смятало за женски проблем, което е погрешно. Днес знаем, че в 50% от случаите причината са сперматозоиди, които не достигат целта. Но пониженото качество на спермата не означава задължително, че мъжът не може да има деца. Инфертилните мъже могат да имат ерекция. Импотентните мъже могат да имат деца.

Инфертилитетът е свързан със стигма. Това е тема, която мъжът избягва, когато е засегнат. Това тормози съзнанието му, особено когато вярва, че нищо не може да направи. Ситуацията е сериозна, но има надежда. Днес има начини да се „размърдат“ сперматозоидите. Решението в случая е Профертил- Profertil. Благодарение на патентованата комбинация от осем хранителни съставки продуктът работи като фитнес център за сперматозоиди. Мъжкият инфертилитет се определя като неспособност мъжът да има деца. Субфертилният мъж има само понижена способност да има деца. Ако след 12 месеца опити за дете желаният резултат не е постигнат, мъжът може да е субфертилен. Той няма никаква причина да избягва тази тема. Има Профертил- Profertil. Той може да направи нещо по въпроса. Профертил- Profertil е храна за специални медицински цели. Наличен в опаковки от 60 капсули (за един месец) и 180 капсули (за три месеца).

Профертил- Profertil за нея - специално разработен, за да покрие специфичните хранителни нужди на жени, старадащи от поликистозен овариален синдром, които желаят да имат деца. Предоставя адаптирани нутриенти за диетотерапия на това състояние и помага на женското тяло да се подготви за бременност.

Женският хормонален баланс е изключително сложна система, която може да бъде повлияна от множество фактори. Освен физиологичните и психологични аспекти, свързани със самата жена, неблагоприятно влияние могат да окажат и външни фактори като стрес, шум, стимуланти (никотин, алкохол и др.), замърсена околна среда, както и непредвидими социално-икономически фактори.

Поликистозен овариален синдром (PCOS) е едно от най-честите хормонални заболявания при жени в детеродна възраст и свързаният с това заболяване инфертилитет при жената е една от най-честите причини за невъзможност за зачеване на така желаното дете. Историята на това заболяване е много сложна и обикновено започва по време на пубертета. Симптомите значително варират от жена до жена и могат да бъдат с много различна тежест.

Когато се стигне до самите симптоми на заболяването, основна роля играят сложните механизми, регулиращи хормоналния баланс на жената. Отклоненията в женските полови хормони (естрогени) и мъжките полови хормони (андрогени), лутеинизиращият хормон (LH) и фоликулостимулиращият хормон (FSH) са основните причини за патологични процеси. Последните два регулират функционалните процеси в яйчниците.

Профертил- Profertil - обобщение - Австрийският продукт Профертил- Profertil съдържа нужните L-карнитин, L-аргинин, Коензим Q10, Фолиева киселина, Цинк, Селен и Витамин Е. На база няколко проведени клинични изследвания, се наблюдава положителното влияние на продукта върху оксидативния стрес, ДНК-фрагментацията, както и повишаване процента на успешните бременности след приема му. Според изследванията Профертил- Profertil подпомага цялостното репродуктивно здраве на мъжа, като подобрява мобилността и качеството на сперматозоидите и увеличава техния брой.

Цената на продукта варира между 100 и 130 лева. Съдържа 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием.