Фертилейд - FertilAid

Фертилейд - FertilAid

Разработени от експерти по репродуктивна медицина продуктите от гамата на Фертилейд - FertilAid , осигуряват оптимални шансове за забременяване.

Съдържат изцяло естествени и доказани съставки, действащи в три важни посоки:

1. Осигуряване на ключови витамини и минерали - Минерали и витамини, които в специфични комбинации и дози, доказано повлияват един или друг аспект от репродуктивното здраве на жената и мъжа.

2. Използване на силата на билките - Прецизно подбрани комбинации от най-доказаните лечебни растения, подпомагащи опитите за забременяване.

3. Детоксификация - Мощни антиоксиданти, които предпазват генетичния материал (ДНК) от увреда и са ключов фактори за производството на здрави яйцеклетки и сперматозоиди.

Продуктите от гамата Фертилейд - FertilAid се предлагат в два варианта- за мъже и за жени:

Решения за женско репродуктивно здраве - Продуктите от гамата Фертилейд-FertilAid за жени са насочени към оптимизиране на хоромалния баланс и подобряване на качеството на яйцеклетките. Подходящи са за жени, стремящи се към забременяване по естествен път, както и в подготовка за инвитро или други методи на асистирана репродукция.

Решения за мъжко репродуктивно здраве - Гамата Фертилейд-FertilAid за мъже е насочена към мъже с различна степен на отклонения в спермограмата. Продуктите целят осигуряването на оптимални шансове за забременяване по естествен път или при подготовка за инвитро процедура и други АРТ.