Как да спестим пари за жилище- нашият нов дом!

Събирате пари за ново жилище или строеж на къща, но това ще отнеме 5 до 10 години. Къде да държите парите за най-добра доходност?

Как да спестим пари за ново жилище- нашият нов дом!

  • Банките остават най-сигурният начин за съхраняване на личните средства спестявани за покупка на жилище. . Доходността на тези средства, обаче вече е почти нулева. За Ваша сигурност съхранявайте поне половината от средствата си в банков депозит. 

  • Инвестиции за жилище

    Инвестициите на спестяваните за жилище пари в ценни книжа са по-рисковата инвестиция, но те могат да донесат разумна доходност на Вашите спестени пари от заплата. Ако не познавате спецификата на търговията с ценни книжа- доверете се на опитен посредник. Не забравяйте, че можете да загубите парите, които инвестирате и тази инвестиция не е защитена от закона. 

 

Моето жилище! Как да спестим пари за собствен домИзбрани сайтове жилище

Най-актуални страници жилище

  • Запушен канал- как да действаме- 3 причини и решения Запушен канал

  • Снаха на топ юрист показа диаманта

  • Диван с кожена или текстилна тапицерия модел Windsor. Arketipo, Италия Модел Windsor, Arketipo

  • Родопчанка превърна дете в секс робиня

    Родопчанка превърна дете в секс робиня в Гърция. Родната „мадам” накарала 15-годишно момиче да проституира в Крит. Клиенти се набавяли по телефона, като сводницата спазарявала непълнолетната за 50 евро на сеанс. Жената разполагала и с още една жрица на любовта – пълнолетна родопчанка. Клиентите се възползвали от услугите на двете проститутки в жилището на сводницата в Тимбаки, съобщава 24rodopi.com. Разкритията за дейността на нашенката...