Пилинг на кожата - за и против

Пилинг

Отлющването на кожата, познато като пилинг, може да даде поразителни ефекти върху външния ни вид, но често е болезнено и дразнещо. Можем ли да го заменим с нещо друго?

 


Химически пилинг или безиглена мезотерапия

При химическия пилинг се отстранява горния, увреден слой на кожата чрез нанасяне на органични киселини върху нея. Те въздействат върху структурата и вида й. Стимулират образуването на колаген в дълбоките кожни слоеве. Старият горен слой се обелва като при слънчево изгаряне и ефектът е, че се появява нова, подмладена кожа с по-малко дефекти и с по-добър релеф. По време на процеса хората често не смеят да излязат от къщи, защото изглеждат като индианци или все едно са си забравили главата в печката твърде дълго, докато са проверявали дали сладките са изпечени.

Нова алтернатива

За да избегнете сърбежите, беленето и почервеняването на лицето и същевременно да обновите кожата си ще ви помогне новата технология Интрасютикълс. 

Интрасютикълс е безиглена /неинвазивна/ мезотерапия. Резултатът e видим след първата процедура. Терапията има мощно антиоксидантно действие. Представлява проникване в кожата с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е съвсем нова и позволява третиране и на фини тъкани като долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, който въпреки това има максимален ефект. Терапията бързо става популярна в Холивуд. На нея разчитат Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл. 

Терапията Intraceuticals има успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.  Може да се радвате не резултутати дори след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и със сияещ тен.

Какво е мезотерапия?

Мезотерапията е техника, чието предназначение е да гарантира усвояването на всеки приложен продукт или козметика до постигането на желания резултат. Мезотерапията се състои в създаването на микро тунели в кожата ръчно или чрез използването на различни инструменти като мезо ролер, мезо молив или пистолет. Микро тунелите позволяват на приложения серум да проникне по-дълбоко в кожата, около 400 пъти по-добре в сравнение с обичайното му прилагане. Мезотерапията като метод на лечение е особено ефективен, поради факта, че разтворът може да се инжектира дълбоко в кожата (мезодермата), докато кремовете не могат да проникнат толкова дълбоко. Инжектираните при мезотерапията активни съставки най-често биват фармацевтични хомеопатични лекарства, растителни екстракти, витамини и други съставки. 

  


Избрани сайтове Пилинг

Най-актуални страници Пилинг

 • Пилинг срещу акне, слънчеви и хормонални петна ПИЛИНГ

 • Дълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук, колагенова маска и серум
  Дълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска

  За някои неща определено е по-добре да се довериш на професионалистите! Направи свежото излъчване своя запазена марка, с ваучер за Студио Бютишън!Дълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска с хидролизиран колаген - за 15.90лв, вместо за 50лв.Процедурата включва:За някои неща определено е по-добре да се довериш на професионалистите! Направи свежото излъчване своя запазена марка, с ваучер за Студио Бютишън!Дълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска с хидролизиран колаген - за 15.90лв, вместо за 50лв.Процедурата включва:

    лечение, диагностициране откриване на причините в най-предпочитаните центрове по естетика - www.persona.bg Влажното диамантено микродермаабразио на HYDROFACIAL се използва при следните проблеми: хиперкератоза, кафяви петна, белези от акне, стрии. Терапи повече » за пилинг www.persona.bg  

  Ултразвуков пилинг на лице и хиалуронова терапия, плюс лифтинг масаж и маска
  Химически пилинг на лице с полихидрокси киселини

  Радвайте се на нежна кожа без несъвършенства с помощта на професионалистите от Изабел Дюпонт Beauty Shop & Studio!Химически пилинг на лице с полихидрокси киселини - за 39лв, вместо за 80лв.Процедурата е подходяща при пигментации, неравен тен или лечение на акне.Повече за процедурата:Радвайте се на нежна кожа без несъвършенства с помощта на професионалистите от Изабел Дюпонт Beauty Shop & Studio!Химически пилинг на лице с полихидрокси киселини - за 39лв, вместо за 80лв.Процедурата е подходяща при пигментации, неравен тен или лечение на акне.Повече за процедурата:

  Грижа за лице! Лифтинг терапия и масаж, или дълбоко почистване и ултразвуков пилинг

  Свежата и сияйна кожа без несъвършенства не е мисия невъзможна - с предложението на Студио за красота L Style!• Лифтинг терапия за лице с клетъчен серум, плюс лифтинг масаж на лице, шия и деколте - за 14.40лв, вместо за 32лв; • Дълбоко почистване на лице, плюс ултразвуков пилинг - за 17.10лв, вместо за 45лв.Процедурите включват:Свежата и сияйна кожа без несъвършенства не е мисия невъзможна - с предложението на Студио за красота L Style!• Лифтинг терапия за лице с клетъчен серум, плюс лифтинг масаж на лице, шия и деколте - за 14.40лв, вместо за 32лв; • Дълбоко почистване на лице, плюс ултразвуков пилинг - за 17.10лв, вместо за 45лв.Процедурите включват:

   Запушените септични ями вече не са проблем. Ние ще почистим вашите запушени септични ями. Почистване на септични ями. повече » за почистване септични ями unal09.com  

  Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, серум и кислородна маска

  В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:

  Почистване на лице с ензимен пилинг и криотерапия - без или със ултразвук или кислородна мезотерапия

  Салон за красота Kristy's Beauty Zone отново предлага на вашето внимание страхотно предложение за сияйна и красива кожа, с която можете да забавите хода на времето!• Почистване на лице с ензимен пилинг, ултразвук и криотерапия - за 19.90лв, вместо за 50лв; • Почистване на лице с ензимен пилинг, кислородна мезотерапия и криотерапия - за 23.90лв, вместо за 60лв.Стъпки на процедурите:Салон за красота Kristy's Beauty Zone отново предлага на вашето внимание страхотно предложение за сияйна и красива кожа, с която можете да забавите хода на времето!• Почистване на лице с ензимен пилинг, ултразвук и криотерапия - за 19.90лв, вместо за 50лв; • Почистване на лице с ензимен пилинг, кислородна мезотерапия и криотерапия - за 23.90лв, вместо за 60лв.Стъпки на процедурите:

  Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска

  Кожата ти има нужда от освежаване? Грабни ваучер за Студио L Style и я дари с ударна доза младост и красота! Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:Кожата ти има нужда от освежаване? Грабни ваучер за Студио L Style и я дари с ударна доза младост и красота! Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:

  Пилинг на лице, плюс масаж на лице, шия, деколте и ръце

  Подарете си нежна грижа за деликатната кожа на лицето и ръцете! Грабнете ваучер за предложението на Студио Bella Bellinda и преоткрийте красотата си! Подхранващ или ензимен пилинг на лице, плюс масаж на лице, шия и деколте (30 минути) и масаж на ръце (10 минути) - за 15лв, вместо за 30лв.Стъпки на процедурата:Подарете си нежна грижа за деликатната кожа на лицето и ръцете! Грабнете ваучер за предложението на Студио Bella Bellinda и преоткрийте красотата си! Подхранващ или ензимен пилинг на лице, плюс масаж на лице, шия и деколте (30 минути) и масаж на ръце (10 минути) - за 15лв, вместо за 30лв.Стъпки на процедурата:

   Терапията с камъни е ново средство за възстановяване на баланса на енергия. Въздействието на точки с камъни от вулканичен произход буквално връща към живот и спомага за доброто самочувствие.По време на терапията вашето тяло се отпуска, а мислите ви отнася повече » за масаж с камъни www.persona.bg  

  Масаж на лице, шия и деколте с бадемово масло плюс маска с колаген - без или със пилинг на лице с ориз и минерални соли

  Подарете на лицето си грижата, от която се нуждае! Масажист-терапевт Алекс Пупова има специално предложение, с което ще засияете от свежест и красота!• Масаж на лице, шия и деколте с бадемово масло, плюс маска с невен и колаген (35 минути) - за 9.90лв, вместо за 20лв; • Пилинг на лице с ориз и минерални соли, плюс маска с невен и колаген и масаж с бадемово масло на лице, шия и деколте (40 минути общо) - за 13.90лв, вместо за 28лв.Повече за...Подарете на лицето си грижата, от която се нуждае! Масажист-терапевт Алекс Пупова има специално предложение, с което ще засияете от свежест и красота!• Масаж на лице, шия и деколте с бадемово масло, плюс маска с невен и колаген (35 минути) - за 9.90лв, вместо за 20лв; • Пилинг на лице с ориз и минерални соли, плюс маска с невен и колаген и масаж с бадемово масло на лице, шия и деколте (40 минути общо) - за 13.90лв, вместо за 28лв.Повече за...