Пилинг на кожата - за и против

Пилинг

Отлющването на кожата, познато като пилинг, може да даде поразителни ефекти върху външния ни вид, но често е болезнено и дразнещо. Можем ли да го заменим с нещо друго?

 


Химически пилинг или безиглена мезотерапия

При химическия пилинг се отстранява горния, увреден слой на кожата чрез нанасяне на органични киселини върху нея. Те въздействат върху структурата и вида й. Стимулират образуването на колаген в дълбоките кожни слоеве. Старият горен слой се обелва като при слънчево изгаряне и ефектът е, че се появява нова, подмладена кожа с по-малко дефекти и с по-добър релеф. По време на процеса хората често не смеят да излязат от къщи, защото изглеждат като индианци или все едно са си забравили главата в печката твърде дълго, докато са проверявали дали сладките са изпечени.

Нова алтернатива

За да избегнете сърбежите, беленето и почервеняването на лицето и същевременно да обновите кожата си ще ви помогне новата технология Интрасютикълс. 

Интрасютикълс е безиглена /неинвазивна/ мезотерапия. Резултатът e видим след първата процедура. Терапията има мощно антиоксидантно действие. Представлява проникване в кожата с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е съвсем нова и позволява третиране и на фини тъкани като долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, който въпреки това има максимален ефект. Терапията бързо става популярна в Холивуд. На нея разчитат Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл. 

Терапията Intraceuticals има успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.  Може да се радвате не резултутати дори след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и със сияещ тен.

Какво е мезотерапия?

Мезотерапията е техника, чието предназначение е да гарантира усвояването на всеки приложен продукт или козметика до постигането на желания резултат. Мезотерапията се състои в създаването на микро тунели в кожата ръчно или чрез използването на различни инструменти като мезо ролер, мезо молив или пистолет. Микро тунелите позволяват на приложения серум да проникне по-дълбоко в кожата, около 400 пъти по-добре в сравнение с обичайното му прилагане. Мезотерапията като метод на лечение е особено ефективен, поради факта, че разтворът може да се инжектира дълбоко в кожата (мезодермата), докато кремовете не могат да проникнат толкова дълбоко. Инжектираните при мезотерапията активни съставки най-често биват фармацевтични хомеопатични лекарства, растителни екстракти, витамини и други съставки. 

  


Избрани сайтове Пилинг

Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска

В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 22.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 22.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:

За сияйна кожа! Комбинирано почистване на лице - с пилинг и механично

Искате ли да сте красива, а кожата ви да е гладка, стегната и тонизирана? Aglaya Cosmetics & Beauty ще се погрижи за вашия перфектен външен вид - с ефективна и безболезнена процедура!Комбинирано почистване на лице с пилинг и механично почистване - за 24.90лв, вместо за 50лв.Стъпки на процедурата:Искате ли да сте красива, а кожата ви да е гладка, стегната и тонизирана? Aglaya Cosmetics & Beauty ще се погрижи за вашия перфектен външен вид - с ефективна и безболезнена процедура!Комбинирано почистване на лице с пилинг и механично почистване - за 24.90лв, вместо за 50лв.Стъпки на процедурата:

Ензимен пилинг с плодови киселини и RF лифтинг на лице, плюс лифтинг масаж на лице, шия и деколте

Салон Bossa Nova ви представя п роцедура, която тонизира и подмладява кожата на лицето! За всяка възраст и за всички типове кожа, освен чувствителна. Ензимен пилинг с плодови киселини и RF лифтинг на лице, плюс лифтинг масаж на лице, шия и деколте - за 24.70лв, вместо за 65лв.Офертата включва:Салон Bossa Nova ви представя п роцедура, която тонизира и подмладява кожата на лицето! За всяка възраст и за всички типове кожа, освен чувствителна. Ензимен пилинг с плодови киселини и RF лифтинг на лице, плюс лифтинг масаж на лице, шия и деколте - за 24.70лв, вместо за 65лв.Офертата включва:

Диамантено дермабразио, anti-age мезотерапия или Plasma Pen Lift мезотерапия на лице, плюс пилинг, масаж и алго-маска

Върнете младежкото и сияйно излъчване на кожата си с новите супер ефективни предложения на Козметично студио Lalena!• Диамантено дермабразио на лице, плюс ензимен и биологичен пилинг, масаж с Bioplasma гел, кислородна мезотерапия и алго-маска - за 31.90лв, вместо за 90лв; • Anti-age мезотерапия на лице с бадемов пилинг 30%, серум, масаж, кислородна терапия и алго-маска - за 38.90лв, вместо за 100лв; • Plasma Pen Lift мезотерапия на лице с млечен...Върнете младежкото и сияйно излъчване на кожата си с новите супер ефективни предложения на Козметично студио Lalena!• Диамантено дермабразио на лице, плюс ензимен и биологичен пилинг, масаж с Bioplasma гел, кислородна мезотерапия и алго-маска - за 31.90лв, вместо за 90лв; • Anti-age мезотерапия на лице с бадемов пилинг 30%, серум, масаж, кислородна терапия и алго-маска - за 38.90лв, вместо за 100лв; • Plasma Pen Lift мезотерапия на лице с млечен...

Диамантено дермабразио на лице, плюс криотерапия, ензимен пилинг и маска

Искаш да се радваш на гладка и сияйна кожа, с видимо подмладен вид? Грабни ваучер за предложението на Студио La Jolie!Диамантено дермабразио на лице, плюс криотерапия, ензимен пилинг и маска - за 24.50лв, вместо за 49лв.Процедурата включва:Искаш да се радваш на гладка и сияйна кожа, с видимо подмладен вид? Грабни ваучер за предложението на Студио La Jolie!Диамантено дермабразио на лице, плюс криотерапия, ензимен пилинг и маска - за 24.50лв, вместо за 49лв.Процедурата включва:

ВВ Glow терапия на лице, плюс бонус - ензимен пилинг и хиалуронов серум

Започнете новата година със свежа и сияйна кожа! Wellness Center Ganesha Club има специално предложение за дамите, и то с 57% отстъпка!ВВ Glow терапия на лице - за 69лв, вместо за 160лв.Какво включва процедурата:Започнете новата година със свежа и сияйна кожа! Wellness Center Ganesha Club има специално предложение за дамите, и то с 57% отстъпка!ВВ Glow терапия на лице - за 69лв, вместо за 160лв.Какво включва процедурата:

Диамантено микродермабразио на лице, плюс пилинг с перли и ампула с ултразвук

Освежи лицето си и му придай несравнима мекота и блясък с новото предложение на Салон за красота Монтоне! Грабни ваучер и получи професионална грижа за кожата си!Диамантено микродермабразио на лице, плюс пилинг с перли и ампула с ултразвук - за 14.90лв, вместо за 40лв.Стъпки на процедурата:Освежи лицето си и му придай несравнима мекота и блясък с новото предложение на Салон за красота Монтоне! Грабни ваучер и получи професионална грижа за кожата си!Диамантено микродермабразио на лице, плюс пилинг с перли и ампула с ултразвук - за 14.90лв, вместо за 40лв.Стъпки на процедурата:

Химичен пилинг на лице, плюс маска

Откога искаш да заличиш несъвършенствата по лицето си? Студио Сатен ти предлага чудесна възможност да го направиш със страхотна терапия!Химичен пилинг на лице, плюс маска - за 19.90лв, вместо за 40лв.Процедурата включва:Откога искаш да заличиш несъвършенствата по лицето си? Студио Сатен ти предлага чудесна възможност да го направиш със страхотна терапия!Химичен пилинг на лице, плюс маска - за 19.90лв, вместо за 40лв.Процедурата включва:

Обновяване на кожата на лицето със средно дълбок химически пилинг

Радвай се на видимо подмладена кожа с помощта на изпитана технология, която дава реални и трайни резултати! Грабни предложението на Медико-козметично студио Nidi Line!Средно дълбок химически пилинг на лице - за 24.90лв, вместо за 70лв.Стъпки на процедурата:Радвай се на видимо подмладена кожа с помощта на изпитана технология, която дава реални и трайни резултати! Грабни предложението на Медико-козметично студио Nidi Line!Средно дълбок химически пилинг на лице - за 24.90лв, вместо за 70лв.Стъпки на процедурата: