Пилинг на кожата - за и против

Пилинг

Отлющването на кожата, познато като пилинг, може да даде поразителни ефекти върху външния ни вид, но често е болезнено и дразнещо. Можем ли да го заменим с нещо друго?

 


Химически пилинг или безиглена мезотерапия

При химическия пилинг се отстранява горния, увреден слой на кожата чрез нанасяне на органични киселини върху нея. Те въздействат върху структурата и вида й. Стимулират образуването на колаген в дълбоките кожни слоеве. Старият горен слой се обелва като при слънчево изгаряне и ефектът е, че се появява нова, подмладена кожа с по-малко дефекти и с по-добър релеф. По време на процеса хората често не смеят да излязат от къщи, защото изглеждат като индианци или все едно са си забравили главата в печката твърде дълго, докато са проверявали дали сладките са изпечени.

Нова алтернатива

За да избегнете сърбежите, беленето и почервеняването на лицето и същевременно да обновите кожата си ще ви помогне новата технология Интрасютикълс. 

Интрасютикълс е безиглена /неинвазивна/ мезотерапия. Резултатът e видим след първата процедура. Терапията има мощно антиоксидантно действие. Представлява проникване в кожата с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е съвсем нова и позволява третиране и на фини тъкани като долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, който въпреки това има максимален ефект. Терапията бързо става популярна в Холивуд. На нея разчитат Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл. 

Терапията Intraceuticals има успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.  Може да се радвате не резултутати дори след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и със сияещ тен.

Какво е мезотерапия?

Мезотерапията е техника, чието предназначение е да гарантира усвояването на всеки приложен продукт или козметика до постигането на желания резултат. Мезотерапията се състои в създаването на микро тунели в кожата ръчно или чрез използването на различни инструменти като мезо ролер, мезо молив или пистолет. Микро тунелите позволяват на приложения серум да проникне по-дълбоко в кожата, около 400 пъти по-добре в сравнение с обичайното му прилагане. Мезотерапията като метод на лечение е особено ефективен, поради факта, че разтворът може да се инжектира дълбоко в кожата (мезодермата), докато кремовете не могат да проникнат толкова дълбоко. Инжектираните при мезотерапията активни съставки най-често биват фармацевтични хомеопатични лекарства, растителни екстракти, витамини и други съставки. 

  


Избрани сайтове Пилинг

Най-актуални страници Пилинг

 • Изкуството на релакса повече » ...

 • 2 часа релакс със SPA ритуал "Клеопатра"! Парна баня, пилинг и масаж на цяло тяло, масаж на лице и чаша чай

  Искате ли да си подарите нещо, достойно за знатни особи? Релакс център Харити ще ви пренесат в света на Клеопатра с повече от два часа блаженство и релакс!SPA ритуал "Клеопатра" (130 минути) - за 45лв, вместо за 120лв.Процедурата включва:Искате ли да си подарите нещо, достойно за знатни особи? Релакс център Харити ще ви пренесат в света на Клеопатра с повече от два часа блаженство и релакс!SPA ритуал "Клеопатра" (130 минути) - за 45лв, вместо за 120лв.Процедурата включва:

  Почистване на лице с ултразвук, плюс пилинг, масаж и кислородна маска - без или със ампула с хайвер или стволови клетки

  Искаш да имаш сияйна и подмладена кожа? Заповядай в Beauty Boutique Morgana и се поглези заслужено!• Почистване на лице с ултразвук, плюс ензимен пилинг, лечебен масаж, д'арсонвал и нанасяне на кислородна маска - за 20лв, вместо за 45лв; • Почистване на лице с ултразвук, плюс ензимен пилинг, лечебен масаж, д'арсонвал и нанасяне на кислородна маска, плюс ампула с хайвер или стволови клетки - за 25лв, вместо за 50лв.Стъпки на процедурата:Искаш да имаш сияйна и подмладена кожа? Заповядай в Beauty Boutique Morgana и се поглези заслужено!• Почистване на лице с ултразвук, плюс ензимен пилинг, лечебен масаж, д'арсонвал и нанасяне на кислородна маска - за 20лв, вместо за 45лв; • Почистване на лице с ултразвук, плюс ензимен пилинг, лечебен масаж, д'арсонвал и нанасяне на кислородна маска, плюс ампула с хайвер или стволови клетки - за 25лв, вместо за 50лв.Стъпки на процедурата:

  Диамантено дермабразио на лице, плюс криотерапия, ензимен пилинг и маска

  Искаш да се радваш на гладка и сияйна кожа с видимо подмладен вид? Грабни ваучер за предложението на Студио La Jolie!Диамантено дермабразио на лице, плюс криотерапия, ензимен пилинг и маска - за 24.50лв, вместо за 49лв.Какво включва процедурата:Искаш да се радваш на гладка и сияйна кожа с видимо подмладен вид? Грабни ваучер за предложението на Студио La Jolie!Диамантено дермабразио на лице, плюс криотерапия, ензимен пилинг и маска - за 24.50лв, вместо за 49лв.Какво включва процедурата:

  105 минути релакс! SPA ритуал "Тайландско блаженство" с пилинг, масаж и сауна - за един или двама

  Студио Thai SPA Bulgaria Мall ви предлага изкусителна процедура, която отразява тайландската жажда за живот, енергия и жизненост! С аромат, който напомня за далечните страни - грабнете я на страхотна цена!SPA ритуал "Тайландско блаженство" (общо 105 минути):• За един човек - за 46лв, вместо за 93лв; • За двама - за 90лв, вместо за 186лв.Процедурата включва:Студио Thai SPA Bulgaria Мall ви предлага изкусителна процедура, която отразява тайландската жажда за живот, енергия и жизненост! С аромат, който напомня за далечните страни - грабнете я на страхотна цена!SPA ритуал "Тайландско блаженство" (общо 105 минути):• За един човек - за 46лв, вместо за 93лв; • За двама - за 90лв, вместо за 186лв.Процедурата включва:

  Пилинг и моделиращ масаж на лице, плюс маска и биолифтинг на околочен контур

  Търсите решение, с което да туширате недостатъците и следите на времето? Beauty Studio FlashG ви предлага грижа, която почиства в дълбочина и прави лицето видимо по-свежо!Пилинг и моделиращ масаж на лице, плюс нанасяне на интензивна изглаждаща маска Lekessis и биолифтинг на околочен контур - за 31.90лв, вместо за 70лв.Процедурата включва:Търсите решение, с което да туширате недостатъците и следите на времето? Beauty Studio FlashG ви предлага грижа, която почиства в дълбочина и прави лицето видимо по-свежо!Пилинг и моделиращ масаж на лице, плюс нанасяне на интензивна изглаждаща маска Lekessis и биолифтинг на околочен контур - за 31.90лв, вместо за 70лв.Процедурата включва:

  Терапия "Шоколадово вълшебство" - масаж на цяло тяло, пилинг и маска на лице, плюс парна баня

  Доставете си заслужено блаженство - усетете го буквално чрез кожата си! От Релакс Център Харити ти предлагат нежна хармония от процедури с аромат на шоколад!Терапия "Шоколадово вълшебство": масаж на цяло тяло с топъл шоколад (45 минути), почистване на лице с пилинг и шоколадова маска (25 минути) и посещение на парна баня (30 минути) - за 44лв, вместо за 99лв.Доставете си заслужено блаженство - усетете го буквално чрез кожата си! От Релакс Център Харити ти предлагат нежна хармония от процедури с аромат на шоколад!Терапия "Шоколадово вълшебство": масаж на цяло тяло с топъл шоколад (45 минути), почистване на лице с пилинг и шоколадова маска (25 минути) и посещение на парна баня (30 минути) - за 44лв, вместо за 99лв.

  Педикюр с гел лак, плюс пилинг и масаж на стъпалата

  Погрижете се крачетата ви да се чувстват и да изглеждат добре! Студио за красота Five има страхотно предложение и то на супер цена! Педикюр с гел лак, плюс пилинг и масаж на стъпалата - за 17.99лв, вместо за 40лв.Стъпки на процедурата:Погрижете се крачетата ви да се чувстват и да изглеждат добре! Студио за красота Five има страхотно предложение и то на супер цена! Педикюр с гел лак, плюс пилинг и масаж на стъпалата - за 17.99лв, вместо за 40лв.Стъпки на процедурата:

  Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска

  В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 22.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 22.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:

  Дермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапия

  Искате чисто и сияйно лице през всеки сезон? Погрижете се за кожата си, с предложението на Secret's Vision!Дермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапия - за 22.90лв, вместо за 60лв.Какво включва процедурата:Искате чисто и сияйно лице през всеки сезон? Погрижете се за кожата си, с предложението на Secret's Vision!Дермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапия - за 22.90лв, вместо за 60лв.Какво включва процедурата:

  Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска

  Кожата ти има нужда от освежаване? Грабни ваучер за Студио L Style и я дари с ударна доза младост и красота! Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:Кожата ти има нужда от освежаване? Грабни ваучер за Студио L Style и я дари с ударна доза младост и красота! Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва: