Пилинг на кожата - за и против

Пилинг

Отлющването на кожата, познато като пилинг, може да даде поразителни ефекти върху външния ни вид, но често е болезнено и дразнещо. Можем ли да го заменим с нещо друго?

 


Химически пилинг или безиглена мезотерапия

При химическия пилинг се отстранява горния, увреден слой на кожата чрез нанасяне на органични киселини върху нея. Те въздействат върху структурата и вида й. Стимулират образуването на колаген в дълбоките кожни слоеве. Старият горен слой се обелва като при слънчево изгаряне и ефектът е, че се появява нова, подмладена кожа с по-малко дефекти и с по-добър релеф. По време на процеса хората често не смеят да излязат от къщи, защото изглеждат като индианци или все едно са си забравили главата в печката твърде дълго, докато са проверявали дали сладките са изпечени.

Нова алтернатива

За да избегнете сърбежите, беленето и почервеняването на лицето и същевременно да обновите кожата си ще ви помогне новата технология Интрасютикълс. 

Интрасютикълс е безиглена /неинвазивна/ мезотерапия. Резултатът e видим след първата процедура. Терапията има мощно антиоксидантно действие. Представлява проникване в кожата с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е съвсем нова и позволява третиране и на фини тъкани като долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, който въпреки това има максимален ефект. Терапията бързо става популярна в Холивуд. На нея разчитат Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл. 

Терапията Intraceuticals има успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.  Може да се радвате не резултутати дори след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и със сияещ тен.

Какво е мезотерапия?

Мезотерапията е техника, чието предназначение е да гарантира усвояването на всеки приложен продукт или козметика до постигането на желания резултат. Мезотерапията се състои в създаването на микро тунели в кожата ръчно или чрез използването на различни инструменти като мезо ролер, мезо молив или пистолет. Микро тунелите позволяват на приложения серум да проникне по-дълбоко в кожата, около 400 пъти по-добре в сравнение с обичайното му прилагане. Мезотерапията като метод на лечение е особено ефективен, поради факта, че разтворът може да се инжектира дълбоко в кожата (мезодермата), докато кремовете не могат да проникнат толкова дълбоко. Инжектираните при мезотерапията активни съставки най-често биват фармацевтични хомеопатични лекарства, растителни екстракти, витамини и други съставки. 

  


*

Избрани сайтове Пилинг

Най-актуални страници Пилинг

 • Пилинг срещу акне, слънчеви и хормонални петна ПИЛИНГ

 • За лицето! Диамантено микродермабразио, маска, ампула и серум, плюс ензимен или биологичен пилинг

  Лицето ви има нужда от доза свежест и красота? Грабнете ваучер за Козметично студио Lalena и преоткрийте младежкото излъчване!• Диамантено микродермабразио на лице, плюс ензимен пилинг, маска, ампула, серум с хиалурон и мезотерапия - за 23.90лв, вместо за 70лв; • Диамантено микродермабразио на лице, плюс биологичен пилинг, маска, ампула, серум с хиалурон и мезотерапия - за 27.90лв, вместо за 80лв.Стъпки на процедурата:Лицето ви има нужда от доза свежест и красота? Грабнете ваучер за Козметично студио Lalena и преоткрийте младежкото излъчване!• Диамантено микродермабразио на лице, плюс ензимен пилинг, маска, ампула, серум с хиалурон и мезотерапия - за 23.90лв, вместо за 70лв; • Диамантено микродермабразио на лице, плюс биологичен пилинг, маска, ампула, серум с хиалурон и мезотерапия - за 27.90лв, вместо за 80лв.Стъпки на процедурата:

    лечение, диагностициране откриване на причините в най-предпочитаните центрове по естетика - www.persona.bg Влажното диамантено микродермаабразио на HYDROFACIAL се използва при следните проблеми: хиперкератоза, кафяви петна, белези от акне, стрии. Терапи повече » за пилинг www.persona.bg  

  Почистване на лице с ензимен пилинг и криотерапия - без или със ултразвук или кислородна мезотерапия

  Салон за красота Kristy's Beauty Zone отново предлага на вашето внимание страхотно предложение за сияйна и красива кожа, с която можете да забавите хода на времето!• Почистване на лице с ензимен пилинг, ултразвук и криотерапия - за 19.90лв, вместо за 50лв; • Почистване на лице с ензимен пилинг, кислородна мезотерапия и криотерапия - за 23.90лв, вместо за 60лв.Стъпки на процедурите:Салон за красота Kristy's Beauty Zone отново предлага на вашето внимание страхотно предложение за сияйна и красива кожа, с която можете да забавите хода на времето!• Почистване на лице с ензимен пилинг, ултразвук и криотерапия - за 19.90лв, вместо за 50лв; • Почистване на лице с ензимен пилинг, кислородна мезотерапия и криотерапия - за 23.90лв, вместо за 60лв.Стъпки на процедурите:

  Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, серум и кислородна маска

  В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:В Салон Алма Морел са ви подготвили коктейл от свежест, тонус и красота за лицето - грабнете ваучер за тази процедура!Диамантено микродермабразио на лице, шия и деколте, плюс ензимен пилинг, ревитализиращ серум и кислородна маска - за 19.90лв, вместо за 80лв.Процедурата включва:

  За перфектно лице! Кислороден пилинг, плюс кислородна мезотерапия и криотерапия с добавяне на активна съставка

  Не е нужно да давате куп пари, за да се радвате на подмладена и сияйна кожа! Трябва ви само ваучер за Студио за красота Vitality и идеалната комбинация от процедури!Кислороден пилинг на лице, плюс кислородна мезотерапия и криотерапия с добавяне на активна съставка по избор - за 19.90лв, вместо за 65лв.Процедурата включва:Не е нужно да давате куп пари, за да се радвате на подмладена и сияйна кожа! Трябва ви само ваучер за Студио за красота Vitality и идеалната комбинация от процедури!Кислороден пилинг на лице, плюс кислородна мезотерапия и криотерапия с добавяне на активна съставка по избор - за 19.90лв, вместо за 65лв.Процедурата включва:

  Лифтинг терапия за лице със златна маска, ензимен пилинг, anti-age масаж и въвеждане на хиалурон с ултразвук