»збор на най-добрите ”ниверситети

 ласаци€та на най-добрите ”ниверситети в ≈вропа и —јў. ”ниверситетска лига 2018.  ласаци€та на √ардиан за най-добър университет 2019

ѕървите 3 места в класаци€та на √ардиан за най-добрите университети за 2017 и 2018 година са

  • Cambriage
  • Oxford 
  • St Andrews

 ласаци€та съдържа 120-те най-добри университети в ≈вропа и —јў. 

¬ класасаци€та за най-добър университет се взима впредвид, удовлетвореността на студентите както от програмата така и от начина на преподаване. 

ѕоследната колона в таблицата дава процента реализаци€ на студентите в рамките на 6 месеца след завършването на университета. 

“аблицата показва, че над 70% от студентите в 50-те най-добри университета в света се реализират до 6 месеца след завършването си. 

ѕълната таблица с най-добрите университети е налична в The Guardian University League 2018 тук
»збрани сайтове  

ƒетоксикаци€ на организма или процедура с целутрон на всички засегнати зони

—тудио Ivy Lounge знае как да използва технологиите в полза на вашето здраве! ƒали да се отървете от излишните мазнини, или ц€лостно да се пречистите от токсини, избирате вие!Х 1 процедура детоксикаци€ на организма (30 минути) - за 6.50лв, вместо за 15лв; Х 1 процедура с целутрон на всички засегнати зони (30 минути) - за 7лв, вместо за 16лв.ѕовече за процедурите:—тудио Ivy Lounge знае как да използва технологиите в полза на вашето здраве! ƒали да се отървете от излишните мазнини, или ц€лостно да се пречистите от токсини, избирате вие!Х 1 процедура детоксикаци€ на организма (30 минути) - за 6.50лв, вместо за 15лв; Х 1 процедура с целутрон на всички засегнати зони (30 минути) - за 7лв, вместо за 16лв.ѕовече за процедурите:

ƒълбоко почистване на лице с хидро и диамантено микродермабразио

«амърсени€т въздух в града е един от основните врагове на красивата и чиста кожа. ¬ърнете нейни€ свеж и си€ен вид с иновативна процедура в  озметичен кабинет јнита ѕетрова - 60-минутна тайна за по-красива кожа!ƒълбоко почистване на лице с хидро и диамантено микродермабразио - за 45лв, вместо за 120лв.—тъпки на процедурата и повече за не€:«амърсени€т въздух в града е един от основните врагове на красивата и чиста кожа. ¬ърнете нейни€ свеж и си€ен вид с иновативна процедура в  озметичен кабинет јнита ѕетрова - 60-минутна тайна за по-красива кожа!ƒълбоко почистване на лице с хидро и диамантено микродермабразио - за 45лв, вместо за 120лв.—тъпки на процедурата и повече за не€:

«а Ќего! √рижа за брадата - терапи€ против обръщане на косъма или оформ€не, или подстригване и стайлинг

«а всички господа, които искат да завлад€ват нежни€ пол със стилната си и поддържана визи€ - —тудио за красота Magic Razor има страхотно предложение!Х “ерапи€ за брада против обръщане на косъма - за 5.99лв, вместо за 12лв; Х Ѕръснене и оформ€не на брада и мустаци, плюс напарване с масла - за 8.50лв, вместо за 17лв; Х ћъжко подстригване, плюс измиване и стайлинг - за 11.50лв, вместо за 23лв.«а всички господа, които искат да завлад€ват нежни€ пол със стилната си и поддържана визи€ - —тудио за красота Magic Razor има страхотно предложение!Х “ерапи€ за брада против обръщане на косъма - за 5.99лв, вместо за 12лв; Х Ѕръснене и оформ€не на брада и мустаци, плюс напарване с масла - за 8.50лв, вместо за 17лв; Х ћъжко подстригване, плюс измиване и стайлинг - за 11.50лв, вместо за 23лв.

Ћазерна епилаци€ на зона по избор с апарат от ново поколение Alma Laser Soprano Ice

”сещането за гладка и нежна кожа е несравнимо! ќсвен този комфорт, ÷ентър за красота ≈рмитаж Ѕюти ви предлага да се възползвате и от "най-съвършената технологи€ за отстран€ване на нежеланото окосм€ване, създавана до момента"!≈дна процедура лазерна епилаци€ с Alma Laser Soprano Ice:Х Ќа горна устна - за 12.90лв, вместо за 30лв; Х Ќа подмишници - за 39.90лв, вместо за 90лв; Х Ќа 1/2 ръце - за 69.90лв, вместо за 170лв; Х Ќа 1/2 крака - за 99.90лв,...”сещането за гладка и нежна кожа е несравнимо! ќсвен този комфорт, ÷ентър за красота ≈рмитаж Ѕюти ви предлага да се възползвате и от "най-съвършената технологи€ за отстран€ване на нежеланото окосм€ване, създавана до момента"!≈дна процедура лазерна епилаци€ с Alma Laser Soprano Ice:Х Ќа горна устна - за 12.90лв, вместо за 30лв; Х Ќа подмишници - за 39.90лв, вместо за 90лв; Х Ќа 1/2 ръце - за 69.90лв, вместо за 170лв; Х Ќа 1/2 крака - за 99.90лв,...

Ћазерна епилаци€ с Fotora Triple Laser - за жени и мъже

“райното обезкосм€ване вече е миси€ възможна, при това и безболезнена, благодарение на новата технологи€ лазер със сапфирен кристал! √рабнете ваучер за Daisy Beauty Studio!1 процедура лазерна епилаци€ с Fotora Triple Laser:Х «а жени - на интим и подмишници - за 65лв, вместо за 135лв; Х «а мъже - на гърди, подмишници и корем - за 88лв, вместо за 270лв.ѕовече за Fotora Triple Laser:“райното обезкосм€ване вече е миси€ възможна, при това и безболезнена, благодарение на новата технологи€ лазер със сапфирен кристал! √рабнете ваучер за Daisy Beauty Studio!1 процедура лазерна епилаци€ с Fotora Triple Laser:Х «а жени - на интим и подмишници - за 65лв, вместо за 135лв; Х «а мъже - на гърди, подмишници и корем - за 88лв, вместо за 270лв.ѕовече за Fotora Triple Laser:

ѕерманентен грим на вежди! ћикропигментаци€ с техника по избор

ѕогрижете се за безупречната форма на веждите си, при това за дълго!  озметично студио  адифе предлагат н€колко процедури, от които да изберете!ћикропигментаци€ на вежди:Х — техника "Ombre" (светлос€нка) - за 109лв, вместо за 350лв; Х ѕо метода "косъм по косъм" (с ултрареалистичен ефект) - за 119лв, вместо за 350лв; Х — комбинирана техника - "косъм по косъм" и "Ombre" (светлос€нка) - за 129лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:ѕогрижете се за безупречната форма на веждите си, при това за дълго!  озметично студио  адифе предлагат н€колко процедури, от които да изберете!ћикропигментаци€ на вежди:Х — техника "Ombre" (светлос€нка) - за 109лв, вместо за 350лв; Х ѕо метода "косъм по косъм" (с ултрареалистичен ефект) - за 119лв, вместо за 350лв; Х — комбинирана техника - "косъм по косъм" и "Ombre" (светлос€нка) - за 129лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:

Ћиполазер и пресотерапи€ на бедра и седалище

ѕон€кога дори редовните тренировки и правилното хранене не помагат, за да имаш мечтаната фигура? “огава на помощ идва —алон јлма ћорел!Ћиполазер и пресотерапи€ на бедра и седалище:Х 1 процедура (60 минути) - за 9.99лв, вместо за 30лв; Х 10 процедури (по 60 минути) - за 89.99лв, вместо за 300лв.ѕовече за процедурите:ѕон€кога дори редовните тренировки и правилното хранене не помагат, за да имаш мечтаната фигура? “огава на помощ идва —алон јлма ћорел!Ћиполазер и пресотерапи€ на бедра и седалище:Х 1 процедура (60 минути) - за 9.99лв, вместо за 30лв; Х 10 процедури (по 60 минути) - за 89.99лв, вместо за 300лв.ѕовече за процедурите:

ћасажно измиване на коса с професионален шампоaн и маска, подстригване и оформ€не със сeшоар

≈дна нова визи€ дава на вс€ка жена самочувствие и добро настроение! «апов€дайте в —алон Beauty Evolution! ћасажно измиване на коса с професионален шампоaн и маска, подстригване и оформ€не със сeшоар - за 20лв, вместо за 40лв.—тъпки на процедурата:≈дна нова визи€ дава на вс€ка жена самочувствие и добро настроение! «апов€дайте в —алон Beauty Evolution! ћасажно измиване на коса с професионален шампоaн и маска, подстригване и оформ€не със сeшоар - за 20лв, вместо за 40лв.—тъпки на процедурата:

Ѕезиглено влагане на филър с 100% хиалуронова киселина за уголем€ване на устни или запълване на бръчки

»скате да имате големи и плътни устни, или да заличите следите на времето по лицето си? —алон јтилла е насреща с точното предложение!Ѕезиглено влагане на филър с 100% хиалуронова киселина: Х «а уголем€ване на устни или запълване на бръчки - на зона по избор (назолабиални бръчки, “-зона на гневната бръчка, околоочен контур или чело) - за 19лв, вместо за 50лв; Х «а запълване на бръчки - на ц€ло лице (назолабиални бръчки, “-зона на гневната бръчка,...»скате да имате големи и плътни устни, или да заличите следите на времето по лицето си? —алон јтилла е насреща с точното предложение!Ѕезиглено влагане на филър с 100% хиалуронова киселина: Х «а уголем€ване на устни или запълване на бръчки - на зона по избор (назолабиални бръчки, “-зона на гневната бръчка, околоочен контур или чело) - за 19лв, вместо за 50лв; Х «а запълване на бръчки - на ц€ло лице (назолабиални бръчки, “-зона на гневната бръчка,...

ћаникюр с гел лак - без или със масажно измиване на коса и оформ€не, или изграждане на нокти с гел

ѕогрижи се за перфектната си визи€! —алон Beauty 23 има н€колко страхотни предложени€, които ще те направ€т неотразима!Х ћаникюр с гел лак и 2 декорации - за 13лв, вместо за 26лв; Х »зграждане на нокти с гел и лакиране с гел лак - за 32.50лв, вместо за 65лв; Х ћаникюр с гел лак, плюс масажно измиване на коса с професионални продукти и оформ€не с прав сешоар - за 27.50лв, вместо за 55лв.ѕроцедурата включва:ѕогрижи се за перфектната си визи€! —алон Beauty 23 има н€колко страхотни предложени€, които ще те направ€т неотразима!Х ћаникюр с гел лак и 2 декорации - за 13лв, вместо за 26лв; Х »зграждане на нокти с гел и лакиране с гел лак - за 32.50лв, вместо за 65лв; Х ћаникюр с гел лак, плюс масажно измиване на коса с професионални продукти и оформ€не с прав сешоар - за 27.50лв, вместо за 55лв.ѕроцедурата включва:

„ленство в асоциаци€

  —дружение "Ѕългарски врати, прозорци и фасади"издава сертификат  за  това, че фирма „ех-ѕласт ќќƒ е редовен член на  —дружението.