Къде ще ходим най - евтино на почивка?

Къде ще ходим най - евтино на почивка?

На почивка...Къде ще ходим най - евтино на почивка? 

България, Португалия, Испания - препоръчани за най - евтина почивка!

Най - предпочитаните дестинации за евтина почивка.

В списъка с най-евтини дестинации за лятна почивка в Европа - Evtina-pochivka, изготвен от британската пощенска служба на базата на въображаема кошница с типични за ваканцията покупки, първото място, като най - евтина дестинация за почивка е заето от България. Съобщава "Дейли мейл". Като дестинация - България може и да не е най-популярното място, което ви изниква в ума за лятна почивка, но това може да се промени, след като тя бе обявена за най-евтина дестинация в Европа", пише още вестникът. В България курортите предлагат най-евтина цена за храна навън, чаша кафе и други необходими неща като слънцезащитен крем и студена напитка, показват резултатите от проучването Барометър за цените на почивките, което пощенската служба изготвя всяка година. За най - популярен евтин курорт на България е обявен Слънчев бряг, който е пълно копие на тези в Испания и Гърция", пише още "Дейли мейл". Десет основни продукта за почивка в България струва 37,39 лири стерлинги, което е с 13,6 процента по-малко от миналата година.

 

В класацията второто място заема Алгарв в Португалия с кошница на стойност 44,02 лири стерлинги, измествайки испанския курорт Коста дел Сол, класирал се на почетното трето място в класацията за най - евтина дестинация за почивка.

 

 

Стойността на кошницата в Турция, като най - евтина дестинация за почивка се е увеличила с 21,4 на сто спрямо миналата година до 65,70 лири стерлинги. За което Турция заема четвъртото място.