Лятна почивка в Сан Франциско

Сан Франциско

Разбъркан колаж от цветни квартали и красиви гледки, това е той.

Сан Франциско!

Той привлича със своя непредсказуем вкус, тези които имат усет към изкуството, изразителен вкус към въображение кухня и ревност за приключение. Това наистина не е изненадващо, че автора на песни на Тони Бенет остави сърцето си тук: Градът се гордее забележителности, от световна класа кухня, уютни кафенета и изобилие от процъфтяващите нощни заведения - няма начини да останеш тук зает. Прекарайте един час или две слънчеви бани  заедно с морски лъвове на залива, възхищавайки се на гледката към града от Туин Пийкс или за разходка на Марина. Насладете се и на кабинковият лифт.

Често описван като Лос Анджелис е Сан Франциско.Тук ще откриете смесица от култура процъфтява навсякъде много ярки квартали на Сан Франциско. Следвайте тълпите на площ Wharf на туристически Рибарските (което предлага невероятна гледка към Алкатраз), преди да замине протежение на залива и да Президио за един поглед на известния моста Голдън Гейт. Но не забравяйте, за да спестите време за района на мисията, Хейт и Кастро за излагане на всички от различните разновидности на Сан Франциско и начина на живот.
Избрани сайтове Франциско

Най-актуални страници Франциско

 • Condom Couture - мода от презервативи

 • Боядисване с латекс

  6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

   6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното, което трябва да знаете  повече » за боядисване с латекс luxremont.bg  

  Цялостен ремонт на баня- цена и срок

  Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Първи стъпки за един успешен ремонт

  Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  За влагата и вътрешната изолация на баня..

  Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

  Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Какво значи добре ремонтирана баня?

  Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...