Лятна почивка в Париж

Париж

Градът на светлината привлича милиони посетители всяка година и с незабравимите атмосфера. Божествената кухня и обширни колекции. Нежното река Сена Бълнува през града, заобиколена от величествени музеи, вековни църкви и блокове от Rococo- и неокласическа архитектура, дизайн, допълнително подсилени с очарователни дървета и светещите улични лампи. Peppering калдъръмена на Сена разходки и грациозни мостове са невероятно шик парижани, вероятно на път към пазара, кафе или кино.

Съдържащи музеи от световна класа, мода, кухня и атмосфера всички свои собствени, Париж е град на "много величие", както Ърнест Хемингуей припомня в мемоарите си ", подвижен празник." Посещение на центъра Помпиду, да се насладите на гурме сладкиши, магазин за мода на Шанз-Елизе или удари бутиците в Халите, да вземе от гледна точка на върха на Айфеловата кула, или дори планират еднодневна екскурзия до Версайския дворец. Но не пропускайте просто удоволствието от криволичещ прекрасните арондисмани (области).

Екскурзии до Париж. Огромно разнообразие от оферти за екскурзии до Париж с автобус и самолет от Ekskurzia.BG  повече » www.ekskurzia.bg Екскурзии до Париж