Чикаго

Безнадеждно е за случаен посетител да се опита да се справи с този град.

Чикаго.

Той надраства неговите пророчества по-бързо, отколкото той може да ги направи." Въпреки, че той решил за ветровития град още преди да е достигнала своя 50-годишен, впечатления от Чикаго на Марк Твен е доказал дълготраен. Третият по големина град в Америка е описано в безброй начини в целия му жизнен цикъл. Когато Томас Едисон и Никола Тесла се конкурират за правото да използват своите форми на електричество за осветяване през 1893 на Световно Columbian изложение (известен също като Световния панаир в Чикаго.

Чикаго е известен като град на промишлеността. Когато Забрана намира в, известни мафиоти като Ал Капоне трансформирани Чикаго в собствената си опасна площадка. И интензивен имиграция удари по време на 20-ти век донесе множество нови идентичности на ветровития град, включително гръцки, полски, италиански, ирландски и еврейски.

Днес, Чикаго остава също толкова разнообразен, похвали сцена процъфтяваща изкуства, различни търговски квартали и рог на изобилието от заведения за хранене. За първи път Chi-Town посетителите със сигурност ще има очите си към небето в продължение на поне един или два дни. небостъргачи в Чикаго и обществени изкуство са абсолютно стойност възхищавах: Tag заедно на Чикаго река Архитектура Круз или минават няколко часа в Милениум парк и вие ще откриете себе си харчи много време търсят нагоре. За перспектива от птичи поглед, ръководител на Skydeck Чикаго Willis Tower или Deck на Hancock Center Джон CHICAGO наблюдение 360. След, се потопите главата надолу в целия град има да предложи - от изключителни музеи до процъфтяваща спортна култура и дълбоко ястие пица, която се вкусно да цели нови дълбини.