DKN Technology Multi Motion Trainer XC-170i

DKN Technology Multi Motion Trainer XC-170i

Моделът е с електромагнитен механизъм и е подходящ за използване от начинаещи, средно напреднали и напреднали. Има функции за време, скорост, разстояние и изгорени калории.

Вграден сензор за пулс в дръжката. Движение на педалите в двете посоки и възможност за регулиране. Степените на трудност са 32.

Теглото на маховика е 11 килограма, а максималното поддържано тегло е 135 килограма. Размерите на уреда са дължина – 165 сантиметра, ширина – 74 сантиметра и височина – 170 сантиметра.Избрани сайтове сантиметра

Най-актуални страници сантиметра

  • Модерна италианска мека мебел с функция сън и изцяло сваляща се тапицерия, модел Pratiko. Rigosalotti, Италия. Pratiko, Rigosalotti. Луксозна разтегателна холна гарнитура и възможност за избор между няколко вида подлакътници.

  • Прав или ъглов разтегателен диван с италианско качество и дизайн, модел Big 18. Rigosalotti, Италия. Big 18, Rigosalotti. Модерен италиански прав или ъглов модулен диван с функция сън и контейнер за съхранение.

  • Модерна италианска мека мебел с функция сън, модел Maya. Производител Nicoline, Италия. Maya, Nicoline. Луксозне италиански диван с разтягане и тапицерия, изработена от текстил или кожа в разнообразни цветове.