ќтстъпва ли химически€т пилинг на »нтрасютикалс

Ќалице са нови технологии, които могат да замен€т частично или изц€ло познати€т ни химически пилинг.  аква е разликата между химически пилинг и козметични процедури с »нтрасютикалс?

 акво се случва при химически€ пилинг?

ѕри химически€ пилинг се отстран€ва горни€, увреден слой на кожата чрез нанас€не на органични киселини върху не€. “е въздействат върху структурата и вида й. —тимулират образуването на колаген в дълбоките кожни слоеве. —тари€ горен слой се обелва като при слънчево изгар€не и ефектът е, че се по€в€ва нова, подмладена кожа с по-малко дефекти и с по-добър релеф. ѕо време на процеса хората често не сме€т да изл€зат от къщи, защото изглеждат като индианци или все едно са си забравили главата в печката твърде дълго, докато са провер€вали дали сладките са изпечени.

ѕробвайте нещо друго

«а да избегнете сърбежите, беленето и почервен€ването на лицето и същевременно да обновите кожата си ще ви помогне новата технологи€ »нтрасютикълс.†

«а да се убедите, че Intraceuticals наистина преобраз€ва кожата на лицето може да го изпробвате този петък в център по естететика ѕерсона и да получите като бонус безплатен грим от топ гримьорката на звездите ƒжули€ јнгелова. »нтрасютикъл процедурата е чудесна база за гримиране и т€ ще докаже това. ќсвен с подмладено лице, ще си тръгнете и разкрасена под майсторските пръсти на дамата, ко€то прида още чар на Ќиколета Ћозанова, јзис и редица звезди от поп-фолк небосклона.

»нтрасютикълс е безиглена /неинвазивна/ мезотерапи€. –езултатът e видим след първата процедура. “ерапи€та има мощно антиоксидантно действие. ѕредставл€ва проникване в кожата с кислородна стру€ под нал€гане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. “ехнологи€та е съвсем нова и позвол€ва третиране и на фини тъкани като долни€ и горни€ клепач и плътно в околоочни€ контур. ѕредимството на Intraceuticals е неизвазивни€т характер на процедурата, който въпреки това има максимален ефект. “ерапи€та бързо става попул€рна в ’оливуд. Ќа не€ разчитат ћадона, ¬иктори€ Ѕекъм, Ќаоми  ембъл.†

“ерапи€та Intraceuticals има успоко€ващ и релаксиращ ефект и е подход€ща за всеки тип кожа. †ћоже да се радвате не резултутати дори след само една процедура Ц кожата става свежа, дълбоко хидратирана и със си€ещ тен.

 акво е мезотерапи€?

ћезотерапи€та е прилагана техника, чието предназначение е да гарантира усво€ването на всеки приложен продукт или козметика до постигането на желани€ резултат. ћезотерапи€та се състои в създаването на микро тунели в кожата ръчно или чрез използването на различни инструменти като мезо ролер, мезо молив или пистолет. ћикро тунелите позвол€ват на приложени€ серум да проникне по-дълбоко в кожата, около 400 пъти по-добре в сравнение с обичайното му прилагане. ћезотерапи€та като метод на лечение е особено ефективен, поради факта, че разтворът може да се инжектира дълбоко в кожата (мезодермата), докато кремовете не могат да проникнат толкова дълбоко. »нжектираните при мезотерапи€та активни съставки най-често биват фармацевтични хомеопатични лекарства, растителни екстракти, витамини и други съставки.†
»збрани сайтове кожата

 • —ъвети за здравето на кожата ми —ъвети за здравето на кожата според възрастта ни. √рижи за кожата според сезона. Ќай-добрите козметични салони. »збор на козмет ...

 • Ќови интернет страници кожата

 • √ледай в интернет! ’рани вредни за кожата

 • Ќай-актуални страници кожата

 •  акво се случва с кожата на лицето ни ако не изтрием грима преди л€гане?  ожата и грима

 •  ожни образувани€- висулки, фиброми, папиломи , брадавици, кондиломи  ожни образувани€

 • ƒомашни методи за пилинг на кожата ѕилинг на кожата

 • Ѕо€дисване с латекс

  6-те основни грешки при бо€дисване с латекс! Ќай-важното за бо€дисването с латекс. ќсновни правила от Ћукс –емонти Ѕ√ ћатериалът Ѕо€дисване с латекс е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  ÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок

  ћожем ли да направим ц€лостен ремонт на бан€ за 10 дни и на каква цена? ≈тапи в ремонта на бан€та ƒемонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.ƒемонтират се старите плочки и водопровод. »звозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. —м€на на тръбите в бан€та.ѕолага се нов водопровод и нови тръби за чиста... ћатериалът ÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  ѕърви стъпки за един успешен ремонт

  ≈дно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-“р€бва да се гледат ц€лостно нещата. “р€бва да се прозрат връзките между помещени€та и услови€та, които залага специфичното им предназначение. ћатериалът ѕърви стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  «а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€..

  ≈дна етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в бан€та. ћатериалът «а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€.. е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  «апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно!

  јко ще правите ц€лостен ремонт на бан€та, редът е €сен. Ќ€ма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... ћатериалът «апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

   акво значи добре ремонтирана бан€?

   огато става дума за ремонт на бан€, експедитивността е от значение. ј за да сме в график, грешките тр€бва да са сведени до минимум.  оето е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. »збраната фирма за ремонт на бан€ тр€бва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. ћатериалът  акво значи добре ремонтирана бан€? е публикуван за пръв път на Ћукс...