Университети

Класацията на най-добрите Университети в Европа и САЩ. Университетска лига 2018. Класацията на Гардиан за най-добър университет 2021

Първите 3 места в класацията на Гардиан за най-добрите университети за 2017 и 2018 година са

  • Cambriage
  • Oxford 
  • St Andrews

Класацията съдържа 120-те най-добри университети в Европа и САЩ. 

В класасацията за най-добър университет се взима впредвид, удовлетвореността на студентите както от програмата така и от начина на преподаване. 

Последната колона в таблицата дава процента реализация на студентите в рамките на 6 месеца след завършването на университета. 

Таблицата показва, че над 70% от студентите в 50-те най-добри университета в света се реализират до 6 месеца след завършването си. 

Пълната таблица с най-добрите университети е налична в The Guardian University League 2018 тук
опънати тавани цени на квадрат

Промоционални цени на френски текстилни опънати тавани CLIPSO от Най- добрите на пазара фирми за опънати тавани. Топ оферти на ТОП цени, за вашият офис, хотел, дом... Промоционални цени на френски текстилни опънати тавани CLIPSO от Най- добрите на пазара фирми за опънати тавани. Топ оферти на ТОП цени, за вашият офис, хотел, дом...  опънати тавани цени на квадрат  www.clipso.bg повече »  


добър дерматолог

Олесия Велинова- един изключително добър дерматолог от Русия вече работи в София, в център по естетика Персона! Олесия Велинова- един изключително добър дерматолог от Русия вече работи в София, в център по естетика Персона!  добър дерматолог  www.persona.bg повече »  

специалист дерматолог Един от най-добрите специалист дерматолози на руския политически елит д-р Олеся Велинова вече работи в София