ТОП класация на растенията и цветя за пречистване на въздуха

ТОП класация на растенията и цветя за пречистване на въздуха!!

Растения и цветята могат да бъдат повече от декорация за дома, ако следвате видовете, които според НАСА имат естествена способност да пречистват въздуха от токсични вещества като амоняк, формалдехид, трихлоретилен, ксилен, толуен, бензол и други бензени.

Вижте впечатляващия списък и ако можете допълнете го!!!

 

1. Алое вера (Aloe vera)

2. Арека (Dypsis lutescens)

3. Бамбукова палма (Chamaedorea seifrizii)

4. Банан (Musa Oriana)

5. Гербера (Gerbera jamesonii)

6. Папрат Нефролепсис (Nephrolepis exaltata 'Bostoniensis')

7. Рапис екселза (Rhapis excelsa)

8. Аглаонема (Aglaonema modestum)

9. Драцена фрагранс (Dracaena fragrans 'Massangeana')

10. Дендробиум (Dendrobium spp.)

11. Дяволски бръшлян (Epipremnum aureum)

12. Дифенбахия (Dieffenbachia spp.)

13. Рубелине (Phoenix roebelenii)

14. Слонски филодендрон (Philodendron domesticum)

15. Английски бръшлян (Hedera helix)

16. Лилия фламинго (Anthurium andraeanum)

17. Стайна хризантема (Chrysanthemum morifolium)

18. Сърцевиден филодендрон (Philodendron cordatum)

19. Драцена Джанет крейг (Dracaena deremensis "Janet Craig")

20. Нефролепис Кимбърли (Nephrolepis obliterata)

21. Хамаломена (Homalomena wallisii)

22. Маймунска трева (Liriope spicata)

23. Фаленопсис (Phalaenopsis spp.)

24. Спатифилум (Spathiphyllum 'Mauna Loa')

25. Драконова драцена (Dracaena marginata)

26. Каучуков фикус (Ficus elastica)

27. Филодендрон (Philodendron bipinnatifidum)

28. Зелена лилия (Chlorophytum comosum)

29. Змийско растение (Sansevieria trifasciata 'Laurentii')

30. Драцена варнеки (Dracaena deremensis "Warneckei")

31. Фикус бенджамина (Ficus benjamina)


КоментариИзбрани сайтове (Dracaena

Почивка на Сейшелите през ноември 2020 - почивка в друг свят

Това е една от най-красивите островни държави, разположена на архипелаг в Индийския океан.  Екзотика, която спира дъха, предлагаща невероятни гледки, забавления, вкусна храна и кокосови орехи в изобилие. Това е място за мечтаната почивка .. Това е една от най-красивите островни държави, разположена на архипелаг в Индийския океан.  Екзотика, която спира дъха, предлагаща невероятни гледки, забавления, вкусна храна и кокосови орехи в изобилие. Това е място за мечтаната почивка ..

Блу Бей Хотел

В хотел Блу Бей ще намерите лукса и спокойствието, което очаквате, добро обслужване и приятелски настроен персонал! Уютна обстановка! В хотел Блу Бей ще намерите лукса и спокойствието, което очаквате, добро обслужване и приятелски настроен персонал! Уютна обстановка!

Боядисване с латекс

6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Цялостен ремонт на баня- цена и срок

Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Първи стъпки за един успешен ремонт

Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

За влагата и вътрешната изолация на баня..

Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Какво значи добре ремонтирана баня?

Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...