Лазерна или фотоепилация

Лазерна или фотоепилация

Лазерна или фотоепилация? Грешен въпрос!!! 5 вида са най-разпространените видове лазерна и фотоепилация според използваните апарати. Ефектът, резултатите и реакцията на кожата също са различни. 

Апаратното обезкосмяване се дели за фото и лазерна епилация. DPC и IPL са двете разпространени разновидности на технологията фотоепилация, а именно убиване на космен фоликул чрез светлина.

При лазерната епилация има три вида лазери - александритен, диоден и ND: YAG. Като разликата е в обхватността на лазерите - всеки обхваща различни фототипове кожа, всеки от тях има различна дължина на вълната и мощност на импулса, както и различна бързина за единица време.

Видовете фотоепилация са 

DPC фотоепилация

IPL фотоепилация

Видовете лазерна епилация са

Лазерна епилация чрез александритен лазер 

Лазерна епилация чрез диоден лазер 

ND:YAG лазерна епилация

 

Имате мнение за най-добрия метод за епилация- гласувайте: 

 

Резултати от гласуването за анкета:

Най-добрият метод за епилация

Общо: 6 гласа


Фотоепилация DPC
33.33%

Фотоепилация IPL
16.67%

Епилация чрез александритен лазер
16.67%

Епилация чрез диоден лазер
16.67%

ND:YAG лазерна епилация
16.67%

Покажи ощеепилация

Епилирането вече не е болка! Промоционални цени за лазерна и фото епилация от Пандерма!  епилация  panderma.net повече »  


фотоепилация

Видео и фото за тяло! Най-безболезнената, революционна фотоепилация в България и чужбина, се предлага в студио Персона чрез уникалният апарат- Sharplight.  фотоепилация  www.persona.bg повече »  


лазерна епилация

Епилация и трайно обезкосмяване, чрез лазерно епилиране - Метод, начин, терапия, процедура за радикално премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Гладка и прекрасна кожа с помощта на лазерна епилация. Епилация с лазер.  лазерна епилация  panderma.net повече »