»зкуствен ратан

ѕрез последните години, благодарение на модерните технологии за обработка на суровините, изкуствени€т ратан се превърна в достоен заместител на естествени€.

—интетични€т материал е изграден от полиетилен с висока плътност, който не е токсичен и може да бъде рециклиран. »зкуствени€т ратан се отличава със сво€та издръжливост на външни вли€ни€ – дори след три години на открито, слънчевите лъчи, дъждът и снегът н€ма да го лишат от първоначалните му цветове и форми.

ћебелите от изкуствен ратан имат и още едно предимство – те почти не изискват специални грижи! ѕочистват се лесно и не е нужно да бъдат предпазвани от атмосферните вли€ни€ чрез покриване или преместване. ≈то защо са сред най-предпочитаните продукти не само от стопаните на градини, а и от собствениците на заведени€ на открито.
»збрани сайтове ратан

Ќай-актуални страници ратан

  • Ћ” —ќ«Ќ» »“јЋ»јЌ— » » »—ѕјЌ— » ћ≈Ѕ≈Ћ» «ј √–јƒ»Ќј. ƒ»¬јЌ», ћј—», —“ќЋќ¬≈, ЋёЋ », Ў≈«ЋќЌ√»... √радина

  •  олекци€ Kenya. ѕроизводител Point 1920, »спани€. ћодерна колекци€ кресла, дивани и маси, изработени от висококачествени материали, подход€щи за екстериор.  олекци€ Kenya, Point 1920

  •  олекци€ Amberes-Angul. ѕроизводител Point 1920, »спани€. ћодерна сери€ дизайнерски столове и маси за градина, веранда, тераса, басейн и др.  олекци€ Amberes-Angul, Point 1920