Добро място за живеене ли е София?

Ако не зависите от работа и семейство, бихте ли избрали София като място за живеене?

 

Резултати от гласуването за анкета:

Ако можете да избирате бихте ли живели в София?

Общо: 231 гласа


69.7%

Не
30.3%

Да
Покажи още
Ако можете да избирате бихте ли живели в София?Новите автобуси до и за Турция по линията София-Пловдив-Хасково-Истанбул са на Панорама Транс съвместно с познатата турска фирма Alpar Turizm. Новите автобуси до и за  Турция по линията София-Пловдив-Хасково-Истанбул са на Панорама Транс съвместно с познатата турска фирма Alpar Turizm.  автобуси до и за Турция  bg.panoramatrans.eu повече »  


Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството! Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството!  строителство фирма София  www.dedal95.com повече »  


Автобус и автобусни линии от София до Истанбул с Панорама Транс. Тръгва всеки ден в 22 часа. Автобус и автобусни линии от София до Истанбул с Панорама Транс. Тръгва всеки ден в 22 часа.  автобус софия истанбул  bg.panoramatrans.eu повече »  


билети София Истанбул на цени от 30-50лв. билети София Истанбул на цени от 30-50лв.  билети София Истанбул цени  bg.panoramatrans.eu повече »  


Закупуване на автобусни билети по линия София-Истанбул от Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа... Закупуване на автобусни билети по линия София-Истанбул от Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа...  автобусни билети София Истанбул  bg.panoramatrans.eu повече »  


Най-новата автобусна линия от София до и за Истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа... Най-новата автобусна линия от София до и за Истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа...  автобуси София Истанбул разписание  bg.panoramatrans.eu повече »  


Автобуси за Турция тръгват всеки ден в 22 часа от София за Истанбул. Линията е на Панорама Транс съвместно с популярната турска компания Alpar Turizm. Автобуси за Турция тръгват всеки ден в 22 часа от София за Истанбул. Линията е на Панорама Транс съвместно с популярната турска компания Alpar Turizm.  автобуси за Турция  bg.panoramatrans.eu повече »  


Автобус по направление София Истанбул тръгва всеки ден в 22 часа от автогара Сердика в София- срещу Централна ЖП Гара. Автобус по направление София Истанбул тръгва всеки ден в 22 часа от автогара Сердика в София- срещу Централна ЖП Гара.  София Истанбул  bg.panoramatrans.eu повече »  


Дълбоко почистване и хидратиране на лицето от panderma.net. Съвременните методи за медико-козметично почистване на лицето внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София  дълбоко почистване на лицето  panderma.net повече »  

комедони Технологии и методи за медико-козметично почистване на лицето внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София. Папиломи, брадавици, висулки, комедони, бенки, фиброми...