ћнени€ за механи в Ѕанско.  ласаци€ на битови ресторанти в Ѕанско. »збор на механа.

ћожете да помогнете за избор като гласувате за ¬ашата предпочитана механа в Ѕанско и да видите класаци€ на най-добрите битови ресторанти в Ѕанско.

ћожете да изберете по веднъж вс€ка от предпочитаните от ¬ас механи в анкетата. ѕо долу можете да видите резултатите от класаци€та за най-харесваните механи в Ѕанско.


 ласаци€ по мнени€ за механи в Ѕанско.
јко имате негативен отзив за н€кои от механите в Ѕанско по-горе или искате да препоръчате механа, ко€то не присъства класаци€, споделете своето мнение:

 оментари

  1. ¬чера, 27.12.2015 г., б€х с група мои роднини от ¬арна в Ѕанско и около об€д реших да ги заведа в "ќбецанова механа". ¬ид€ ми се добра като интериор. ѕопитах един от сервитьорите, обслужващи масите в двора, къде е тоалетната и отговора бе: "≈й там, в храстите", последван от ухилена физиономи€, лъхаща на алкохол!?! —лед намесата на по-възрастен служител от вътрешността на механата, може би управител, почерпени€т пишман-сервитьор взе да ме пита н€мам ли чувство за хумор и да коментира, че те не били обществена тоалетна! ≈стествено след такива простащини не станахме техни клиенти и, както виждам от другите коментари, за щастие. явно на такива случайно наети за сервитьори проходимци не им е известно основното правило в туризме, че клиентът винаги има право. јко аз б€х собственик на това заведение незабавно бих изхвърлил такива некадърници от там, защото една такава лъжица катран развал€ иначе хубавото първоначално впечатление от заведението. ћо€т съвет - б€гайте далече от такива псевдо-ресторантьори, чието единствено желание е ограбване на клиентите, без никакво елементарно възпитание и умени€!

–езултати от гласуването за анкета:

 ласаци€ по мнени€ за механи в Ѕанско.

ќбщо: 69 гласа


¬оденицата
27.54%

ќбецанова механа
17.39%

ћацурев хан
15.94%

Ѕърдарева механа
11.59%

«ехтинджиева къща
11.59%

„ардака
8.7%

ћотиката
7.25%

ѕокажи още


»збрани сайтове Ѕанско

  • »нформаци€ за Ѕанско ѕоследните новини и топ оферти от Ѕанско и региона. »нформаци€ за Ѕанско- пътуване, почивка, детски лагери, тиймбилдинг, почивка ...

  • Ќови интернет страници Ѕанско

  • »нформаци€ за Ѕанско Ѕанско

  • Ќай-актуални страници Ѕанско

  • Ћевски бие, јбушев пак вкарва

  • Ѕанско курорт є1 на Ѕългари€ Ѕанско

  • —ѕј комплекс  атарино 4* - –азлог —ѕј хотели в района на Ѕанско - —ѕј комплекс  атарино 4* - –азлог