Мнения за механи в Банско. Класация за избор на механа.

Можете да помогнете за избор като гласувате за Вашата предпочитана механа в Банско и да видите класация на най-добрите битови ресторанти в Банско.

Можете да изберете по веднъж всяка от предпочитаните от Вас механи в анкетата. По долу можете да видите резултатите от класацията за най-харесваните механи в Банско.

Класация по мнения за механи в Банско.
Ако имате негативен отзив за някои от механите в Банско по-горе или искате да препоръчате механа, която не присъства класация, споделете своето мнение:

Коментари

  1. Вчера, 27.12.2015 г., бях с група мои роднини от Варна в Банско и около обяд реших да ги заведа в "Обецанова механа". Видя ми се добра като интериор. Попитах един от сервитьорите, обслужващи масите в двора, къде е тоалетната и отговора бе: "Ей там, в храстите", последван от ухилена физиономия, лъхаща на алкохол!?! След намесата на по-възрастен служител от вътрешността на механата, може би управител, почерпеният пишман-сервитьор взе да ме пита нямам ли чувство за хумор и да коментира, че те не били обществена тоалетна! Естествено след такива простащини не станахме техни клиенти и, както виждам от другите коментари, за щастие. Явно на такива случайно наети за сервитьори проходимци не им е известно основното правило в туризме, че клиентът винаги има право. Ако аз бях собственик на това заведение незабавно бих изхвърлил такива некадърници от там, защото една такава лъжица катран разваля иначе хубавото първоначално впечатление от заведението. Моят съвет - бягайте далече от такива псевдо-ресторантьори, чието единствено желание е ограбване на клиентите, без никакво елементарно възпитание и умения!

Резултати от гласуването за анкета:

Класация по мнения за механи в Банско.

Общо: 70 гласа


28.57%

Воденицата
17.14%

Обецанова механа
15.71%

Мацурев хан
11.43%

Бърдарева механа
11.43%

Зехтинджиева къща
8.57%

Чардака
7.14%

Мотиката
Покажи още