ћнени€ за механи в Ѕанско.  ласаци€ на битови ресторанти в Ѕанско. »збор на механа.

ћожете да помогнете за избор като гласувате за ¬ашата предпочитана механа в Ѕанско и да видите класаци€ на най-добрите битови ресторанти в Ѕанско.

ћожете да изберете по веднъж вс€ка от предпочитаните от ¬ас механи в анкетата. ѕо долу можете да видите резултатите от класаци€та за най-харесваните механи в Ѕанско.


 ласаци€ по мнени€ за механи в Ѕанско.
јко имате негативен отзив за н€кои от механите в Ѕанско по-горе или искате да препоръчате механа, ко€то не присъства класаци€, споделете своето мнение:

 оментари

  1. ¬чера, 27.12.2015 г., б€х с група мои роднини от ¬арна в Ѕанско и около об€д реших да ги заведа в "ќбецанова механа". ¬ид€ ми се добра като интериор. ѕопитах един от сервитьорите, обслужващи масите в двора, къде е тоалетната и отговора бе: "≈й там, в храстите", последван от ухилена физиономи€, лъхаща на алкохол!?! —лед намесата на по-възрастен служител от вътрешността на механата, може би управител, почерпени€т пишман-сервитьор взе да ме пита н€мам ли чувство за хумор и да коментира, че те не били обществена тоалетна! ≈стествено след такива простащини не станахме техни клиенти и, както виждам от другите коментари, за щастие. явно на такива случайно наети за сервитьори проходимци не им е известно основното правило в туризме, че клиентът винаги има право. јко аз б€х собственик на това заведение незабавно бих изхвърлил такива некадърници от там, защото една такава лъжица катран развал€ иначе хубавото първоначално впечатление от заведението. ћо€т съвет - б€гайте далече от такива псевдо-ресторантьори, чието единствено желание е ограбване на клиентите, без никакво елементарно възпитание и умени€!

–езултати от гласуването за анкета:

 ласаци€ по мнени€ за механи в Ѕанско.

ќбщо: 68 гласа


¬оденицата
26.47%

ќбецанова механа
17.65%

ћацурев хан
16.18%

Ѕърдарева механа
11.76%

«ехтинджиева къща
11.76%

„ардака
8.82%

ћотиката
7.35%

ѕокажи още


»збрани сайтове Ѕанско

449 заразени с  овид-19 у нас

ќбщо заразените лица са 449. “ова съобщи председател€т на Ќационални€ оперативен щаб ген. ћутафчийски на редовен брифинг. «а 24 часа са установени нови 37 заразени лица, в болници са 27 души, изследвани са 566 проби. Ќовата област, в ко€то се по€в€ват случаи на заразени хора, е област ¬идин. „ ¬ —офи€ до 16 часа в ср€да има 8 случа€. »ма един случай от Ѕанско, който е настанен в Ѕлагоевград и един от –азлог. ќбщо за Ѕлагоевградска област...

Ћекари от Ѕанско прикривали 50 души със симптоми на коронавирус

ћедици от Ѕанско прикривали случаи на 50 души в курортни€ град със симптоми на вирусно забол€ване по време на карантината. “ова стана €сно по време на сутрешни€ брифинг на Ќационални€ оперативен щаб в ћинистерски€ съвет. Ќа лицата са взети проби, но те все още не са излезли. ќчаква се това да се случи до кра€ на ден€. Дƒанните за Ѕанско протекоха по н€колко линии, но не и по много официални. ћестните лекари отричаха да имат пациенти с такива...