Секс табутата на жените- анкета за жени, резултати за мъже

Секс табу - Анкети и новини - сексуални теми

Да свалим дрехите и да проверим, кои табута биха нарушили жените. Можем ли да проверим, кое табу в леглото бихме нарушили. Това е една анкета за жени, с резултати за мъже. Да свалим дрехите и да видим резултатите...

Орална любов
Ако степенуваме табутата, това е може би най-лесно нарушимото. Макар много жени да отричат този тип удоволствия твърде често при подходящия подход задръжките падат.

Анален секс
Няма друг похват в секса, който да буди такава вълна от негодувание в женската част от населението на Земята. Това е може би едно от нещата в леглото, за които много жени при никакви обстоятелства не правят компромиси.

Шведска тройка
Разкрепостеността често намира своите граници, когато се стигне до идеята да се дели партньорът. "Моето си е мое" и толкова. Дори и да го познава само от една нощ. Естествено и тук има множество изключения.


И все пак никoй никога за нищо не може да е сигурен. Кое е най-голямото табу в съзнанието на жените. Нека свалим дрехите и да проверим заедно!

Кое табу в леглото бихте нарушили. Въпрос за жени (и мъже с личен опит)!
Коментар

Резултати от гласуването за анкета:

Кое табу в леглото бихте нарушили. Въпрос за жени (и мъже с личен опит)!

Общо: 250 гласа


Орална любов
36.4%

Анален секс
32%

Шведска тройка
31.6%

Покажи ощестудио за красота

Вашата красота е наш приоритет! За жените, които търсят комфорт и релаксация в най-изтънчена форма. Студио за красота, Persona-голям асортимент от услуги, които се отличават с висока ефективност, безопасност и надеждност.  студио за красота  www.persona.bg повече »  


студио за красота София

Най-модерното,ново, посещавано студио за красота София. За жените, които търсят комфорт и релакс в най-изтънчена форма. Център по естетика - Persona, голям асортимент от услуги, които се отличават с висока ефективност.  студио за красота София  www.persona.bg повече »