Да свалим дрехите, бельото и да проверим табутата на жените

Секс табу - Анкети и новини - сексуални теми

Да свалим дрехите и да проверим, кои табута биха нарушили жените. Можем ли да проверим, кое табу в леглото бихме нарушили. Това е една анкета за жени, с резултати за мъже. Да свалим дрехите и да видим резултатите...

Орална любов
Ако степенуваме табутата, това е може би най-лесно нарушимото. Макар много жени да отричат този тип удоволствия твърде често при подходящия подход задръжките падат.

Анален секс
Няма друг похват в секса, който да буди такава вълна от негодувание в женската част от населението на Земята. Това е може би едно от нещата в леглото, за които много жени при никакви обстоятелства не правят компромиси.

Шведска тройка
Разкрепостеността често намира своите граници, когато се стигне до идеята да се дели партньорът. "Моето си е мое" и толкова. Дори и да го познава само от една нощ. Естествено и тук има множество изключения.


И все пак никoй никога за нищо не може да е сигурен. Кое е най-голямото табу в съзнанието на жените. Нека свалим дрехите и да проверим заедно!


Кое табу в леглото бихте нарушили. Въпрос за жени (и мъже с личен опит)!
Коментар

Резултати от гласуването за анкета:

Кое табу в леглото бихте нарушили. Въпрос за жени (и мъже с личен опит)!

Общо: 250 гласа


Орална любов
36.4%

Анален секс
32%

Шведска тройка
31.6%

Покажи още


Избрани сайтове свалим

Боядисване с латекс

6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Цялостен ремонт на баня- цена и срок

Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Първи стъпки за един успешен ремонт

Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

За влагата и вътрешната изолация на баня..

Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Какво значи добре ремонтирана баня?

Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...

 Колко излиза цялостен ремонт на баня? повече » за цялостен ремонт на баня цена и срок luxremont.bg