Онлайн магазини

Класации на най-добрите онлайн магазини. Фалшиви онлайн магазини. Онлайн пазаруване. 

Фалшиви онлайн магазини


Фалшиви онлайн магазини!!! Да има ги. Опасностите са- недоставена стока, фалшива стока, изтичане на вашите лични дани. Начините да се предпазите са...

Когато пазарувате от онлайн магазин винаги проверявайте търговеца: регистрация на фирмата, кога е регистриран домейна и кой е собственика на сайта. 

Обикновено фалшивите онлайн магазини, примамват потребителите с доста ниски цени на дрехи, обувки, почивки или дуга търгувана стока през интернет магазини.

Измамниците използват схемата с грешни домейни, като на пример ebay.com, когато се опитате да напишете този домейн на известен онлайн магазин вие може да объркате името му, като напишете вместо ebay.com, rbay.com или друга буква от името, сайта който е огледален на онлайн магазина от който искате да пазарувате ще изглежда точно като оригинала.

При поръчка на стока дори тя може да ви бъде доставена с идеята изобщо да не разберете, че сте предоставили данните от кредитната си карта на трето лице и така фалшивия онлайн магазин разполага с данните ви и могат да теглят пари от кредитната ви карта. 

 дна от често срещаните нови измами в интернет е създаването на фалшив магазин, който се използва за събиране на потребителски данни. Основната им примамка е достоверно изглеждащ сайт и големи промоции и редовно ниски цени. Но все пак има и реални магазини, които са честни и действително предлагат продуктите на по-изгодни цени. Как да разкриваме измамните онлайн магазини в интернет?

Няколко правила как най-лесно може да проверите дали един онлайн магазин е истински, ако не ви е познато името или марката, под която продава може лесно да проверите в гугъл дали някой е поръчвал нещо от там.

Винаги използвайте https:// протокола за достъп до него, ако браузъра(mozilla, chrome, IE) ви изведе съобщение на екрана, че този сайт не е подписан правилно. 

То имайте едно на ум и прегледайте дали наистина това е сайта от който искате да пазарувате.

Има и автоматизирани начини. 

Един начин е да инсталирате специалната добавка за браузъри Zscaler Safe Shopping. Тя сканира онлайн магазините от които пазарувате в интернет и ги сравнява с постоянно обновяваща се база данни с доказано фалшиви онлайн магазини в интернет. Ако попаднете на фалшив магазин, добавката ще ви уведоми веднага.

  

Най-добрите онлайн магазини за дрехи


Десетте най-добри онлайн магазини за дрехи в България. Класация на най-добрите онлайн магазини за дрехи в България. Класация на най-добрите магазини в реално време. Адреси на магазините и условия за доставка.