Добро място за живеене ли е София?

Ако не зависите от работа и семейство, бихте ли избрали София като място за живеене?

 

Резултати от гласуването за анкета:

Ако можете да избирате бихте ли живели в София?

Общо: 237 гласа


70.04%

Не
29.96%

Да
Покажи още
Ако можете да избирате бихте ли живели в София?Новите автобуси до и за Турция по линията София-Пловдив-Хасково-Истанбул са на Панорама Транс съвместно с познатата турска фирма Alpar Turizm. Новите автобуси до и за  Турция по линията София-Пловдив-Хасково-Истанбул са на Панорама Транс съвместно с познатата турска фирма Alpar Turizm.  автобуси до и за Турция  bg.panoramatrans.eu повече »  


Автобус по направление София Истанбул тръгва всеки ден в 22 часа от автогара Сердика в София- срещу Централна ЖП Гара. Автобус по направление София Истанбул тръгва всеки ден в 22 часа от автогара Сердика в София- срещу Централна ЖП Гара.  София Истанбул  bg.panoramatrans.eu повече »  


Грижата за вашият дом, я поемаме ние! Фирма за строителство в София и региона-Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството! Грижата за вашият дом, я поемаме ние!
Фирма за строителство в София и региона-Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството!  строителство фирма София  www.dedal95.com повече »  


Автобус и автобусни линии от София до Истанбул с Панорама Транс. Тръгва всеки ден в 22 часа. Автобус и автобусни линии от София до Истанбул с Панорама Транс. Тръгва всеки ден в 22 часа.  автобус София Истанбул  bg.panoramatrans.eu повече »  


билети София Истанбул на цени от 30-50лв. билети София Истанбул на цени от 30-50лв.  билети София Истанбул цени  bg.panoramatrans.eu повече »  


Закупуване на автобусни билети по линия София-Истанбул от Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа... Закупуване на автобусни билети по линия София-Истанбул от Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа...  автобусни билети София Истанбул  bg.panoramatrans.eu повече »  


Най-новата автобусна линия от София до и за Истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа... Най-новата автобусна линия от София до и за Истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа...  автобуси София Истанбул разписание  bg.panoramatrans.eu повече »  


Автобуси за Турция тръгват всеки ден в 22 часа от София за Истанбул. Линията е на Панорама Транс съвместно с популярната турска компания Alpar Turizm. Автобуси за Турция тръгват всеки ден в 22 часа от София за Истанбул. Линията е на Панорама Транс съвместно с популярната турска компания Alpar Turizm.  автобуси за Турция  bg.panoramatrans.eu повече »  


Съвременните методи за медико-козметично почистване на лице на ТОП цени и оферти внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София  почистване на лице цени  panderma.net повече »  

почистване на черни точки Терапии и процедури, за почистване на черни точки по лицето и тялото в козметико-дерматологичен център Пандерма, София. Черни точки, акне, брадавици, комедони, папиломи, висулки, фиброми..