Mladost 1А, Anna Ahmatova Str bl.531, 1729 София, България

Block 531 ApartHouse Mladost Block 533 се намира в близост до летище София, в жилищен район „Младост“, само на 500 метра от метростанция Mladost 3 с директна връзка с центъра на града и летището. Наблизо са разположени изложбен център „София Експо“, търговски център „Дъ Мол“, бизнес парк „София“ и зала „Арена Армеец“.

Стаите и апартаментите в Block 531 ApartHouse Mladost Block 533 са обзаведени, стилни и комфортни, и предлагат безплатен WiFi, телевизор с плосък екран и собствена баня с душ.

На разположение е детска площадка. На пешеходно разстояние от Block 531 ApartHouse Mladost се намират метростанция Mladost и автобусната спирка. На 5 минути пеша има ресторант и супермаркет, а до центъра на София се стига с кола за 10 минути.

С метрото може да се стигне до различни части на София с много възможности за забавление. В центъра на града се намират множество културни, архитектурни и исторически забележителности. Има също многобройни и разнообразни ресторанти, барове и магазини.

Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 8.6 за пътуване за двама.

Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в София! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.



Коментари