VIP BROTHER 3- смесване на благотворителност и скандал...

VIP BROTHER 3- смесване на благотворителност и скандал, на благородни
клаузи и зрелище. Това ли е начинът да помогнем да помогнем на хората изпаднали в беда.

Над 900 000 лева за 8-те благотворителни каузи събраха съквартирантите до 27 април.

На 28-ми Слави постави логичният въпрос- каква част от тези средства отива за хонорари на Вип-овете и ако те наистина бяха загрижени за нуждаещите се- това ли начинът.

Трябва ли някой да се съблича на екрана, да псува и прочее, за да възбуди интереса ни...


Резултати от гласуването за анкета:

Подходящ ли е форматът тип шоу, за набиране на средства за нуждаещите се?

Общо: 22 гласа


Не това е недопустимо;
59.09%

Да, когато е за добро дело;
27.27%

Не мога да преценя.
13.64%

Покажи още
Подходящ ли е форматът тип шоу, за набиране на средства за нуждаещите се?
Коментар
Сподели във facebook


Избрани сайтове начинът

Боядисване с латекс

6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Цялостен ремонт на баня- цена и срок

Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Първи стъпки за един успешен ремонт

Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

За влагата и вътрешната изолация на баня..

Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Какво значи добре ремонтирана баня?

Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...