Фермери- протести

Гърция- блокади- протест на фермерите- фермерски

Защо протестират гръцките фермери и имат ли право да блокират страната? Знаем ли какво искат Гръцките фермери и основателни ли са исканията, за да е оправдано нанасянето на чудовищни вреди за бизнеса в Гърция и съседните страни.

Основателни ли бяха протестите на гръцките фермери?
Коментар

Резултати от гласуването за анкета:

Основателни ли бяха протестите на гръцките фермери?

Общо: 30 гласа


Да, основателни са и трябва да продължават до удовлетворяване на исканията от държавата
53.33%

Не, протестите в този си вид не бива да се ползват за удовлетворяване на искания!
46.67%

Покажи още3d tavani

С покрив над главата! 3D опънати tavani CLIPSO! Simply incredible! 3d tavani - Клипсо. Тавани, видове тавани - За дома, офиса, хотела най посещаваните, предпочитани клубове, игрални зали, дискотеки, хотели... За София и страната  3d tavani  www.clipso.bg повече »  


криминални новини от последния час

Криминални новини от последния час за страната и региона! Криминални новини от последния час за страната и региона!  криминални новини от последния час  www.pbnovini.com повече »  


влекачи оборудвани за течни товари.

Международен транспорт за и в страната и чужбина с влекачи за течни товари. Транспорт, превоз, спедиция, доставка на течни товари от olympia-chemicals-transport. Олимпиа Химикал транспорт - Влекачи течни товари! Олимпиа-влекачи за течни товари. Цистер Международен транспорт за  и в страната и чужбина с влекачи за течни товари. Транспорт, превоз, спедиция, доставка на течни товари от olympia-chemicals-transport.
Олимпиа Химикал транспорт - Влекачи течни товари! Олимпиа-влекачи за течни товари.   Цистер  влекачи оборудвани за течни товари.   www.olympiatrans.com повече »