Да свалим дрехите, бельото и да проверим табутата на жените

Секс табу - Анкети и новини - сексуални теми

Да свалим дрехите и да проверим, кои табута биха нарушили жените. Можем ли да проверим, кое табу в леглото бихме нарушили. Това е една анкета за жени, с резултати за мъже. Да свалим дрехите и да видим резултатите...

Орална любов
Ако степенуваме табутата, това е може би най-лесно нарушимото. Макар много жени да отричат този тип удоволствия твърде често при подходящия подход задръжките падат.

Анален секс
Няма друг похват в секса, който да буди такава вълна от негодувание в женската част от населението на Земята. Това е може би едно от нещата в леглото, за които много жени при никакви обстоятелства не правят компромиси.

Шведска тройка
Разкрепостеността често намира своите граници, когато се стигне до идеята да се дели партньорът. "Моето си е мое" и толкова. Дори и да го познава само от една нощ. Естествено и тук има множество изключения.


И все пак никoй никога за нищо не може да е сигурен. Кое е най-голямото табу в съзнанието на жените. Нека свалим дрехите и да проверим заедно!
Избрани сайтове анален

Без целулит! 5 процедури с 10-канален целутрон на проблемни зони, плюс солна терапия

Погрижи се за доброто си самочувствие и се пренеси на морето със солна терапия - със страхотното предложение на Salty!5 процедури с 10-канален целутрон на проблемни зони по избор (по 40 минути), плюс 1 солна терапия (40 минути) - за 25лв, вместо за 50.90лв.В рамките на процедурата може да групирате до няколко зони едновременно, по избор от следните: • Задна част на бедра и бричове; • Предна част на бедра и колене; • Вътрешна част на бедра; •...Погрижи се за доброто си самочувствие и се пренеси на морето със солна терапия - със страхотното предложение на Salty!5 процедури с 10-канален целутрон на проблемни зони по избор (по 40 минути), плюс 1 солна терапия (40 минути) - за 25лв, вместо за 50.90лв.В рамките на процедурата може да групирате до няколко зони едновременно, по избор от следните: • Задна част на бедра и бричове; • Предна част на бедра и колене; • Вътрешна част на бедра; •...