„ерна гора, Ѕългари€ и »спани€- предпочитани от руснаците за Ћ€то 2016

ќт –уси€

Ќай - предпочитаните дестинации за почивка.  ъде ще ходи на почивка –уси€? ≈то, как –уси€ класира любимите си дестинации за почивка л€то 2016.

ѕърво м€сто за †руснаците продължава да бъде „ерна гора и град “иват. ѕокупките на самолетни билети за тази дестинаци€ са се увеличили 1.6 пъти.

√рад - Ѕургас е втората най-предпочитана дестинаци€ от руските туристи, съобщиха от най-попул€рни€ туристически сайт в –уси€ Tutu.ru, 3% ръст на закупените самолетни билети за българските летища във ¬арна и Ѕургас при намалени средни цени с 3%.

“ретото почетно м€сто за най - предпочитана дестинаци€ за почивка е испанската перла Ѕарселона. “ук обаче са наблюдава спад през август заради увеличените с 30% цени. –уснаците под 35 години обаче все още предпочитат да пътуват до Ѕарселона, за разлика от по-възрастните, които избират “ел јвив и ѕариж.

«а †семействата с деца най-попул€рни дестинации за почивка са јликанте, Ѕургас и “иват, а най-попул€рните държави сред руските туристи са »тали€, „ерна гора, Ѕългари€ и »спани€.†–езултати от гласуването за анкета:

¬ашата предпочитана туристическа дестинаци€

ќбщо: 293 гласа


39.93%

18.43%

11.95%

»тали€
8.87%

8.53%

4.1%

—ърби€
4.1%

ћакедони€
3.41%

0.68%

ѕокажи още
¬ашата предпочитана туристическа дестинаци€ѕочивка в Ѕудва- „ерна √ора самолетна програма и оферти за собствен транспорт- директно от ≈мералд “равел.   повече ї www.emeraldbg.com 


Ќа почивка в “урци€- евтино  евтини почивки в “урци€   почивки в турци€ от варна ѕочивки в “урци€ от ¬арна. Ќа почивка в “урци€ от ¬арна.