Глобал Маркет, коментари за финансовите пазари, мнения за Глобал Маркетс

Анализи, коментари и мнения за финансовите пазари.


Зрелищен срив на Hewlett Packard

Зрелищен срив на компютърния гигант Hewlett-Packard изяде 12.21 пункта от сините чипове и Dow Jones Industrial Average съобщи Глобал Маркетс. Акциите на компютърния гигант Хюлед Пакардсе сринаха с 12% до десетгодишния минимум от $11.71 след като дружеството се оплака, че тряба да отпише активи за $8.8 млрд., свързани с миналогодишната покупка на софтуерния производител Autonomy. HP обвиниха счетоводителите на Autonomy в некоректни практики и „сериозни неточности”. 

  
повече »
Глобал Маркетс - неволите на Европа

Неочаквано добрата статистика за безработицата в Съединените щати даде тласък нагоре на щатския фондов пазар в петък, но неволите в Европа успяха да помрачат настроението и дръпнаха S& P 500 и Nasdaq на червена територия към края на сесията.

  
повече »
разочароващи данни за местната икономика и тревоги за кредитния рейтинг на Испания

Разочароващи данни от  Глобал Маркетс за местната икономика и тревоги за кредитния рейтинг на Испания доведе до унило приключване на тримесечието на Уолстрийт.

  
повече »
Уолстрийт- апатия, разочарования, еуфория

Апатия, разочарования и еуфория следват дните на Уолстрийт- коментарите на Глобал Маркетс.

  
повече »
Заплахите на Moody's и реакцията на Уолстрийт

Въпреки заплахите на агенция Moody's от началото на септември, че ще ореже кредитния рейтинг на САЩ, ако страната не намали съотношението си дълг към брутен вътрешен продукт, американският фондов пазар бе в оптимистично настроение.

  
повече »
8 години от IPO-то на Google

Да си спомним как преди 8 години анализаторите обявиха първото публично предлагане на акции на Google за провал. На 19 август 2012 се навършиха 8 години от считаното преди години за провал публично предлагане на акции на Google. Акции, които донесоха близо 700% печалба на най-верните инвеститори. 

  
повече »
Манчестер Юнайтед- най-ценният футболен клуб

Най-ценният футболен клуб в света- Манчестер Юнайтед ще пусне за продажба 16, 7 млн. акции на цена от 14 до 20 долара за акция, в очакване да привлече 280 млн.долара.

  
повече »
Дълговата криза в Европа удари сериозно американския бизнес

Дълговата криза в Европа удари сериозно американския бизнес. Според анализатори, анкетирани от Bloomberg,  фирмите включени в S& P 500, ще отбележат първия си спад на печалбите на годишна база от три години.

  
повече »
Голяма активност на щатските борси в края на юни 2012

Почти 8 милиарда книжа смениха собственика си на пода на щатските борси, или с 16% над среднодневния обем на търговия за последните три месеца коментира Стоян Станков, Глобал Маркет. 

  
повече »
Китай засегнат от дълговата криза в Европа

Китайското производство вече е силно засегнато от дълговата криза в Европа. 

  
повече »
Уолстрийт не вярва на политиците в Европа

Глобал Маркет: Уолстрийт вече не вярва в решителността на европейските политици. Не са оптимистични очакванията за поредната среща на върха в Европа, на която лидерите на Стария континент ще обсъдят евентуално предоговаряне на условията, поставени на Гърция, и ще разгледат плановете за създаване на фискален и банков съюз.

  
повече »

коментари, Глобал Маркетс, Глобал Маркет, анализи, коментари, мнения, финансови пазари
Пазари покрити с поликарбонат  пазари  
транспорт с химически полуремаркета клас L4BH  транспорт с химически полуремаркета клас L4BH   транспорт с полуремаркета 3 клетки транспорт с полуремаркета 3 клетки