Хотел RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*, Кемер, Анталия, разполага с 8 басейна.

Основният басейн, разположен в градината, обхваща 3319 кв.м и е идеалното място за слънчеви бани. Басейнът е с дълбочина 140 см и в съответствие с международните стандарти.

Детският басейн, разположен в една и съща зона, обхваща 62 кв.м и добавя радост на малките гости. В детския клуб Rixy има детски аквапарк Rixy, който разполага с басейн от 698 кв.м. Закритият басейн, разположен в релаксиращата СПА зона, обхваща 220 кв.м и е с дълбочина 140 см. Има повече басейни, разположени във вилната зона на Rixos Premium Tekirova. Частният плувен басейн за гости на вилите Pool покрива 5548 кв.м и е с дълбочина 140 см. Има и басейн за гостите на Pool Suites, който е 700 кв.м. Освен това, Rixos Premium Tekirova разполага с басейн от 4450 кв.м  за частно ползване на гостите на Executive Villa, в допълнение към 50 кв.м басейн за частно ползване на гостите на Superior Villa. Избрани сайтове басейн

  • Хотел Замъка Царево Хотел "Замъка" е разположен на площ 5000 кв. м и се намира в курортната част на гр. Царево, в непосредствена близост до центъра, ...

  • Най-актуални страници басейн

  • Модел Mitos. Производител Atmosphera, Италия. Дизайнерски италиански чадър, подходящ за градина, басейн, заведение и други. Mitos, Atmosphera. Луксозен италиански градински чадър с алуминиева рамка и текстилно платно с UV защита.

  • Модел Nirvana. Производител Atmosphera, Италия. Луксозен италиански шезлонг с рамка от масивна дървсина. Nirvana, Atmosphera. Луксозен италиански шезлонг със структура от масивно тиково дърво.

  • Модел Maxim. Производител Atmosphera, Италия. Дизайнерски шезлонг с италианско качество. Maxim, Atmosphera. Луксозен италиански градински шезлонг с алуминиева рамка.