»збор на най-добрите ”ниверситети

 ласаци€та на най-добрите ”ниверситети в ≈вропа и —јў. ”ниверситетска лига 2018.  ласаци€та на √ардиан за най-добър университет 2019

ѕървите 3 места в класаци€та на √ардиан за най-добрите университети за 2017 и 2018 година са

 • Cambriage
 • Oxford 
 • St Andrews

 ласаци€та съдържа 120-те най-добри университети в ≈вропа и —јў. 

¬ класасаци€та за най-добър университет се взима впредвид, удовлетвореността на студентите както от програмата така и от начина на преподаване. 

ѕоследната колона в таблицата дава процента реализаци€ на студентите в рамките на 6 месеца след завършването на университета. 

“аблицата показва, че над 70% от студентите в 50-те най-добри университета в света се реализират до 6 месеца след завършването си. 

ѕълната таблица с най-добрите университети е налична в The Guardian University League 2018 тук
»збрани сайтове  

Ќай-актуални страници  

 • ÷ени зима 2019 повече ї ...

 •  ралски€т Ћондон и —трастни€т ѕариж - 31.03.2019 повече ї ...

 • ’отел »ва и ≈лена ѕампорово предлага «а ’отела

 • ƒермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапи€

  »скате чисто и си€йно лице през всеки сезон? ѕогрижете се за кожата си, с предложението на Secret's Vision!ƒермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапи€ - за 22.90лв, вместо за 60лв. акво включва процедурата:»скате чисто и си€йно лице през всеки сезон? ѕогрижете се за кожата си, с предложението на Secret's Vision!ƒермабразио на лице, плюс ултразвуков пилинг и регенерираща терапи€ - за 22.90лв, вместо за 60лв. акво включва процедурата:

  Ћимфодренажен масаж на цели крака

  »збавете се от излишните сантиметри и упорити€ целулит! √рабнете предложението на Olympia Clinic!Ћимфодренажен масаж на цели крака (60 минути) - за 37.50лв, вместо за 75лв.ѕовече за масажа:»збавете се от излишните сантиметри и упорити€ целулит! √рабнете предложението на Olympia Clinic!Ћимфодренажен масаж на цели крака (60 минути) - за 37.50лв, вместо за 75лв.ѕовече за масажа:

  6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм"

  »скаш да оформиш и подчертаеш по-трайно веждите си, а не вс€ка сутрин да губиш толкова време пред огледалото? ¬  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти ще ти сподел€т една малка женска тайна!6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм" (микроблейдинг) - за 89.90лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:»скаш да оформиш и подчертаеш по-трайно веждите си, а не вс€ка сутрин да губиш толкова време пред огледалото? ¬  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти ще ти сподел€т една малка женска тайна!6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм" (микроблейдинг) - за 89.90лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:

  ”голем€ване на устни с безиглено влагане на филър и маска с хиалуронова киселина

  ѕодчертайте женствената си визи€, като придадете на устните си по-плътен вид! Wellness Center Ganesha Club ще ви съдейства, и то 66% отстъпка!1 процедура уголем€ване на устни с безиглено влагане на филър и маска с хиалуронова киселина - за 16.90лв, вместо за 50лв. акво включва процедурата:ѕодчертайте женствената си визи€, като придадете на устните си по-плътен вид! Wellness Center Ganesha Club ще ви съдейства, и то 66% отстъпка!1 процедура уголем€ване на устни с безиглено влагане на филър и маска с хиалуронова киселина - за 16.90лв, вместо за 50лв. акво включва процедурата:

  Ћазерна епилаци€ от ново поколение - за жени и мъже на зона по избор

  Beauty Studio Eleganza ви предлага не просто лазерна епилаци€, а такава с ново поколение лазер - апарат Elysion Pro. √рабнете ваучер и се възползвайте от отстъпка до 70%!1 процедура лазерна епилаци€ с апарат Elysion Pro:Х Ќа подмишници - за жени и мъже - за 16.90лв, вместо за 40лв; Х Ќа корем - за мъже - за 45лв, вместо за 150лв; Х Ќа гърди - за мъже - за 45лв, вместо за 150лв; Х Ќа пълен интим - за жени - за 48.90лв, вместо за 130лв; Х Ќа цели...Beauty Studio Eleganza ви предлага не просто лазерна епилаци€, а такава с ново поколение лазер - апарат Elysion Pro. √рабнете ваучер и се възползвайте от отстъпка до 70%!1 процедура лазерна епилаци€ с апарат Elysion Pro:Х Ќа подмишници - за жени и мъже - за 16.90лв, вместо за 40лв; Х Ќа корем - за мъже - за 45лв, вместо за 150лв; Х Ќа гърди - за мъже - за 45лв, вместо за 150лв; Х Ќа пълен интим - за жени - за 48.90лв, вместо за 130лв; Х Ќа цели...

  Ѕиолифтинг на околоочна зона, плюс подмлад€ваща маска

  Ќе позвол€вайте на фините бръчици и тъмните кръгове да отнемат от очарованието ви! —тудио Evoque ви предлага точната терапи€ за отпуснати клепачи, торбички под очите и подпухналост в околоочната зона!Ѕиолифтинг на околоочна зона, плюс подмлад€ваща околоочна маска - за 19.90лв, вместо за 60лв. акво включва процедурата:Ќе позвол€вайте на фините бръчици и тъмните кръгове да отнемат от очарованието ви! —тудио Evoque ви предлага точната терапи€ за отпуснати клепачи, торбички под очите и подпухналост в околоочната зона!Ѕиолифтинг на околоочна зона, плюс подмлад€ваща околоочна маска - за 19.90лв, вместо за 60лв. акво включва процедурата:

  ћаникюр или педикюр с гел лак

  ¬секи детайл от визи€та ти е важен за теб? √рабни ваучер за —тудио Pfashion и остави да се погрижат професионално за красотата на ноктите ти!Х ћаникюр с гел лак - за 13.90лв, вместо за 30лв; Х ѕедикюр с гел лак - за 18.90лв, вместо за 40лв.ѕроцедурите включват:¬секи детайл от визи€та ти е важен за теб? √рабни ваучер за —тудио Pfashion и остави да се погрижат професионално за красотата на ноктите ти!Х ћаникюр с гел лак - за 13.90лв, вместо за 30лв; Х ѕедикюр с гел лак - за 18.90лв, вместо за 40лв.ѕроцедурите включват:

  RF лифтинг и фотобиостимулаци€ на лице и ши€, плюс лимфодренажен масаж на ц€ло т€ло

  ѕочитателка си на разкрасителните процедури? ѕодари си комплексна грижа - комбинаци€ от anti-age терапии за лице и специален масаж, който ще извае фигурата ти! Ќужен ти е само ваучер за ÷ентър ƒевимар!RF лифтинг и фотобиостимулаци€ на лице и ши€, плюс лимфодренажен масаж на ц€ло т€ло - за 69.90лв, вместо за 175лв.ѕроцедурата включва:ѕочитателка си на разкрасителните процедури? ѕодари си комплексна грижа - комбинаци€ от anti-age терапии за лице и специален масаж, който ще извае фигурата ти! Ќужен ти е само ваучер за ÷ентър ƒевимар!RF лифтинг и фотобиостимулаци€ на лице и ши€, плюс лимфодренажен масаж на ц€ло т€ло - за 69.90лв, вместо за 175лв.ѕроцедурата включва:

   ола маска за жени на ц€ло т€ло

  »скаш да се радваш на гладка и нежна кожа, без много усили€? √рабни ваучер за —тудио за красота Fly! ола маска за жени на ц€ло т€ло (цели крака, интим, корем, ръце, подмишници, вежди и горна устна) - за 60лв, вместо за 120лв.»скаш да се радваш на гладка и нежна кожа, без много усили€? √рабни ваучер за —тудио за красота Fly! ола маска за жени на ц€ло т€ло (цели крака, интим, корем, ръце, подмишници, вежди и горна устна) - за 60лв, вместо за 120лв.

  Ћазерна фотоепилаци€ с апарат IPL на зона по избор - за жени и за мъже

  “ърсиш идеалното решение за трайно гладка кожа? ƒовери се на  озметично студио Beauty!1 процедура лазерна фотоепилаци€ с апарат IPL:Х Ќа горна устна и брадичка - за жени - за 7.90лв, вместо за 16лв; Х Ќа подмишници и горна устна - за жени - за 11.50лв, вместо за 23лв; Х Ќа подмишници и коремна лини€ - за жени - за 12.50лв, вместо за 25лв; Х Ќа подмишници - за мъже - за 9.90лв, вместо за 20лв.ѕовече за процедурата:“ърсиш идеалното решение за трайно гладка кожа? ƒовери се на  озметично студио Beauty!1 процедура лазерна фотоепилаци€ с апарат IPL:Х Ќа горна устна и брадичка - за жени - за 7.90лв, вместо за 16лв; Х Ќа подмишници и горна устна - за жени - за 11.50лв, вместо за 23лв; Х Ќа подмишници и коремна лини€ - за жени - за 12.50лв, вместо за 25лв; Х Ќа подмишници - за мъже - за 9.90лв, вместо за 20лв.ѕовече за процедурата: