»зкуствен ратан

ѕрез последните години, благодарение на модерните технологии за обработка на суровините, изкуствени€т ратан се превърна в достоен заместител на естествени€.

—интетични€т материал е изграден от полиетилен с висока плътност, който не е токсичен и може да бъде рециклиран. »зкуствени€т ратан се отличава със сво€та издръжливост на външни вли€ни€ – дори след три години на открито, слънчевите лъчи, дъждът и снегът н€ма да го лишат от първоначалните му цветове и форми.

ћебелите от изкуствен ратан имат и още едно предимство – те почти не изискват специални грижи! ѕочистват се лесно и не е нужно да бъдат предпазвани от атмосферните вли€ни€ чрез покриване или преместване. ≈то защо са сред най-предпочитаните продукти не само от стопаните на градини, а и от собствениците на заведени€ на открито.
»збрани сайтове ратан

Ќови интернет страници ратан

  • Aleti Furniture Ц италиански мебели и осжетление от водещи производители. √радина

  • Ќай-актуални страници ратан

  • ћебели за екстериора √радина

  •  олекци€ Bubble - мебели и аксесоари от изкуствен ратан и други материали подход€щи за външни услови€. ѕроизводител: Point, »спани€. Ћуксозни испански мебели за градина, тераса, веранда, заведени  олекци€ Bubble, Point

  • ћодел Emmanuel - мебели и аксесоари от изкуствен ратан подход€щи за външни услови€. ѕроизводител: Point, »спани€. Ћуксозни испански мебели за градина, тераса, веранда, заведение, двор - дивани, кр  олекци€ Emmanuel, Point