»збор на CMS за поддръжка на сайт

Ќа какви основни изисквани€ тр€бва да отговар€ —истемата за управление съдържанието на интернет сайт.†

 акво е CMS?

 акво означава преводът на абревиатурата web site Content Managment System вижте тук?

 акво тр€бва да включва една добра —истема за управление на съдържанието?

Ќеобходимостта от проста редакци€ на текстове и снимки отдавна не е единствената функционалност, ко€то тр€бва да предостави системата за управление съдържанието на един интернет сайт.†

≈дна съвременна система за управление на съдържанието тр€бва да предостави още възможности за:†

 • јктуализаци€ на системата в реално време
 • Ќезависимост на дизайна от съдържанието
 • ¬ътрешна сайт оптимизаци€
 • ћеханизми за външна сайт оптимизаци€
 • »нтегрирани SEO инструменти (?)
 • ¬ъзможности за правилна подредба на интернет страниците по важност и поддръжка на динамична  арта на сайта (Sitemap) за Google
 • Ќезависимост на дизайна от съдържанието
 • ¬ъзможности за сподел€не на информаци€та
 • —оциални сигнали»збрани сайтове съдържанието

 • ћаксофт - интернет решени€ за бизнеса ћаксофт е уеб рекламна агенци€ с над 15 години опит в интернет реклама, уеб дизайн, изработка и SEO оптимизаци€ на фирмени интер ...

 • Ќай-актуални страници съдържанието

 • √угъл јдуърдс вече е Google Ads. ÷ената на Google Adwords Google Ads (јдуърдс)

 • ÷енова листа за изработка на интернет сайтове, уеб дизайн от ћаксофт Ќет ÷енова листа

 • Ѕотоксът начин на употреба Ѕотоксът

 • ѕочистване на лице с ултразвук, плюс златна терапи€ за лице и ши€

  » вие заслужавате професионална грижа за кожата, а т€ е само на ваучер разсто€ние от —алон Golden Angel!ѕочистване на лице с ултразвук, плюс златна терапи€ за лице и ши€ - за 18.90лв, вместо за 65лв.—тъпки на процедурата:» вие заслужавате професионална грижа за кожата, а т€ е само на ваучер разсто€ние от —алон Golden Angel!ѕочистване на лице с ултразвук, плюс златна терапи€ за лице и ши€ - за 18.90лв, вместо за 65лв.—тъпки на процедурата:

  ”голем€ване на устни или попълване на бръчки с хиалуронова киселина и ултразвук

  ћечтаеш за плътни и чувствени устни или за гладко лице без бръчици?  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти има за теб професионално и трайно предложение!1 процедура уголем€ване на устни или попълване на бръчки със 100% хиалуронова киселина и ултразвук - за 16.50лв, вместо за 50лв. акво включва процедурата:ћечтаеш за плътни и чувствени устни или за гладко лице без бръчици?  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти има за теб професионално и трайно предложение!1 процедура уголем€ване на устни или попълване на бръчки със 100% хиалуронова киселина и ултразвук - за 16.50лв, вместо за 50лв. акво включва процедурата:

  6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм"

  »скаш да оформиш и подчертаеш по-трайно веждите си, а не вс€ка сутрин да губиш толкова време пред огледалото? ¬  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти ще ти сподел€т една малка женска тайна!6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм" (микроблейдинг) - за 89.90лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:»скаш да оформиш и подчертаеш по-трайно веждите си, а не вс€ка сутрин да губиш толкова време пред огледалото? ¬  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти ще ти сподел€т една малка женска тайна!6D перманентен грим на вежди по метода "косъм по косъм" (микроблейдинг) - за 89.90лв, вместо за 350лв.ѕовече за процедурата:

  “ерапи€ за коса с UV преса, плюс оформ€не със сешоар или преса

  —алон за здраве и красота Bossa Nova представ€ специална терапи€, ко€то ще подхрани и обнови вашата коса! ј сега предложението идва и с 55% отстъпка!“ерапи€ за коса с UV преса, плюс оформ€не със сешоар или преса - за 33.75лв, вместо за 75лв.—тъпки на процедурата:—алон за здраве и красота Bossa Nova представ€ специална терапи€, ко€то ще подхрани и обнови вашата коса! ј сега предложението идва и с 55% отстъпка!“ерапи€ за коса с UV преса, плюс оформ€не със сешоар или преса - за 33.75лв, вместо за 75лв.—тъпки на процедурата:

  “райно извиване на мигли, плюс бо€дисване с ефект перманентна спирала

  ƒългите и подчертани мигли промен€т ц€лостни€ облик на лицето! јко и ти см€таш така, грабни ваучер за  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти и избери процедура, с ко€то ще се преобразиш!“райно извиване на мигли, плюс бо€дисване с ефект перманентна спирала - за 29.90лв, вместо за 80лв.ѕовече за процедурата:ƒългите и подчертани мигли промен€т ц€лостни€ облик на лицето! јко и ти см€таш така, грабни ваучер за  озметичен център ≈н ≈с Ѕюти и избери процедура, с ко€то ще се преобразиш!“райно извиване на мигли, плюс бо€дисване с ефект перманентна спирала - за 29.90лв, вместо за 80лв.ѕовече за процедурата:

  Ќоктопластика с гел Crystal Nails, лакиране с гел лак и 2 декорации

  ¬реме е за нов маникюр! «апов€дайте в Training Nail Studio и украсете ръцете си с елегантна ноктопластика, ко€то да издържа на предизвикателствата на модерни€ живот!Ќоктопластика с гел Crystal Nails, лакиране с гел лак и 2 декорации - за 30лв, вместо за 126лв.ѕроцедурата включва:¬реме е за нов маникюр! «апов€дайте в Training Nail Studio и украсете ръцете си с елегантна ноктопластика, ко€то да издържа на предизвикателствата на модерни€ живот!Ќоктопластика с гел Crystal Nails, лакиране с гел лак и 2 декорации - за 30лв, вместо за 126лв.ѕроцедурата включва:

  ѕостав€не на дермален филър Apriline с хиалуронова киселина - на устни или назолабиални бръчки

  —ъздайте устните, за които винаги сте мечтали, или пък заличете бръчиците, които "украс€ват" усмивката ви! —трува ви се недостима цел, но в ESTE Dental Clinic предлагат последно поколение филъри с незабавен ефект! ѕостав€не на ампула дермален филър Apriline с хиалуронова киселина (1.2мл) на устни или назолабиални бръчки - за 250лв, вместо за 500лв.—ъздайте устните, за които винаги сте мечтали, или пък заличете бръчиците, които "украс€ват" усмивката ви! —трува ви се недостима цел, но в ESTE Dental Clinic предлагат последно поколение филъри с незабавен ефект! ѕостав€не на ампула дермален филър Apriline с хиалуронова киселина (1.2мл) на устни или назолабиални бръчки - за 250лв, вместо за 500лв.

  ћасажно измиване на коса, терапи€ по избор, подстригване, брюлаж и диагностика, плюс оформ€не

  »скаш да възстановиш и подсилиш косата си, а защо не да € оформиш и в нова модна визи€? —тудио за красота Donna те очаква, за да те преобрази!ћасажно измиване на коса, терапи€ по избор, подстригване, брюлаж с ножица и диагностика, плюс оформ€не с прав сешоар - за 18.90лв, вместо за 45лв.ћоже да избирате от следните терапии: Х възстанов€ваща; Х кератинова; Х арганова; Х против косопад.—тъпки на терапи€та:»скаш да възстановиш и подсилиш косата си, а защо не да € оформиш и в нова модна визи€? —тудио за красота Donna те очаква, за да те преобрази!ћасажно измиване на коса, терапи€ по избор, подстригване, брюлаж с ножица и диагностика, плюс оформ€не с прав сешоар - за 18.90лв, вместо за 45лв.ћоже да избирате от следните терапии: Х възстанов€ваща; Х кератинова; Х арганова; Х против косопад.—тъпки на терапи€та:

  ‘отоепилаци€ на ц€ло т€ло

  ќсигурете си несравними€ комфорт от перфектно гладката кожа - с ваучер за —тудио Face! ‘отоепилаци€ на ц€ло т€ло (цели ръце, цели крака, интим и подмишници) - за 150лв, вместо за 550лв.ќсигурете си несравними€ комфорт от перфектно гладката кожа - с ваучер за —тудио Face! ‘отоепилаци€ на ц€ло т€ло (цели ръце, цели крака, интим и подмишници) - за 150лв, вместо за 550лв.

   ола маска за жени на зона по избор

  »стинската дама винаги цени времето си! —пести време и усили€ и се радвай на нежна и гладка кожа - с ваучер за Beauty Studio Selina, сега и на половин цена!Х  ола маска за жени на крака - за 13.99лв, вместо за 28лв; Х  ола маска за жени на интим - за 22.50лв, вместо за 45лв.»стинската дама винаги цени времето си! —пести време и усили€ и се радвай на нежна и гладка кожа - с ваучер за Beauty Studio Selina, сега и на половин цена!Х  ола маска за жени на крака - за 13.99лв, вместо за 28лв; Х  ола маска за жени на интим - за 22.50лв, вместо за 45лв.