јнкети, класации, мнени€. »збор на хотели и хотелски стаи и апартаменти

’отели и хотелски стаи - апартаменти.

јнкети, класации, мнени€.

»збор на хотели и хотелски стаи - апартаменти
»збрани сайтове апартаменти

 • јдимари —тудио- архитектура и интериорен дизайн јдимари —тудио- архитектура и интериорен дизайн. »зработка на авхитектурни и интериорни проекти,професионални 3D визуализации. ѕ ...

 • ћаркела- Ќастан€ване в самосто€телни апартаменти в —офи€ “уристическо и квартирно бюро "ћаркела" предлага стаи и самосто€телни апартаменти на хотелски начала като частни квартири, наста ...

 • Ќови интернет страници апартаменти

 • ћаркела- Ќастан€ване в самосто€телни апартаменти в —офи€ Ќачало

 • Ќай-актуални страници апартаменти

 • ћаркела- апартаменти и студио под наем на хотелски принцип в —офи€ Ќачало

 • ¬еликден в Ћондон 27.04.2019 повече ї ...

 • Ќай-престижните хотелски апартаменти - стаи в ƒоха -  атар ƒоха -  атар

 • Ќай-нови коментари апартаменти

 • ѕресто€т ни в апартаментите Ѕелвю в  ерамоти беше страхотен. ѕресто€т ни в апартаментите "Ѕелвю" беше страхотен. —таите са чисти и имат всичко необходимо. ѕерсоналът е много при€телски настроен и готов да помогне.јпартаментите са на 2 минути пеша от плажа. »нтернетът и сателитната телевизи€ ни позволиха да останем във връзка с при€телите и семейството в  анада!! Ѕихме препоръчали това м€сто на при€тели и познати!

 •  ерамоти е райско кътче, апартаменти Ѕелвю в √ърци€ са добри€т и ¬ъзхитена съм от райското ксътче, наречено  ерамоти и от гостоприемните домакини! “ръгвам си с убеждението, че отново ще се върна тук!

 • ѕрекрасни и чисти апартаменти.. ћного благодар€ за прекрасното и чисто жилище с всичко необходимо за една почивка. ўе дойда отново!

 • ѕопълване на бръчки от лицето със 100% хиалуронова киселина и ултразвук

  »скате да заличите фините бръчици от лицето си? Neve Style academy ви предлага точната процедура, след ко€то ще се радвате по-си€йно и младежко излъчване!1 процедура попълване на бръчки (назолабиални, околоочен контур или чело и гневна бръчка) със 100% хиалуронова киселина и ултразвук - за 14.90лв, вместо за 50лв.»скате да заличите фините бръчици от лицето си? Neve Style academy ви предлага точната процедура, след ко€то ще се радвате по-си€йно и младежко излъчване!1 процедура попълване на бръчки (назолабиални, околоочен контур или чело и гневна бръчка) със 100% хиалуронова киселина и ултразвук - за 14.90лв, вместо за 50лв.

  1 или 5 процедури за уголем€ване на устни с хиалурон и студена светлина

  Allure Beauty Center ви предлага една иноваци€ на Weyergans AG, специално създадена за по-успешното проникване на хиалуроновата киселина дълбоко в кожата на устните и така да увеличи техни€ обем. √рабнете ваучер за сочни, с €сни контури и фин бл€сък устни!Х 1 процедура за уголем€ване на устни с хиалурон и студена светлина - за 9.90лв, вместо за 20лв; Х 5 процедури за уголем€ване на устни с хилаурон и студена светлина - за 46.90лв, вместо за...Allure Beauty Center ви предлага една иноваци€ на Weyergans AG, специално създадена за по-успешното проникване на хиалуроновата киселина дълбоко в кожата на устните и така да увеличи техни€ обем. √рабнете ваучер за сочни, с €сни контури и фин бл€сък устни!Х 1 процедура за уголем€ване на устни с хиалурон и студена светлина - за 9.90лв, вместо за 20лв; Х 5 процедури за уголем€ване на устни с хилаурон и студена светлина - за 46.90лв, вместо за...

  ћикропигментаци€ на вежди с техника по избор

  «наете ли, че формата на веждите до гол€ма степен определ€ излъчването на лицето? јко искате визи€та ви да акцентира малко повече на красиво изписаните ви вежди, запов€дайте в —алон за красота Denny Divine!ћикропигментаци€ на вежди с техника по избор - за 129лв, вместо за 300лв.ћоже да избирате между следните техники:Х ќмбре (машинен метод, започва се със светла и се завършва с тъмна част); Х " осъм по косъм" (ръчен метод); Х " осъм по косъм" -...«наете ли, че формата на веждите до гол€ма степен определ€ излъчването на лицето? јко искате визи€та ви да акцентира малко повече на красиво изписаните ви вежди, запов€дайте в —алон за красота Denny Divine!ћикропигментаци€ на вежди с техника по избор - за 129лв, вместо за 300лв.ћоже да избирате между следните техники:Х ќмбре (машинен метод, започва се със светла и се завършва с тъмна част); Х " осъм по косъм" (ръчен метод); Х " осъм по косъм" -...

  “ерапи€ за изтощена коса Code Zero Ecovexx, измиване, подстригване на връхчета и оформ€не

  »скате да освежите да подсилите косата си със специална грижа? ¬ Beautymax Experience Center ще се радвате на професионално отношение с на 60% отстъпка!“ерапи€ за изтощена коса Code Zero Ecovexx, масажно измиване, подстригване на връхчета и оформ€не със сешоар или преса - за 28лв, вместо за 75лв.—тъпки на терапи€та:»скате да освежите да подсилите косата си със специална грижа? ¬ Beautymax Experience Center ще се радвате на професионално отношение с на 60% отстъпка!“ерапи€ за изтощена коса Code Zero Ecovexx, масажно измиване, подстригване на връхчета и оформ€не със сешоар или преса - за 28лв, вместо за 75лв.—тъпки на терапи€та:

  ћикроиглена мезотерапи€ на лице - за по-млада и си€йна кожа

  — времето и въздействието на околната среда, лицето ти започва да губи си€нието и младежки€ си вид? ¬ърни му го и бъди отново неотразима - с помощта на —алон за здраве и красота Bossa Nova!ћикроиглена мезотерапи€ на лице - за 42лв, вместо за 120лв.—тъпки:— времето и въздействието на околната среда, лицето ти започва да губи си€нието и младежки€ си вид? ¬ърни му го и бъди отново неотразима - с помощта на —алон за здраве и красота Bossa Nova!ћикроиглена мезотерапи€ на лице - за 42лв, вместо за 120лв.—тъпки:

  ќформ€не на вежди с конец и бо€дисване с къна, или удължаване и сгъст€ване на мигли по метода "косъм по косъм"

  ¬еждите ви са твърде светли, не ви харесва формата им и посто€нното им оформ€не ви омръзна? »ли пък искате да имате гъсти и обемни мигли и да забравите за нанас€нето на спирала? –ешете проблема с ваучер за Beauty Studio Selina!Х ќформ€не на вежди с конец и бо€дисване с къна - за 11.99лв, вместо за 30лв; Х ”дължаване и сгъст€ване на мигли по метода "косъм по косъм" - за 44.99лв, вместо за 100лв; Х ”дължаване и сгъст€ване на мигли по метода "косъм...¬еждите ви са твърде светли, не ви харесва формата им и посто€нното им оформ€не ви омръзна? »ли пък искате да имате гъсти и обемни мигли и да забравите за нанас€нето на спирала? –ешете проблема с ваучер за Beauty Studio Selina!Х ќформ€не на вежди с конец и бо€дисване с къна - за 11.99лв, вместо за 30лв; Х ”дължаване и сгъст€ване на мигли по метода "косъм по косъм" - за 44.99лв, вместо за 100лв; Х ”дължаване и сгъст€ване на мигли по метода "косъм...

  ѕостав€не на мигли - косъм по косъм, 2D, 3D или руски обем

  «а да се радвате на красиви мигли, които н€ма нужда да гримирате старателно вс€ка сутрин, ви нужен ваучер за —тудио Tattoo by TS. Aleksander!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕостав€не на 2D или 3D мигли по метода "косъм по косъм" - за 39.90лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на мигли по метода "руски обем" - за 49.90лв, вместо за 100лв.ѕовече за процедурите:«а да се радвате на красиви мигли, които н€ма нужда да гримирате старателно вс€ка сутрин, ви нужен ваучер за —тудио Tattoo by TS. Aleksander!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕостав€не на 2D или 3D мигли по метода "косъм по косъм" - за 39.90лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на мигли по метода "руски обем" - за 49.90лв, вместо за 100лв.ѕовече за процедурите:

  ѕосто€нна татуировка - надпис по избор

  ќткога се каниш да си направиш татуировка? —тудио Tattoo by TS. Aleksander ти предлага чудесната възможност да украсиш кожата си по уникален начин, и то с до 60% отстъпка!ѕосто€нна татуировка - надпис до 10см - за 39.90лв, вместо за 100лв.ќткога се каниш да си направиш татуировка? —тудио Tattoo by TS. Aleksander ти предлага чудесната възможност да украсиш кожата си по уникален начин, и то с до 60% отстъпка!ѕосто€нна татуировка - надпис до 10см - за 39.90лв, вместо за 100лв.

  ѕостав€не на мигли - косъм по косъм или по 3D или 6D технологи€

  »скате да имате красиви и дълги мигли, но така и не можете да намерите перфектната спирала, с ко€то да го постигнете? ќт Dalia Beauty Salon имат точното решение, и то на неустоима цена!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕостав€не на 3D мигли - за 39.90лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на 6D мигли - за 44.90лв, вместо за 90лв.ѕовече за 3D и 6D миглите:»скате да имате красиви и дълги мигли, но така и не можете да намерите перфектната спирала, с ко€то да го постигнете? ќт Dalia Beauty Salon имат точното решение, и то на неустоима цена!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕостав€не на 3D мигли - за 39.90лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на 6D мигли - за 44.90лв, вместо за 90лв.ѕовече за 3D и 6D миглите:

  ћаникюр или педикюр с гел лак Bluesky

  ƒържиш ноктите ти да са винаги в изр€ден вид? Dalia Beauty Salon ще те накара да се гордееш с т€х, и то за дълго време!Х ћаникюр с гел лак Bluesky - за 9.99лв, вместо за 20лв; Х ѕедикюр с гел лак Bluesky - за 14.99лв, вместо за 30лв.—тъпки на процедурите:ƒържиш ноктите ти да са винаги в изр€ден вид? Dalia Beauty Salon ще те накара да се гордееш с т€х, и то за дълго време!Х ћаникюр с гел лак Bluesky - за 9.99лв, вместо за 20лв; Х ѕедикюр с гел лак Bluesky - за 14.99лв, вместо за 30лв.—тъпки на процедурите:

  »звънредна новина от  ѕ ќЌѕ» за апартаментите на ÷ветанов, ÷ачева, –ашидов и  олева

   омиси€та за противодействие на корупци€та и за отнемане на незаконно придобитото имущество ( ѕ ќЌѕ») започва проверка по медийните публикации и по сигнала на неправителствена организаци€ за покупката на апартаменти от страна на лица по чл.6 ал. 1 от «акона за противодействие на корупци€та и за отнемане на незаконно придобитото имущество («ѕ ќЌѕ») Ц ÷ветан ÷ветанов, ÷ецка ÷ачева, ¬ежди –ашидов и ¬ан€  олева. ¬ хода на проверката ще бъдат...

  —кандалът с евтините апартаменти е част от предизборната кампани€

  —кандалът с апартаментите на ÷ветан ÷ветанов и ÷ецка ÷ачева са част от предизборната кампани€. “ова за€ви в Ќова телевизи€ депутатът от √≈–Ѕ “ома Ѕиков. “ой подчерта, че темата, ко€то сега се обсъжда в обществото се оказала извън тезата за предсто€щите избори и сега се налагало от парти€та да се об€сн€ват по темата. Д“ази предизборна кампани€ беше анонсирана, че ще е много мръснаФ, допълни Ѕиков. “ой е категоричен, че √≈–Ѕ ще докаже невинността...

  Ѕорисов отсече: јко има виновни с апартаментите, ще си понесат последстви€та! √≈–Ѕ се бори с корупци€та, а не Ѕ—ѕ!

  „ ÷€ла нощ работихме по Ѕрекзит. »ма изглед този катаклизмът да се разреши още тази седмица. ≈— винаги е бил диалогичен. ¬ажно е да има Ѕрекзит с правила. «атова се направи този компромис. ѕодкрепихме това решение“ , това за€ви премиерът Ѕойко Ѕорисов от Ѕрюксел. “ой бе категоричен, че щом се прибере обратно в Ѕългари€ ще провери казуса с „ апартаментите“ . „ јко има виновни ще си понесат последстви€та. ¬секи, които...

  » Ќинова се оказа с апартамент.  упила го за 21 000 лв.

  —кандалът с нови€ апартамент на председател€т на парламентарната група на √≈–Ѕ ÷ветан ÷ветанов отново прехвърли обществени€ фокус върху имотните сделки на политически€ ни елит. ѕрокуратурата образува проверка по сигнал за закупуване на имотът под средната му пазарна цена. ќказва се обаче, че евтините апартаменти са отдавнашна слабост на българските политици. “ова показва проверка в имотните декларации на висши€ партиен ешалон на политическите...

  –адев за апартаментите на управл€ващите: “ова не са само едни имотни сделки

  Д—луча€т с апартаментите далеч надхвърли обхвата на една имотна сделка, защото пр€ко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността.У “ова за€ви президентът –умен –адев пред журналисти днес в  юстендил, запитан къде е изчезнал моралът в политиката, с оглед на последните имотни придобивки на управл€ващите, съобщиха от прессекретариата на държавни€ глава. –адев припомни, че само преди два месеца на сво€ годишен отчет е призовал...