Марки автомобилни гуми

Анкета за най-добрите марки автомобилни гуми

 
Избрани сайтове автомобилни

Нови интернет страници автомобилни

 • Автосервиз Автокомплекс РС ЕООД Монтаж - демонтаж гуми

 • Най-актуални страници автомобилни

 • Цени за лепене, монтаж и баланс на гуми Монтаж - демонтаж гуми

 • Правят първа копка на MD ELEKTRONIK

 • Предимствата и недостатъците на опънатите тавани Предимства и недостатъци

 • Годишен технически преглед на лек автомобил

  Време да проверите състоянието на автомобила, за да сте готови за предстоящите пролетни и летни пътешествия! Пункт за ГТП Меги Вс е насреща и ще ви съдейства с професионализъм и качество!Годишен технически преглед на лек автомобил:• В Събота или Неделя - за 29.99лв; • В ден по избор от Понеделник до Петък - за 31.99лв.Време да проверите състоянието на автомобила, за да сте готови за предстоящите пролетни и летни пътешествия! Пункт за ГТП Меги Вс е насреща и ще ви съдейства с професионализъм и качество!Годишен технически преглед на лек автомобил:• В Събота или Неделя - за 29.99лв; • В ден по избор от Понеделник до Петък - за 31.99лв.

  Годишен технически преглед на автомобил

  За да сте спокойни на пътя, разчитайте на верен съюзник в лицето на Пан Сервиз Ауто - автосервиз с традиции, където с професионализъм и внимание към всеки детайл ще се погрижат за прегледа на возилото!Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил до 3500кг - за 27.99лв.За да сте спокойни на пътя, разчитайте на верен съюзник в лицето на Пан Сервиз Ауто - автосервиз с традиции, където с професионализъм и внимание към всеки детайл ще се погрижат за прегледа на возилото!Годишен технически преглед на лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил до 3500кг - за 27.99лв.

  За автомобила! Смяна на 4 броя гуми от 13 до 14 цола - без или със смяна на вентили

  Отново дойде време за смяна на гумите? Не отлагай неотложното - Сервиз Автомакс 130 ще ти съдейства, при това със специална отстъпка!• Смяна на 4 броя гуми от 13 до 14 цола - за 19.70лв, вместо за 38лв; • Смяна на 4 броя гуми от 13 до 14 цола, плюс смяна на 4 вeнтила - за 31.80лв, вместо за 48лв.Офертата включва сваляне, качване, монтаж, демонтаж, баланс и тежести.Отново дойде време за смяна на гумите? Не отлагай неотложното - Сервиз Автомакс 130 ще ти съдейства, при това със специална отстъпка!• Смяна на 4 броя гуми от 13 до 14 цола - за 19.70лв, вместо за 38лв; • Смяна на 4 броя гуми от 13 до 14 цола, плюс смяна на 4 вeнтила - за 31.80лв, вместо за 48лв.Офертата включва сваляне, качване, монтаж, демонтаж, баланс и тежести.

  Профилактика на климатична система на лек автомобил

  Ако е време за профилактика на климатична система на автомобила, възползвай се от изгодното предложение на Автосервиз Auto BOX!Профилактика на климатична система на лек автомобил - за 9.90лв, вместо за 30лв.Офертата важи за всички видове автомобили с климатична система фреон R134.Профилактиката включва:Ако е време за профилактика на климатична система на автомобила, възползвай се от изгодното предложение на Автосервиз Auto BOX!Профилактика на климатична система на лек автомобил - за 9.90лв, вместо за 30лв.Офертата важи за всички видове автомобили с климатична система фреон R134.Профилактиката включва:

  Вътрешно и външно измиване на лек автомобил, плюс нанасяне на вакса Sonax, плюс бонус - вътрешно ароматизиране

  През пролетта планираш да пътуваш по-често? Погрижи се за чистотата на автомобила си, за да направиш пътешествията още по-приятни! В Автомивка Делфина ще ти съдействат!Вътрешно и външно измиване на лек автомобил, плюс нанасяне на вакса Sonax - за 13.80лв, вместо за 26лв.Офертата включва:През пролетта планираш да пътуваш по-често? Погрижи се за чистотата на автомобила си, за да направиш пътешествията още по-приятни! В Автомивка Делфина ще ти съдействат!Вътрешно и външно измиване на лек автомобил, плюс нанасяне на вакса Sonax - за 13.80лв, вместо за 26лв.Офертата включва:

  За автомобила! Пълен преглед на ходовата част и възможност за компютърна диагностика

  Отдавна те смущава шумът на колата и все се чудиш кога ли ще те остави на пътя? Не чакай, а се възползвай от специалната оферта на Автосервиз Auto BOX! • Пълен преглед на ходовата част на лек автомобил - за 5лв, вместо за 18лв; • Компютърна диагностика и изчистване на грешки, плюс пълен преглед на ходовата част на лек автомобил - за 15лв, вместо за 58лв.Пълният преглед на ходова част включва:Отдавна те смущава шумът на колата и все се чудиш кога ли ще те остави на пътя? Не чакай, а се възползвай от специалната оферта на Автосервиз Auto BOX! • Пълен преглед на ходовата част на лек автомобил - за 5лв, вместо за 18лв; • Компютърна диагностика и изчистване на грешки, плюс пълен преглед на ходовата част на лек автомобил - за 15лв, вместо за 58лв.Пълният преглед на ходова част включва:

  Смяна на 2 или 4 гуми - монтаж, демонтаж, баланс и тежести

  Ако е време да "преобуете" колата си с подходящи гуми, направете го с до 56% отстъпка в Автосервиз Слатина!Демонтаж, монтаж и баланс:• На 2 броя гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; • На 4 броя гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; • На 4 броя гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.Офертата включва:Ако е време да "преобуете" колата си с подходящи гуми, направете го с до 56% отстъпка в Автосервиз Слатина!Демонтаж, монтаж и баланс:• На 2 броя гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; • На 4 броя гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; • На 4 броя гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.Офертата включва:

  Опреснителен шофьорски курс

  Имате шофьорска книжка, но почти не сте били зад волана? Не рискувайте да бъдете неподготвени, а влезте в час с Автошкола Professionals!Опреснителен шофьорски курс (10 учебни часа) - за 150лв, вместо за 250лв.Имате шофьорска книжка, но почти не сте били зад волана? Не рискувайте да бъдете неподготвени, а влезте в час с Автошкола Professionals!Опреснителен шофьорски курс (10 учебни часа) - за 150лв, вместо за 250лв.