»збор на автосервиз

ƒоверени јвтосервизи, избор на автосервиз

»збор на автосервиз по мнени€ за автосервизи. »збор на доверен авто сервиз по застраховка каско. ѕрепоръчайте автосервиз.†

“ук можете да гласувате за предпочитан автосервиз или да предложите автосервиз, от който сте доволен.†


Ќелегални автосервизи

50 000 нелегални сервиза има в страна, от които в —офи€ са над четири хил€ди и петстотин. —поред  ј“ 25% от пътно транспортните произшестви€ са породени от технически неизправни автомобили.†

Ќезаконен е сервиз, който не плаща данъци, осигуровки, н€ма разрешително за подобна дейност, тук спадат и автосервизи "изникнали" на неподход€щи за целта места, вкл. до детски площадки. †¬ тези сервизи, пон€кога работ€т качествени "майстори" на ниски цени, факт е обаче, че дейността им и влаганите от т€х в автомобилите ни авточасти не могат да се регулират.†

ѕо повод дискуси€та за регламентирането дейността на автосервизите в —офи€, заместник-председател€ на браншовата организаци€ на автосервизите за —офи€ за€ви, че незаконни автосервизи са отвар€ни в†неуместна близост до детски площадки и спирки, и така въглеродните емисии от изгар€нето на отпадъци и фреона от климатичните системи се дишат от граждани.†

  
ћнени€ за автосервизи в —офи€

 ласаци€ по мнени€ за автосервизи в —офи€. ѕолезно за избор на доверени сервизи на Ѕулинс, јрмеец, ƒ«».†

¬аши€т застраховател ще ¬и предостави дълъг списък с доверени автосервизи, които да отремонтират автомобила по ¬ашата щета автокаско. ћалко от тези сервизи, обаче ще свършат работата достатъчно качествено и в желаните от вас срокове.†

  


»збрани сайтове автосервиз

Ќай-актуални страници автосервиз

 • јвтосервиз Дјвтокомплекс –—Д - авторемонтни услуги Ќачало

 • ÷ени на автосервизни услуги повече ї ...

 • —м€на на 2 или 4 гуми - монтаж, демонтаж, баланс и тежести

   райно време е да "преобуете" колата със зимни гуми! Ќаправете го с до 56% отстъпка в јвтосервиз —латина!ƒемонтаж, монтаж и баланс:Х Ќа 2 бро€ гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; Х Ќа 4 бро€ гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; Х Ќа 4 бро€ гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.ќфертата включва: райно време е да "преобуете" колата със зимни гуми! Ќаправете го с до 56% отстъпка в јвтосервиз —латина!ƒемонтаж, монтаж и баланс:Х Ќа 2 бро€ гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; Х Ќа 4 бро€ гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; Х Ќа 4 бро€ гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.ќфертата включва:

  √одишен технически преглед на лек автомобил или джип

  “ехнически€т преглед на возилата е задължителен, но пък ти можеш да избираш къде да го направиш. ¬ јвтокомплекс Ћетоструй имаш супер цена, ако грабнеш ваучер! √одишен технически преглед на лек автомобил или джип - за 25.99лв.“ехнически€т преглед на возилата е задължителен, но пък ти можеш да избираш къде да го направиш. ¬ јвтокомплекс Ћетоструй имаш супер цена, ако грабнеш ваучер! √одишен технически преглед на лек автомобил или джип - за 25.99лв.

  ѕълна диагностика и профилактика на автоклиматик

  ќсигурете си при€тен комфорт по време на път и си спестете главоболи€та от скъпоструващи ремонти, като направите навременна диагностика на ваши€ автоклиматик - с ваучер за јвтосервиз —латина!ѕълна диагностика и профилактика на автоклиматик - за 8.80лв, вместо за 65лв.ќфертата включва:ќсигурете си при€тен комфорт по време на път и си спестете главоболи€та от скъпоструващи ремонти, като направите навременна диагностика на ваши€ автоклиматик - с ваучер за јвтосервиз —латина!ѕълна диагностика и профилактика на автоклиматик - за 8.80лв, вместо за 65лв.ќфертата включва:

  √одишен технически преглед на лек автомобил или джип

  ќтново е време за годишни€ технически преглед на колата? ƒоверете се на професионалистите от јвтокомплекс √“ѕ »линден и шофирайте сигурно и спокойно!√одишен технически преглед на лек автомобил или джип:Х ¬ Ќедел€ - за 26.90лв; Х ¬ ден от ѕонеделник до —ъбота - за 27.90лв.ќтново е време за годишни€ технически преглед на колата? ƒоверете се на професионалистите от јвтокомплекс √“ѕ »линден и шофирайте сигурно и спокойно!√одишен технически преглед на лек автомобил или джип:Х ¬ Ќедел€ - за 26.90лв; Х ¬ ден от ѕонеделник до —ъбота - за 27.90лв.

  —м€на на накладки на лек автомобил

  ќсигурете си спокойно и безаварийно пътуване през зимни€ сезон, с предложението на —идер јуто! Х —м€на на предни накладки на лек автомобил - за 15лв, вместо за 35лв; Х —м€на на задни накладки на лек автомобил - за 40лв, вместо за 80лв.ќсигурете си спокойно и безаварийно пътуване през зимни€ сезон, с предложението на —идер јуто! Х —м€на на предни накладки на лек автомобил - за 15лв, вместо за 35лв; Х —м€на на задни накладки на лек автомобил - за 40лв, вместо за 80лв.

  Ўофьорски курс за категори€ ¬

  ќще ли н€маш шофьорска книжка? ќсигури си най-после тази независимост - сега и с 47% отстъпка от јвтошкола ¬олан!Ўофьорски курс за категори€ ¬ (31 учебни часа кормуване и 40 учебни часа теори€) - за 350лв, вместо за 660лв.ќще ли н€маш шофьорска книжка? ќсигури си най-после тази независимост - сега и с 47% отстъпка от јвтошкола ¬олан!Ўофьорски курс за категори€ ¬ (31 учебни часа кормуване и 40 учебни часа теори€) - за 350лв, вместо за 660лв.

  Ќад 63% отстъпка за VIP измиване на лек автомобил или джип, плюс вкусна пица

  «ащо да си миете колата, след като могат да ви € изми€т, докато вие си похапвате вкусна пица? » всичко това с над 63% отстъпка, от јвтомивка Grillo!VIP измиване на лек автомобил или джип, плюс пица по избор (30см) - за 13.80лв, вместо за 37.80лв.VIP измиването включва:«ащо да си миете колата, след като могат да ви € изми€т, докато вие си похапвате вкусна пица? » всичко това с над 63% отстъпка, от јвтомивка Grillo!VIP измиване на лек автомобил или джип, плюс пица по избор (30см) - за 13.80лв, вместо за 37.80лв.VIP измиването включва:

  “ест за изгорели газове в охладителна система на автомобила

  √рижите ли се за автомобила си? ј скоро провер€вали ли сте дали всичко е наред с охладителната уредба? ќсигурете си спокойствие по време на път - с ваучер за —идер јуто!“ест за изгорели газове в охладителна система на автомобила - за 35лв, вместо за 80лв.ѕовече за теста:√рижите ли се за автомобила си? ј скоро провер€вали ли сте дали всичко е наред с охладителната уредба? ќсигурете си спокойствие по време на път - с ваучер за —идер јуто!“ест за изгорели газове в охладителна система на автомобила - за 35лв, вместо за 80лв.ѕовече за теста: