2500 евро ако изхвърлите старата си кола?

Да ама не у нас!

А в Германия където едва ли столицата е задръстена от толкова возила колкото София.

Германското правителство обяви, че компенсира до 2500 евро на всеки германски гражданин, който предаде старата си кола в автоморгата и си купи нова. Макар че решението все още не е гласувано от Бундестага, германците атакуваха моргите в цялата страна. (писа Дарик Нюз www.dariknews.bg)   Ще разчистим ли задръстените си улици ако българското правителство подходи по подобен начин?  

Резултати от гласуването за анкета:

За колко пари ще предадете старата си кола за скрап?

Общо: 64 гласа


за 5000 лева
40.63%

за 2500 лева
29.69%

за 1000 лева
21.88%

за 250 лева
6.25%

за без пари
1.56%

Покажи още
За колко пари ще предадете старата си кола за скрап?
Коментар
Сподели във facebook


Избрани сайтове правителство

Най-актуални страници правителство

 • Азиатските съкровища - Хонг Конг, Макао и Тайван повече » ...

 • Ремонтират язовири във Врачанско

 • Още един инвеститор избра Враца

 • Озонова процедура за дезинфекция на автомобилен салон

  Ежедневната експлоатация на автомобила неизбежно води до замърсяване на купето, а освен че е неприятно, това е и вредно за здравето! Но пък Автосервиз Слатина имат решение!Озонова процедура за дезинфекция на автомобилен салон - за 16.90лв, вместо за 42лв.Офертата включва:Ежедневната експлоатация на автомобила неизбежно води до замърсяване на купето, а освен че е неприятно, това е и вредно за здравето! Но пък Автосервиз Слатина имат решение!Озонова процедура за дезинфекция на автомобилен салон - за 16.90лв, вместо за 42лв.Офертата включва:

  Годишен технически преглед на автомобил

  Сигурността на пътя е отговорност на шофьора! Затова не я оставяй на случайността или на хороскопа, а се довери на професионалната помощ на ГТП Си Ди Ем - Гарант!Годишен технически преглед на автомобил - за 28.80лв, вместо за 44лв.Сигурността на пътя е отговорност на шофьора! Затова не я оставяй на случайността или на хороскопа, а се довери на професионалната помощ на ГТП Си Ди Ем - Гарант!Годишен технически преглед на автомобил - за 28.80лв, вместо за 44лв.

  Тест за изгорели газове в охладителна система на автомобила

  Грижите ли се за автомобила си? А скоро проверявали ли сте дали всичко е наред с охладителната уредба? Осигурете си спокойствие по време на път - с ваучер за Сидер Ауто!Тест за изгорели газове в охладителна система на автомобила - за 35лв, вместо за 80лв.Повече за теста:Грижите ли се за автомобила си? А скоро проверявали ли сте дали всичко е наред с охладителната уредба? Осигурете си спокойствие по време на път - с ваучер за Сидер Ауто!Тест за изгорели газове в охладителна система на автомобила - за 35лв, вместо за 80лв.Повече за теста:

  Цялостен преглед и компютърна диагностика на автомобил

  Погрижете се за автомобила и си осигурете спокойно и безаварийно пътуване с предложението на Сидер Ауто!Цялостен преглед и компютърна диагностика на автомобил - за 10лв, вместо за 30лв.Офертата включва:Погрижете се за автомобила и си осигурете спокойно и безаварийно пътуване с предложението на Сидер Ауто!Цялостен преглед и компютърна диагностика на автомобил - за 10лв, вместо за 30лв.Офертата включва:

  Смяна на масло, маслен и въздушен филтър на автомобил, плюс тест на алтернатор и антифриз и преглед на ходова част

  Погрижете се за автомобила си? Осигурите си спокойно и безаварийно пътуване през зимния сезон, с предложението на Сидер Ауто! Смяна на масло, маслен и въздушен филтър на автомобил, плюс тест на алтернатор и антифриз и преглед на ходова част - за 9.99лв, вместо за 60лв.Офертата важи само за труд и не включва необходимите консумативи.Погрижете се за автомобила си? Осигурите си спокойно и безаварийно пътуване през зимния сезон, с предложението на Сидер Ауто! Смяна на масло, маслен и въздушен филтър на автомобил, плюс тест на алтернатор и антифриз и преглед на ходова част - за 9.99лв, вместо за 60лв.Офертата важи само за труд и не включва необходимите консумативи.

  Тристепенно полиране на пластмасови фарове на автомобил

  Ако вашите фарове не светят добре, по всяка вероятност имат нужда от полиране, затова вижте офертата на Автосервиз Крит! С качествени полирни техники лъскавината на фаровете се възстановява, подновява се и естетичната линия на возилото!Тристепенно полиране на 2 броя пластмасови фарове на автомобил - за 24лв, вместо за 50лв.Ако вашите фарове не светят добре, по всяка вероятност имат нужда от полиране, затова вижте офертата на Автосервиз Крит! С качествени полирни техники лъскавината на фаровете се възстановява, подновява се и естетичната линия на возилото!Тристепенно полиране на 2 броя пластмасови фарове на автомобил - за 24лв, вместо за 50лв.

   пластмасови, вскакви други видове саксии онлайн Почви, органични и биоминерални торове, напоителни системи, осветителни тела, парниково и оранжерийно оборудване, системи за климатичен .. повече » за пластмасови саксии онлайн gradinar.bg  

  Монтаж на парктроник на автомобил, по избор

  Дори и най-добрите шофьори понякога не успяват да преценят точно разстоянието при паркиране! Улеснете управлението на автомобила като се сдобиете със система парктроник, а в Автосервиз Крит ще ви я монтират и на половин цена!Монтаж на парктроник на автомобил, по избор:• Парктроник с четири датчика и дисплей - за 40лв, вместо за 80лв; • Парктроник с камера и цветен дисплей - за 50лв, вместо за 100лв.Повече за монтажа:Дори и най-добрите шофьори понякога не успяват да преценят точно разстоянието при паркиране! Улеснете управлението на автомобила като се сдобиете със система парктроник, а в Автосервиз Крит ще ви я монтират и на половин цена!Монтаж на парктроник на автомобил, по избор:• Парктроник с четири датчика и дисплей - за 40лв, вместо за 80лв; • Парктроник с камера и цветен дисплей - за 50лв, вместо за 100лв.Повече за монтажа:

  Опреснителен шофьорски курс за категория В - с кормуване на автомобил с механична или автоматична скоростна кутия

  Имате шофьорска книжка, но не сте карали кола отдавна? Припомнете си отново правилата на пътя и придобийте повече увереност, с ваучер за Автошкола Смарт Драйв!Опреснителен шофьорски курс за категория В:• С 10 учебни часа кормуване - за 125лв, вместо за 250лв; • С 20 учебни часа кормуване - за 230лв, вместо за 500лв.Имате шофьорска книжка, но не сте карали кола отдавна? Припомнете си отново правилата на пътя и придобийте повече увереност, с ваучер за Автошкола Смарт Драйв!Опреснителен шофьорски курс за категория В:• С 10 учебни часа кормуване - за 125лв, вместо за 250лв; • С 20 учебни часа кормуване - за 230лв, вместо за 500лв.

  Шофьорски курс за категория В, С или С+Е

  Искаш най-накрая да вземеш шофьорска книжка или да придобиеш още една категория? Учебни центрове България ти подават ръка, и то с 50% отстъпка!Шофьорски курс по избор:• За категория В - за 195лв, вместо за 390лв; • За категория С - за 195лв, вместо за 390лв; • За категория С+Е - за 195лв, вместо за 390лв.Курсовете включват следните часове:Искаш най-накрая да вземеш шофьорска книжка или да придобиеш още една категория? Учебни центрове България ти подават ръка, и то с 50% отстъпка!Шофьорски курс по избор:• За категория В - за 195лв, вместо за 390лв; • За категория С - за 195лв, вместо за 390лв; • За категория С+Е - за 195лв, вместо за 390лв.Курсовете включват следните часове:

  Смяна на 2 или 4 гуми - монтаж, демонтаж, баланс и тежести

  Ако е време да "преобуете" колата си с подходящи гуми, направете го с до 56% отстъпка в Автосервиз Слатина!Демонтаж, монтаж и баланс:• На 2 броя гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; • На 4 броя гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; • На 4 броя гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.Офертата включва:Ако е време да "преобуете" колата си с подходящи гуми, направете го с до 56% отстъпка в Автосервиз Слатина!Демонтаж, монтаж и баланс:• На 2 броя гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; • На 4 броя гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; • На 4 броя гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.Офертата включва:

  Старосел: Предприемачи ГЕРБ събра над 120 представители на бизнеса на форум за земеделието и икономиката в Пловдив област/СНИМКИ/

  „В контекста на предстоящите Европейски избори трябва ясно да си дадем сметка, че благодарение на европейската солидарност икономиката на България е в подем и конкурентна на останалите европейски държави. Земеделието е движеща сила в региона на Пловдив област и усилията на правителството са насочени към  това да се подкрепя развитието и на малките и средни производители. Това каза председателят на Предприемачи ГЕРБ  Валя Чилова по време на...