2500 евро ако изхвърлите старата си кола?

Да ама не у нас!

А в Германия където едва ли столицата е задръстена от толкова возила колкото София.

Германското правителство обяви, че компенсира до 2500 евро на всеки германски гражданин, който предаде старата си кола в автоморгата и си купи нова. Макар че решението все още не е гласувано от Бундестага, германците атакуваха моргите в цялата страна. (писа Дарик Нюз www.dariknews.bg)   Ще разчистим ли задръстените си улици ако българското правителство подходи по подобен начин?  

Резултати от гласуването за анкета:

За колко пари ще предадете старата си кола за скрап?

Общо: 64 гласа


за 5000 лева
40.63%

за 2500 лева
29.69%

за 1000 лева
21.88%

за 250 лева
6.25%

за без пари
1.56%

Покажи още
За колко пари ще предадете старата си кола за скрап?
Коментар
Сподели във facebook


Избрани сайтове правителство

Най-актуални страници правителство

 • Удостоиха топ певец с орден „Стара планина”

 • „Демократична България” готова за властта

 • Азиатските съкровища - Хонг Конг, Макао и Тайван повече » ...

 • Смяна на 2 или 4 гуми - монтаж, демонтаж, баланс и тежести

  Време е да "преобуете" колата със зимни гуми! Направете го с до 56% отстъпка в Автосервиз Слатина!Демонтаж, монтаж и баланс:• На 2 броя гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; • На 4 броя гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; • На 4 броя гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.Офертата включва:Време е да "преобуете" колата със зимни гуми! Направете го с до 56% отстъпка в Автосервиз Слатина!Демонтаж, монтаж и баланс:• На 2 броя гуми от с размер 15 - 22 цола - за 11лв, вместо за 25лв; • На 4 броя гуми с размер 15 - 22 цола - за 22лв, вместо за 50лв; • На 4 броя гуми с размер 13 или 14 цола - за 16лв, вместо за 35лв.Офертата включва:

  Годишен технически преглед на лек автомобил или джип

  Техническият преглед на возилата е задължителен, но пък ти можеш да избираш къде да го направиш. В Автокомплекс Летоструй имаш супер цена, ако грабнеш ваучер! Годишен технически преглед на лек автомобил или джип - за 25.99лв.Техническият преглед на возилата е задължителен, но пък ти можеш да избираш къде да го направиш. В Автокомплекс Летоструй имаш супер цена, ако грабнеш ваучер! Годишен технически преглед на лек автомобил или джип - за 25.99лв.

  Цялостен преглед на автомобил, плюс бонус - 10% отстъпка за части и труд

  От известно време усещаш, че нещо по колата не е наред? Не отлагай, а я заведи на преглед при специалистите от Автоцентър Паддок и разбери от какво се нуждае!Цялостен преглед на лек автомобил - за 8лв, вместо за 25лв.Офертата включва:От известно време усещаш, че нещо по колата не е наред? Не отлагай, а я заведи на преглед при специалистите от Автоцентър Паддок и разбери от какво се нуждае!Цялостен преглед на лек автомобил - за 8лв, вместо за 25лв.Офертата включва:

  Опреснителен шофьорски курс за категория В - с кормуване на автомобил с механична или автоматична скоростна кутия

  Имате шофьорска книжка, но не сте карали кола отдавна? Припомнете си отново правилата на пътя и придобийте повече увереност с ваучер за Автошкола Смарт Драйв!Опреснителен шофьорски курс за категория В:• С 10 учебни часа кормуване - за 125лв, вместо за 250лв; • С 20 учебни часа кормуване - за 230лв, вместо за 500лв.Имате шофьорска книжка, но не сте карали кола отдавна? Припомнете си отново правилата на пътя и придобийте повече увереност с ваучер за Автошкола Смарт Драйв!Опреснителен шофьорски курс за категория В:• С 10 учебни часа кормуване - за 125лв, вместо за 250лв; • С 20 учебни часа кормуване - за 230лв, вместо за 500лв.

  Годишен технически преглед на лек автомобил или джип

  Отново е време за годишния технически преглед на колата? Доверете се на професионалистите от Автокомплекс ГТП Илинден и шофирайте сигурно и спокойно!Годишен технически преглед на лек автомобил или джип:• В Неделя - за 26.90лв; • В ден от Понеделник до Събота - за 27.90лв.Отново е време за годишния технически преглед на колата? Доверете се на професионалистите от Автокомплекс ГТП Илинден и шофирайте сигурно и спокойно!Годишен технически преглед на лек автомобил или джип:• В Неделя - за 26.90лв; • В ден от Понеделник до Събота - за 27.90лв.

  Шофьорски курс за категория В, плюс бонус - 2 допълнителни часа по кормуване и учебни помагала

  Все още разчиташ на градския транспорт, за да се придвижваш от задача към задача? Бъди независим и уверен на пътя - с предложението на Автошкола Driving School!Шофьорски курс за категория В (31 учебни часа кормуване и 40 учебни часа теория) - за 233лв, вместо за 500лв.А като бонус ще получиш 2 допълнителни учебни часа по кормуване преди изпита и безплатни учебни помагала!Все още разчиташ на градския транспорт, за да се придвижваш от задача към задача? Бъди независим и уверен на пътя - с предложението на Автошкола Driving School!Шофьорски курс за категория В (31 учебни часа кормуване и 40 учебни часа теория) - за 233лв, вместо за 500лв.А като бонус ще получиш 2 допълнителни учебни часа по кормуване преди изпита и безплатни учебни помагала!

  Цялостна профилактика на автоклиматик

  През горещите месеци определено претовари климатика в колата и сега ти се струва, че не работи както преди? Провери състоянието му, с предложението на Автоцентър Торнадо!Цялостна профилактика на автоклиматик - за 8лв, вместо за 65лв.Офертата включва:През горещите месеци определено претовари климатика в колата и сега ти се струва, че не работи както преди? Провери състоянието му, с предложението на Автоцентър Торнадо!Цялостна профилактика на автоклиматик - за 8лв, вместо за 65лв.Офертата включва:

  Цялостен преглед и диагностика на състоянието на лек автомобил, ван или джип

  Предстои ви пътуване и искате да сте сигурни в надежността на возилото си? Професионалистите в Автокомплекс Летоструй ще проверят състоянието му, за да сте спокойни на пътя!Цялостен преглед и диагностика на състоянието на лек автомобил, ван или джип - за 5лв, вместо за 20лв.Офертата включва:Предстои ви пътуване и искате да сте сигурни в надежността на возилото си? Професионалистите в Автокомплекс Летоструй ще проверят състоянието му, за да сте спокойни на пътя!Цялостен преглед и диагностика на състоянието на лек автомобил, ван или джип - за 5лв, вместо за 20лв.Офертата включва:

  Смяна на масло и маслен филтър на лек или лекотоварен автомобил или джип

  Отново стана време да смениш маслото на автомобила? Грабни ваучер за страхотното предложение на Автокомплекс Летоструй и се възползвай от 55% отстъпка!Смяна на масло и маслен филтър на автомобил - за 4.50лв, вместо за 10лв.Офертата е само труд и не включва необходимите консумативи.Отново стана време да смениш маслото на автомобила? Грабни ваучер за страхотното предложение на Автокомплекс Летоструй и се възползвай от 55% отстъпка!Смяна на масло и маслен филтър на автомобил - за 4.50лв, вместо за 10лв.Офертата е само труд и не включва необходимите консумативи.

  Смяна на масло и маслен филтър на автомобил

  Редовната смяна на маслото е "застраховка живот" за двигателя на вашия автомобил! Погрижете се за това с ваучер за Автосервиз Слатина!Смяна на масло и маслен филтър на лек или лекотоварен автомобил, джип или бус - за 4.90лв, вместо за 12лв.Офертата включва още тест (замерване) на акумулатора на автомобила.Офертата важи само за труд и не включва необходимите консумативи.Повече за услугата:Редовната смяна на маслото е "застраховка живот" за двигателя на вашия автомобил! Погрижете се за това с ваучер за Автосервиз Слатина!Смяна на масло и маслен филтър на лек или лекотоварен автомобил, джип или бус - за 4.90лв, вместо за 12лв.Офертата включва още тест (замерване) на акумулатора на автомобила.Офертата важи само за труд и не включва необходимите консумативи.Повече за услугата: