Да си спомним за протестите на гръцките фермери

Гърция- блокади- протест на фермерите- фермерски

През 2010 г. българските фермери няма да получават субсидия за литър качествено мляко, за генофонд, за декар земя, защото никоя от тези помощи не е нотифицирана в Брюксел.

Това каза по време на пресконференция Таня Ангелова изпълнителен директор на Националната асоциация на млекопроизводителите, предаде Агенция "Фокус". "Тази седмица министър Найденов отказа да ни приеме. Не пожелаха да се срещнем, не знаем от догодина какво ще правим, освен за глава животно друго подпомагане няма да има, а Идентификационната система все още не е готова", заяви Ангелова.

Тук е мястото да си припомним до колко мащабни действия и проблеми доведе бездействието на гръцкото правителство преди година.


Основателни ли бяха протестите на гръцките фермери?
Коментар

Резултати от гласуването за анкета:

Основателни ли бяха протестите на гръцките фермери?

Общо: 30 гласа


Да, основателни са и трябва да продължават до удовлетворяване на исканията от държавата
53.33%

Не, протестите в този си вид не бива да се ползват за удовлетворяване на искания!
46.67%

Покажи още


Избрани сайтове Ангелова

Нова схема за рекет: Ударила си ми колата, дай 300 лева

Преподавателката в НСА Боряна Ангелова – Игова разказа в социалните мрежи как е станала жертва на рекет в столичния квартал Слатина, където паркирала колата си докато е на рожден ден. Когато се върнала, я обиколили мъже, които я обвили, че при паркирането е ударила скъпата им кола. „ Бяхме на детски рожден ден в детски кът отсреща. Точно в 20.00 ч. излязохме. Дойдохме до колата и ме наобиколиха няколко млади момчета с масивни тела....