»зложба на дърворезби

»звън времето и в друго измерение е изложбата на √еорги ћолевски, ще се
открие на 30.04.2009 г. в читалище ƒимитър ƒинев /ƒианабад/.
ўе бъдат изложени негови дърворезби, плод на 30 годишен творчески труд,
хоби и вдъхновение, както и гоблените на неговата съпруга ¬еска ћолевска.


√еорги ћолевски роден на 30.08.1919 завършил ¬»Ќ— 1946г. и театроведение
във ¬»“»« 1958г.
–еферентен ръководител, съветник по културните въпроси, директор на
обединение театър и музика, към комитета за култура и изкуство.
ƒиректор и главен художествен ръководител на ѕловдивски€ театър и опера.
ѕредседател на културните дейци в ѕловдив, секретар на —јЅ и други.


–езултати от гласуването за анкета:

¬ сегашното забързано и динамично ежедневие, остава ли ¬и време да се насладите на изложби?

ќбщо: 22 гласа


63.64%

36.36%

ѕокажи още
¬ сегашното забързано и динамично ежедневие, остава ли ¬и време да се насладите на изложби?


»збрани сайтове ръководител

Ќай-нови коментари ръководител

 •  оментар към: јнастас ѕопдимитров остава ръководител на ƒраматич Ѕраво! јнастас е направил много за театъра във ¬раца!

 • ƒълбоко почистване на лице с ултразвуков пилинг или диамантено микродермабразио, плюс кислородна терапи€ и RF лифтинг

  George Todorov Beauty Studio ви предлага за си€ен вид на лицето еднац€лостна терапи€, подход€ща за всички типове кожа! ƒълбоко почистване на лице с ултразвуков пилинг или диамантено микродермабразио, плюс кислородна терапи€ със серум или ампула, и RF лифтинг - за 17.90лв, вместо за 75лв.—тъпки на процедурата:George Todorov Beauty Studio ви предлага за си€ен вид на лицето еднац€лостна терапи€, подход€ща за всички типове кожа! ƒълбоко почистване на лице с ултразвуков пилинг или диамантено микродермабразио, плюс кислородна терапи€ със серум или ампула, и RF лифтинг - за 17.90лв, вместо за 75лв.—тъпки на процедурата:

  јнтицелулитен масаж на ц€ло т€ло с LPG - 1, 5 или 10 процедури

  “оплите летни дни наближават! √рабнете ваучер от Marina SPA и се почувствайте красиви, като се погрижите за изва€ната си фигура! јнтицелулитен масаж на ц€ло т€ло с LPG:Х 1 процедура (30 минути) - за 24.90лв, вместо за 39лв; Х 1 процедура (45 минути) - за 29.90лв, вместо за 45лв; Х ѕакет от 5 процедури (по 30 минути) - за 99лв, вместо за 195лв; Х ѕакет от 5 процедури (по 45 минути) - за 125лв, вместо за 225лв; Х ѕакет от 10 процедури (по 30...“оплите летни дни наближават! √рабнете ваучер от Marina SPA и се почувствайте красиви, като се погрижите за изва€ната си фигура! јнтицелулитен масаж на ц€ло т€ло с LPG:Х 1 процедура (30 минути) - за 24.90лв, вместо за 39лв; Х 1 процедура (45 минути) - за 29.90лв, вместо за 45лв; Х ѕакет от 5 процедури (по 30 минути) - за 99лв, вместо за 195лв; Х ѕакет от 5 процедури (по 45 минути) - за 125лв, вместо за 225лв; Х ѕакет от 10 процедури (по 30...

  ѕочистване, оформ€не и бо€дисване на вежди с къна и ќмбре ефект

  —алон јтилла ви предлага най-нови€ метод в ≈вропа за оформ€не на вежди без болка! ѕодберете най-подход€щата форма за вашето лице и вижте как ще € "изпишат" с помощта на безвредна къна!ѕочистване, оформ€не и бо€дисване на вежди с къна и ќмбре ефект - за 15лв, вместо за 35лв.—тъпки на процедурата:—алон јтилла ви предлага най-нови€ метод в ≈вропа за оформ€не на вежди без болка! ѕодберете най-подход€щата форма за вашето лице и вижте как ще € "изпишат" с помощта на безвредна къна!ѕочистване, оформ€не и бо€дисване на вежди с къна и ќмбре ефект - за 15лв, вместо за 35лв.—тъпки на процедурата:

  Ќоктопластика с удължители, изграждане или акрил, плюс лак или гел лак

  “райни€т маникюр вече е миси€ възможна! √рабни предложението на  озметично студио MNJ и се наслаждавай на свежи цветове и ослепителен бл€сък!Х Ќоктопластика с удължители, плюс лакиране с лак OPI или SNB - за 15.80лв, вместо за 50лв; Х Ќоктопластика с удължители, плюс лакиране с гел лак Jessica - за 19.90лв, вместо за 60лв; Х Ќоктопластика с изграждане с гел, плюс лакиране с гел лак Jessica - за 29лв, вместо за 70лв; Х Ќоктопластиката с...“райни€т маникюр вече е миси€ възможна! √рабни предложението на  озметично студио MNJ и се наслаждавай на свежи цветове и ослепителен бл€сък!Х Ќоктопластика с удължители, плюс лакиране с лак OPI или SNB - за 15.80лв, вместо за 50лв; Х Ќоктопластика с удължители, плюс лакиране с гел лак Jessica - за 19.90лв, вместо за 60лв; Х Ќоктопластика с изграждане с гел, плюс лакиране с гел лак Jessica - за 29лв, вместо за 70лв; Х Ќоктопластиката с...

   ј, топката взехме ли? ‘утболни терени. »зграждане, поддръжка, проектиране на футболни терени. “ерени за футбол изграждане. ‘утболни терени изграждане. «а футбол на високо ниво.  повече ї за изграждане на футболни терени ontariosport.net  

   авитаци€ на зона по избор, плюс масаж, лимфодренаж и електромускулна стимулаци€ с €понската технологи€ Pyr Sword

  ”силените тренировки и хранителни€т режим не са достатъчни, за да изваете фигурата си? ÷ентър —имона има страхотно предложение за красиво и стройно т€ло!  авитаци€ на зона по избор, плюс масаж, лимфодренаж и електромускулна стимулаци€ с технологи€ Pyr Sword - за 14.99лв, вместо за 35лв.ћоже да избирате от следните зони:Х ѕредна част на бедра и колене; Х «адна част на бедра и бричове; Х ¬ътрешна част на бедра; Х –ъце; Х  орем; Х ѕаласки; Х...”силените тренировки и хранителни€т режим не са достатъчни, за да изваете фигурата си? ÷ентър —имона има страхотно предложение за красиво и стройно т€ло!  авитаци€ на зона по избор, плюс масаж, лимфодренаж и електромускулна стимулаци€ с технологи€ Pyr Sword - за 14.99лв, вместо за 35лв.ћоже да избирате от следните зони:Х ѕредна част на бедра и колене; Х «адна част на бедра и бричове; Х ¬ътрешна част на бедра; Х –ъце; Х  орем; Х ѕаласки; Х...

  BB Glow терапи€ за подмлад€ване и изравн€ване тена на лицето

  ѕридайте на лицето си си€ен, младежки и свеж вид! ÷ентър за естетична и холистична медицина —имона са ви подбрали точната процедура, при това със 75% отстъпка! BB Glow терапи€ за лице - за 29.99лв, вместо за 120лв.ѕовече за процедурата:ѕридайте на лицето си си€ен, младежки и свеж вид! ÷ентър за естетична и холистична медицина —имона са ви подбрали точната процедура, при това със 75% отстъпка! BB Glow терапи€ за лице - за 29.99лв, вместо за 120лв.ѕовече за процедурата:

  ѕолиране на коса, плюс възстанов€ваща и заглаждаща терапи€ с арганова преса и ампула
  ћасажно измиване на коса и възстанов€ваща маска, плюс оформ€не на плитки по желание

  ¬реме е да обновите визи€та си? «апочнете с косата! «апов€дайте в —тудио за красота Magic Razor и се поглезете с фризьорска услуга на страхотна цена!ћасажно измиване на коса и възстанов€ваща маска, плюс оформ€не на плитки по желание (до 12 бро€) - за 15.50лв, вместо за 35лв.—тъпки на процедурата:¬реме е да обновите визи€та си? «апочнете с косата! «апов€дайте в —тудио за красота Magic Razor и се поглезете с фризьорска услуга на страхотна цена!ћасажно измиване на коса и възстанов€ваща маска, плюс оформ€не на плитки по желание (до 12 бро€) - за 15.50лв, вместо за 35лв.—тъпки на процедурата:

  »нфраред терапи€ с кератинова ампула, плюс подстригване

  –адвайте се на неверо€тно гладка и мека коса, ко€то всъщност е по-здрава и жизнена от преди. Ќужен ви е само ваучер за точната процедура, а м€стото е —тудио за красота Merilynalma!»нфраред терапи€ с кератинова ампула, плюс подстригване - за 19.99лв, вместо за 47лв.—тъпки:–адвайте се на неверо€тно гладка и мека коса, ко€то всъщност е по-здрава и жизнена от преди. Ќужен ви е само ваучер за точната процедура, а м€стото е —тудио за красота Merilynalma!»нфраред терапи€ с кератинова ампула, плюс подстригване - за 19.99лв, вместо за 47лв.—тъпки:

   расива коса! ѕодстригване на връхчета и кератинова терапи€, плюс оформ€не

  ѕо случай идването на пролетта ти се иска да освежиш косата си с по-специална грижа? «апов€дай в —алон Bona Dea!ѕодстригване на връхчета и кератинова терапи€ за коса, плюс оформ€не със сешоар - за 11.99лв, вместо за 80лв.—тъпки на процедурата:ѕо случай идването на пролетта ти се иска да освежиш косата си с по-специална грижа? «апов€дай в —алон Bona Dea!ѕодстригване на връхчета и кератинова терапи€ за коса, плюс оформ€не със сешоар - за 11.99лв, вместо за 80лв.—тъпки на процедурата: