»зложба на дърворезби

»звън времето и в друго измерение е изложбата на √еорги ћолевски, ще се
открие на 30.04.2009 г. в читалище ƒимитър ƒинев /ƒианабад/.
ўе бъдат изложени негови дърворезби, плод на 30 годишен творчески труд,
хоби и вдъхновение, както и гоблените на неговата съпруга ¬еска ћолевска.


√еорги ћолевски роден на 30.08.1919 завършил ¬»Ќ— 1946г. и театроведение
във ¬»“»« 1958г.
–еферентен ръководител, съветник по културните въпроси, директор на
обединение театър и музика, към комитета за култура и изкуство.
ƒиректор и главен художествен ръководител на ѕловдивски€ театър и опера.
ѕредседател на културните дейци в ѕловдив, секретар на —јЅ и други.


–езултати от гласуването за анкета:

¬ сегашното забързано и динамично ежедневие, остава ли ¬и време да се насладите на изложби?

ќбщо: 22 гласа


63.64%

36.36%

ѕокажи още
¬ сегашното забързано и динамично ежедневие, остава ли ¬и време да се насладите на изложби?


»збрани сайтове ръководител

Ќай-нови коментари ръководител

 •  оментар към: јнастас ѕопдимитров остава ръководител на ƒраматич Ѕраво! јнастас е направил много за театъра във ¬раца!

 • ћаникюр с гел лак SNB Professional, или постав€не на гел върху естествен нокът и 2 декорации
  ѕостав€не на мигли - по метода "косъм по косъм" или 3D

  ћечтаеш да имаш дълги и обемни мигли, но каквато и спирала да ползваш - ефектът не се получава така, както ти се иска? ¬ —алон Beautique ще се погрижат за желанието ти - при това с 50% отстъпка!Х ѕо метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕо 3D метод - за 49.90лв, вместо за 100лв.ѕовече за процедурите:ћечтаеш да имаш дълги и обемни мигли, но каквато и спирала да ползваш - ефектът не се получава така, както ти се иска? ¬ —алон Beautique ще се погрижат за желанието ти - при това с 50% отстъпка!Х ѕо метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 60лв; Х ѕо 3D метод - за 49.90лв, вместо за 100лв.ѕовече за процедурите:

  160 минути пълен релакс! ƒетокс терапи€ "Ќаслада" на ц€ло т€ло

  ѕодарете си заслужен релакс! ¬ Wellness Center Grami ще се почувствате обгрижена и още по-красива - като истинска богин€! √рабнете ваучер за страхотното им предложение!ƒетокс терапи€ "Ќаслада" на ц€ло т€ло (160 минути) - за 45лв, вместо за 100лв.“ерапи€та включва:ѕодарете си заслужен релакс! ¬ Wellness Center Grami ще се почувствате обгрижена и още по-красива - като истинска богин€! √рабнете ваучер за страхотното им предложение!ƒетокс терапи€ "Ќаслада" на ц€ло т€ло (160 минути) - за 45лв, вместо за 100лв.“ерапи€та включва:

   ола маска за жени и мъже - на зони по избор

  Ќе допускате нищо да развали вида и усещането за гладка кожа? ¬ъзползвайте се от 50% отстъпка за кола маска във ‘ризьорски салон Moataz Style! ола маска на зона по избор:Х Ќа цели крака и цели ръце - за жени - за 14.50лв, вместо за 29лв; Х Ќа цели крака, ръце и подмишници - за жени - за 17.99лв, вместо за 36лв; Х Ќа цели крака, ръце, подмишници, горна устна, бикини зона, корем и кръст - за жени - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х Ќа цели крака и...Ќе допускате нищо да развали вида и усещането за гладка кожа? ¬ъзползвайте се от 50% отстъпка за кола маска във ‘ризьорски салон Moataz Style! ола маска на зона по избор:Х Ќа цели крака и цели ръце - за жени - за 14.50лв, вместо за 29лв; Х Ќа цели крака, ръце и подмишници - за жени - за 17.99лв, вместо за 36лв; Х Ќа цели крака, ръце, подмишници, горна устна, бикини зона, корем и кръст - за жени - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х Ќа цели крака и...

  ƒълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска

  «а н€кои неща определено е по-добре да се довериш на професионалистите! Ќаправи свежото излъчване сво€ запазена марка, с ваучер за —тудио Ѕютишън!ƒълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска с хидролизиран колаген - за 15.90лв, вместо за 50лв.ѕроцедурата включва:«а н€кои неща определено е по-добре да се довериш на професионалистите! Ќаправи свежото излъчване сво€ запазена марка, с ваучер за —тудио Ѕютишън!ƒълбоко мануално почистване на лице, плюс пилинг с ултразвук и маска с хидролизиран колаген - за 15.90лв, вместо за 50лв.ѕроцедурата включва:

   ласически масаж на гръб или отслабваща процедура с липолазер на крака и седалище

  „увствате се преуморени и ви липсва енерги€? ѕогрижете се за себе си и си подарете време за пълен релакс! ƒоверете се на професионалистите в —тудио за здраве и красота ќренда!Х  ласически масаж на гръб (30 минути) - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х 1 процедура с липолазер на проблемни зони по избор (20 минути) - за 15лв, вместо за 30лв.ћоже да избирате и комбинирате следните проблемни зони в рамките на една процедура с липолазер:Х Ѕедра; Х...„увствате се преуморени и ви липсва енерги€? ѕогрижете се за себе си и си подарете време за пълен релакс! ƒоверете се на професионалистите в —тудио за здраве и красота ќренда!Х  ласически масаж на гръб (30 минути) - за 24.90лв, вместо за 50лв; Х 1 процедура с липолазер на проблемни зони по избор (20 минути) - за 15лв, вместо за 30лв.ћоже да избирате и комбинирате следните проблемни зони в рамките на една процедура с липолазер:Х Ѕедра; Х...

   Ќай-новото в естетичната медицина- ¬енус Ћегаси.  ликнете, за да разберете нещо повече... повече ї за процедура ¬енус Ћегаси persona.bg  

  7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници

  »змисл€те какви ли не начини, за да се отървете от излишните косъмчета? ќсвен, че са болезнени - ефектът е никакъв. —прете да измъчвате кожата си и опитайте предложението на ћасажно-козметично студио Magnifico!7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници - за 128лв, вместо за 616лв.ѕовече за системата ≈-Light:»змисл€те какви ли не начини, за да се отървете от излишните косъмчета? ќсвен, че са болезнени - ефектът е никакъв. —прете да измъчвате кожата си и опитайте предложението на ћасажно-козметично студио Magnifico!7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници - за 128лв, вместо за 616лв.ѕовече за системата ≈-Light:

  SPA терапи€ за мъже

  “ърсите спасение от натрупани€ стрес? ¬ Wellness Center Grami ще се погрижат да релаксирате наистина качествено!SPA терапи€ за мъже (90 минути) - за 49лв, вместо за 100лв.“ерапи€та включва: Х Ѕазисна терапи€ за лице: класическо почистване на порите, д'арсонвализаци€, нанас€не на хидратиращ серум с ултразвук, успоко€ваща маска с водарасли и масаж с багети (60 минути); Х ѕочистване на гръб с ексфолиант и класически масаж на гръб (30 минути).“ърсите спасение от натрупани€ стрес? ¬ Wellness Center Grami ще се погрижат да релаксирате наистина качествено!SPA терапи€ за мъже (90 минути) - за 49лв, вместо за 100лв.“ерапи€та включва: Х Ѕазисна терапи€ за лице: класическо почистване на порите, д'арсонвализаци€, нанас€не на хидратиращ серум с ултразвук, успоко€ваща маска с водарасли и масаж с багети (60 минути); Х ѕочистване на гръб с ексфолиант и класически масаж на гръб (30 минути).

   «а-най модерната и нова терапи€ в ѕерсона. —вежа, дълбоко хидратирана и с уникален тен кожа, само след една терапи€ Intraceuticals. ¬ —офи€ Intraceuticals се предлага в козметичен салон ѕерсона.  повече ї за кислородна мезотерапи€ www.persona.bg  

  Kола маска за жени на ц€ло т€ло, плюс оформ€не на вежди

  »скаш да се радваш на идеално гладка кожа дори и през студените месеци? —тудио за красота Siempre Bella е насреща с изгодно предложение!Kола маска за жени на ц€ло т€ло (цели крака, цели ръце, бикини зона, пълен интим, подмишници, корем, кръст и горна устна), плюс оформ€не на вежди - за 23.50лв, вместо за 47лв.»скаш да се радваш на идеално гладка кожа дори и през студените месеци? —тудио за красота Siempre Bella е насреща с изгодно предложение!Kола маска за жени на ц€ло т€ло (цели крака, цели ръце, бикини зона, пълен интим, подмишници, корем, кръст и горна устна), плюс оформ€не на вежди - за 23.50лв, вместо за 47лв.