»зложба на дърворезби

»звън времето и в друго измерение е изложбата на √еорги ћолевски, ще се
открие на 30.04.2009 г. в читалище ƒимитър ƒинев /ƒианабад/.
ўе бъдат изложени негови дърворезби, плод на 30 годишен творчески труд,
хоби и вдъхновение, както и гоблените на неговата съпруга ¬еска ћолевска.


√еорги ћолевски роден на 30.08.1919 завършил ¬»Ќ— 1946г. и театроведение
във ¬»“»« 1958г.
–еферентен ръководител, съветник по културните въпроси, директор на
обединение театър и музика, към комитета за култура и изкуство.
ƒиректор и главен художествен ръководител на ѕловдивски€ театър и опера.
ѕредседател на културните дейци в ѕловдив, секретар на —јЅ и други.


–езултати от гласуването за анкета:

¬ сегашното забързано и динамично ежедневие, остава ли ¬и време да се насладите на изложби?

ќбщо: 22 гласа


63.64%

36.36%

ѕокажи още
¬ сегашното забързано и динамично ежедневие, остава ли ¬и време да се насладите на изложби?


»збрани сайтове ръководител

Ќай-нови коментари ръководител

 •  оментар към: јнастас ѕопдимитров остава ръководител на ƒраматич Ѕраво! јнастас е направил много за театъра във ¬раца!

 • 79% отстъпка за 7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници

  »змисл€те какви ли не начини, за да се отървете от излишните косъмчета? ќсвен, че са болезнени - ефектът е минимален. —прете да измъчвате кожата си и опитайте предложението на ћасажно-козметично студио Magnifico!7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници - за 128лв, вместо за 616лв.ѕовече за системата ≈-Light:»змисл€те какви ли не начини, за да се отървете от излишните косъмчета? ќсвен, че са болезнени - ефектът е минимален. —прете да измъчвате кожата си и опитайте предложението на ћасажно-козметично студио Magnifico!7 процедури ≈-Light фотоепилаци€ за жени на пълен интим и подмишници - за 128лв, вместо за 616лв.ѕовече за системата ≈-Light:

  Ћазерна епилаци€ с Fotora Triple Laser, за жени и мъже

  “райното обезкосм€ване вече е миси€ възможна, при това и безболезнена, благодарение на новата технологи€ лазер със сапфирен кристал! √рабнете ваучер за Daisy Beauty Studio!1 процедура лазерна епилаци€ с Fotora Triple Laser:Х Ќа интим и подмишници (за жени) - за 43лв, вместо за 135лв; Х Ќа гърди, подмишници и корем (за мъже) - за 69лв, вместо за 270лв.ѕовече за Fotora Triple Laser:“райното обезкосм€ване вече е миси€ възможна, при това и безболезнена, благодарение на новата технологи€ лазер със сапфирен кристал! √рабнете ваучер за Daisy Beauty Studio!1 процедура лазерна епилаци€ с Fotora Triple Laser:Х Ќа интим и подмишници (за жени) - за 43лв, вместо за 135лв; Х Ќа гърди, подмишници и корем (за мъже) - за 69лв, вместо за 270лв.ѕовече за Fotora Triple Laser:

  ’иалуронова терапи€ за коса с инфраред преса, подстригване и оформ€не с преса или плитка

  ѕогрижи се косата ти да е винаги здрава и блест€ща! — помощта на ‘ризьорски салон Relax Beauty & SPA визи€та ти ще е повече от перфектна!’иалуронова терапи€ за коса с инфраред преса, подстригване и оформ€не с преса или плитка - за 12.90лв, вместо за 45лв.ѕовече за процедурата:ѕогрижи се косата ти да е винаги здрава и блест€ща! — помощта на ‘ризьорски салон Relax Beauty & SPA визи€та ти ще е повече от перфектна!’иалуронова терапи€ за коса с инфраред преса, подстригване и оформ€не с преса или плитка - за 12.90лв, вместо за 45лв.ѕовече за процедурата:

  6D микроблейдинг на вежди по метода "косъм по косъм"

   расивите вежди могат изц€ло да промен€т облика ти! ѕогрижи се за перфектната ти визи€ - с ваучер за Beauty Studio Eleganza!6D микроблейдинг на вежди по метода "косъм по косъм" - за 89лв, вместо за 200лв.ѕовече за процедурата: расивите вежди могат изц€ло да промен€т облика ти! ѕогрижи се за перфектната ти визи€ - с ваучер за Beauty Studio Eleganza!6D микроблейдинг на вежди по метода "косъм по косъм" - за 89лв, вместо за 200лв.ѕовече за процедурата:

  ”лтразвукова кавитаци€ и RF лифтинг на зона от т€лото по избор

  ¬лезте във форма и извайте така мечтаното стегнато т€ло! «а ваши€ перфектен силует ще се погрижи —тудио Evoque!”лтразвукова кавитаци€ и RF лифтинг на зона от т€лото по избор:Х 1 процедура - за 9.90лв, вместо за 50лв; Х 3 процедури - за 28.80лв, вместо за 150лв.«оната е по избор от:Х ¬ътрешна част на бедра; Х ¬ъншна част на бедра; Х —едалище; Х Ѕрич; Х ѕаласки; Х  орем; Х ¬ътрешна част на ръце; Х ¬ъншна част на ръце.ѕовече за процедурата:¬лезте във форма и извайте така мечтаното стегнато т€ло! «а ваши€ перфектен силует ще се погрижи —тудио Evoque!”лтразвукова кавитаци€ и RF лифтинг на зона от т€лото по избор:Х 1 процедура - за 9.90лв, вместо за 50лв; Х 3 процедури - за 28.80лв, вместо за 150лв.«оната е по избор от:Х ¬ътрешна част на бедра; Х ¬ъншна част на бедра; Х —едалище; Х Ѕрич; Х ѕаласки; Х  орем; Х ¬ътрешна част на ръце; Х ¬ъншна част на ръце.ѕовече за процедурата:

  ѕодстригване или бо€дисване, плюс оформ€не на прическа

  »скаш косата ти да изглежда зашемет€ващо? Saks Hair & Beauty Salon ще се погрижи за теб и ще те накара да се почувстваш като богин€ с новата си визи€!Х ћасажно измиване на коса, маска, подстригване и оформ€не със сешоар (прав или на букли) - за 12.50лв, вместо за 25лв; Х ћасажно измиване на коса - без или със удължители, маска и оформ€не със сешоар (прав или на букли) - за 15лв, вместо за 30лв; Х Ѕо€дисване на коса с бо€ L'oreal, масажно...»скаш косата ти да изглежда зашемет€ващо? Saks Hair & Beauty Salon ще се погрижи за теб и ще те накара да се почувстваш като богин€ с новата си визи€!Х ћасажно измиване на коса, маска, подстригване и оформ€не със сешоар (прав или на букли) - за 12.50лв, вместо за 25лв; Х ћасажно измиване на коса - без или със удължители, маска и оформ€не със сешоар (прав или на букли) - за 15лв, вместо за 30лв; Х Ѕо€дисване на коса с бо€ L'oreal, масажно...

  “ерапи€ "Ўоколадово вълшебство" - масаж на ц€ло т€ло, пилинг и маска на лице, плюс парна бан€

  ƒоставете си заслужено блаженство - усетете го буквално чрез кожата си! ќт Wellness Center Grami ти предлагат нежна хармони€ от процедури с аромат на шоколад!“ерапи€ "Ўоколадово вълшебство": масаж на ц€ло т€ло с топъл шоколад (45 минути), почистване на лице с пилинг и шоколадова маска (25 минути) и посещение на парна бан€ (30 минути) - за 44лв, вместо за 99лв.ƒоставете си заслужено блаженство - усетете го буквално чрез кожата си! ќт Wellness Center Grami ти предлагат нежна хармони€ от процедури с аромат на шоколад!“ерапи€ "Ўоколадово вълшебство": масаж на ц€ло т€ло с топъл шоколад (45 минути), почистване на лице с пилинг и шоколадова маска (25 минути) и посещение на парна бан€ (30 минути) - за 44лв, вместо за 99лв.

  »змиване, маска и подстригване или бо€дисване, плюс прическа

  јко имате нужда от пром€на и се чудите на кого да поверите косата и визи€та си, най-добре изберете доказаното име. ¬ижте предложени€та на —тилист  апанов!Х ѕодстригване на коса, измиване, нанас€не на подхранваща маска и оформ€не на прическа с прав сешоар и стилизиращи продукти - за 25лв, вместо за 50лв; Х Ѕо€дисване на коса с бо€ от салона, измиване с висококачествен шампоан, нанас€не на маска и оформ€не на прическа със сешоар и стилизиращи...јко имате нужда от пром€на и се чудите на кого да поверите косата и визи€та си, най-добре изберете доказаното име. ¬ижте предложени€та на —тилист  апанов!Х ѕодстригване на коса, измиване, нанас€не на подхранваща маска и оформ€не на прическа с прав сешоар и стилизиращи продукти - за 25лв, вместо за 50лв; Х Ѕо€дисване на коса с бо€ от салона, измиване с висококачествен шампоан, нанас€не на маска и оформ€не на прическа със сешоар и стилизиращи...

   ќрганични продукти срещу болести, насекоми, гъбички и бактерии. ѕродукти за растителна защита на вс€какви растени€ и цвет€. повече ї за продукти за растителна защита www.gradinar.bg  

  ѕостав€не на мигли "косъм по косъм", 3D, 5D или 6D - 8D

  ѕленителни€т поглед не е присъщ само на фотомоделите от списани€та! јйвис —тудио ще ти помогне да се сдобиеш с гъсти и плътни мигли - чудесна иде€ да блеснеш на декемврийските банкети!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на 3D мигли Russian Volume - за 41.90лв, вместо за 100лв; Х ѕостав€не на 5D мигли Russian Volume - за 48.90лв, вместо за 100лв; Х ѕостав€не на 6D - 8D мигли Russian Volume -...ѕленителни€т поглед не е присъщ само на фотомоделите от списани€та! јйвис —тудио ще ти помогне да се сдобиеш с гъсти и плътни мигли - чудесна иде€ да блеснеш на декемврийските банкети!Х ѕостав€не на мигли по метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 80лв; Х ѕостав€не на 3D мигли Russian Volume - за 41.90лв, вместо за 100лв; Х ѕостав€не на 5D мигли Russian Volume - за 48.90лв, вместо за 100лв; Х ѕостав€не на 6D - 8D мигли Russian Volume -...

  SHR фотоепилаци€ за жени и мъже - на зона по избор

  —тудиа Hair No More ви предлагат качествена фотоепилаци€ за мъже и жени! ≈дна цена за вс€ка зона!1 процедура SHR фотоепилаци€ на зона по избор - за 12.90лв, вместо за 36лв.ћоже да избирате от следните зони:—тудиа Hair No More ви предлагат качествена фотоепилаци€ за мъже и жени! ≈дна цена за вс€ка зона!1 процедура SHR фотоепилаци€ на зона по избор - за 12.90лв, вместо за 36лв.ћоже да избирате от следните зони:

  120 танцьори поздрав€ват  арлово за  оледа

  —ъставите за любителско творчество и школите по изкуства при Ќародно читалище Д¬асил ЋевскиУ в  арлово подготв€т сво€ традиционен коледен концерт. ѕразнични€т поздрав към карловци ще бъде на 19 декември (ср€да) от 18.00 часа в гол€мата зала на читалището. “ематичната програма включва изпълнени€ на камерни€ хор Дћаестро √еорги јтанасовУ (диригент ѕърволета ёнакова), вокално трио Д»мпреси€У (ръководител –ум€на –айкова- остова), театър Д≈лена...