√лобал ћаркет- ”олстрийт не в€рва на ≈вропа, »спани€ и √ърци€, вино Constellation, Microsoft, Facebook

≈вропа, Euro, криза

√лобал ћаркет: ”олстрийт вече не в€рва в решителността на европейските политици. Ќе са оптимистични очаквани€та за поредната среща на върха в ≈вропа, на ко€то†лидерите на —тари€ континент ще обсъд€т евентуално предоговар€не на услови€та, поставени на √ърци€, и ще разгледат плановете за създаване на фискален и банков съюз.

Ќегативите за стари€т континент продължават да се трупат, а доверието на пазарите скоростно се топи.

јнализатори приеха скептично официалното искане на »спани€ за финансова инжекци€, с ко€то да подкрепи закъсалите си банки.

ѕървите дни на нови€т кабинет в √ърци€ тръгват с преп€тстви€- министърът на финансите подаде оставка по здравословни причини, а премиерът претърп€ очна операци€ и н€ма да успее да участва в срещата на върха.

Ќай-големи€т производител на вино в света Constellation отбел€за най-силни€ си скок от повече от десетилетие насам Ц 13% до $21.86. Constellation†спечели толкова много от новината, че Anheuser-Busch InBev ще придобие останалата част от капитала на Grupo Modelo SAB.

†‘ючърсите за злато достигнаха най-високите си цени от три седмици, а акциите на най-мащабни€ доставчик на ценни€ метал в —јў се покачиха с 1.7% до $48.79.

ѕълни€т текст на стати€та можете да намерите на адрес

http://investitori.bg/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=56&lang=bg

коментари и мнени€ за финансовите пазари от √лобал ћаркетсјкциите на ‘ейсбук се понижиха с 3%

Ќачалото на последната седмица на юни 2012 акциите на Facebook се понижиха с 3% до $32.06. ¬ъпреки това понижението е минимално на фона на факта, че през последните две седмици социалната мрежа усп€ да възстанови 22% от стойността на книжата си.

  
повече ї
 ра€ на юни, 2012, акциите на Microsoft паднаха

јкциите на Microsoft паднаха с 2.7% до $29.87 след като компани€та ћайкрософт реши да плати $1.2 млрд. за Yammer Inc.

  
повече ї
¬ какво бихте вложили парите си?
 оментар

–езултати от гласуването за анкета:

¬ какво бихте вложили парите си?

ќбщо: 221 гласа


недвижим имот
46.15%

злато
19.46%

банка
16.29%

застраховка ∆ивот и рента
9.95%

акции
8.14%

ѕокажи още


»збрани сайтове √ърци€

 •  уин “урс - екскурзии, почивки, хотели ѕодарете си незабравима ваканци€ с Queen Tours- екскурзии, хотели, почивки, круизи.

 • »нформаци€ за почивка на българи в  ерамоти, √ърци€ »нформаци€ за почивка в  ерамоти, √ърци€. ѕолезна информаци€ от българи за българи. ÷ени, настан€ване, плажове, ресторанти. ...

 • Ѕелвю - български хотел в  ерамоти  ерамоти - климат, плажове, температура на морската вода, заведени€... от Bellevue Apartments - най-добрите апартаменти за почив ...

 • Ќови интернет страници √ърци€

 • √≈ќ√–ј‘— » —¬я“ “уристически агенции: —ветът на ¬ашите мечти √Џ–÷»я - јтонските манастири (автобус)

 • USB-Travel - ’отели в Ѕългари€. √ърци€, вили "Olympios Zeus'' 3*, All Inclusive light

 • »нформаци€ за  авала,  ерамоти √ърци€ Ќачало

 • Ќай-актуални страници √ърци€

 • ƒетски лагери »нди√ќ в чужбина- ќлимпиос, √ърци€ ƒетски лагер »нди√ќ ќлимпиос, √ърци€

 • —пециални цени за Olympios Zeus 3*, √ърци€ All Inclusive light √ърци€, вили "Olympios Zeus'' 3*, All Inclusive light

 • «арадвай детето с почивка за 1-ви юни в √ърци€ «арадвай детето си за 1-ви ёни на море в √ърци€

 • Ќай-нови коментари √ърци€

 • Ћ€то през юни в  ерамоти, √ърци€ “ова л€то б€хме при вас юни месец и б€хме ангажирали с компани€та ни 4 апартамента, като лично ние даже си удължихме 2 пъти престо€.:) ѕо всичко личи, че много ни е допаднало, тъй като имаме запитване към вас за септември, вече в увеличен състав - 6 апартамента.:)))

 • ≈дна комфопртна почивка в √ърци€ јко искате да имате едно несравнимо прежив€ване, позвънете на г-жа ∆ени √енова! “ова, което ще ви каже ще бъде онова, за което сте мечтали.”верихме се сами!Ќейни€т персонал - –уми и ¬аско, ни осигуриха комфорта, който имахме по време на нашата почивка. ѕожелаваме на всички при€тните дни прекарани от нас в  ерамоти и Ѕелвю, и отново да се върнат там!

 •  ерамоти е райско кътче, апартаменти Ѕелвю в √ърци€ са добри€т и ¬ъзхитена съм от райското ксътче, наречено  ерамоти и от гостоприемните домакини! “ръгвам си с убеждението, че отново ще се върна тук!