√лобал ћаркет- ”олстрийт не в€рва на ≈вропа, »спани€ и √ърци€, вино Constellation, Microsoft, Facebook

≈вропа, Euro, криза

√лобал ћаркет: ”олстрийт вече не в€рва в решителността на европейските политици. Ќе са оптимистични очаквани€та за поредната среща на върха в ≈вропа, на ко€то†лидерите на —тари€ континент ще обсъд€т евентуално предоговар€не на услови€та, поставени на √ърци€, и ще разгледат плановете за създаване на фискален и банков съюз.

Ќегативите за стари€т континент продължават да се трупат, а доверието на пазарите скоростно се топи.

јнализатори приеха скептично официалното искане на »спани€ за финансова инжекци€, с ко€то да подкрепи закъсалите си банки.

ѕървите дни на нови€т кабинет в √ърци€ тръгват с преп€тстви€- министърът на финансите подаде оставка по здравословни причини, а премиерът претърп€ очна операци€ и н€ма да успее да участва в срещата на върха.

Ќай-големи€т производител на вино в света Constellation отбел€за най-силни€ си скок от повече от десетилетие насам Ц 13% до $21.86. Constellation†спечели толкова много от новината, че Anheuser-Busch InBev ще придобие останалата част от капитала на Grupo Modelo SAB.

†‘ючърсите за злато достигнаха най-високите си цени от три седмици, а акциите на най-мащабни€ доставчик на ценни€ метал в —јў се покачиха с 1.7% до $48.79.

ѕълни€т текст на стати€та можете да намерите на адрес

http://investitori.bg/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=56&lang=bg

коментари и мнени€ за финансовите пазари от √лобал ћаркетс



јкциите на ‘ейсбук се понижиха с 3%

Ќачалото на последната седмица на юни 2012 акциите на Facebook се понижиха с 3% до $32.06. ¬ъпреки това понижението е минимално на фона на факта, че през последните две седмици социалната мрежа усп€ да възстанови 22% от стойността на книжата си.

  
повече ї
 ра€ на юни, 2012, акциите на Microsoft паднаха

јкциите на Microsoft паднаха с 2.7% до $29.87 след като компани€та ћайкрософт реши да плати $1.2 млрд. за Yammer Inc.

  
повече ї
¬ какво бихте вложили парите си?
 оментар

–езултати от гласуването за анкета:

¬ какво бихте вложили парите си?

ќбщо: 223 гласа


недвижим имот
46.19%

злато
19.73%

банка
16.14%

застраховка ∆ивот и рента
9.87%

акции
8.07%

ѕокажи още



транспорт на течни товари в ≈вропа  транспорт на течни товари в ≈вропа   транспорт на течни товари в ≈вропа транспорт на течни товари в ≈вропа с полуремаркета